Lizele @ 09.03.2021 12:03mjaaaa. Lai piedod man Jeļenas fanes, bet divas dienas pēc kārtas atrādīt parastu siera kūku, nogriezt gabaliņu un vēl ar karoti rādīt papildus šķērsgriezumā un nākamajā dienā atkal atstāstīt par šo pašu kūku un rādīt bumeranga storijus kā ēd no visām pusēm..... omg.
Amii @ 09.03.2021 11:45Ko jūs sakat par Lady Jeļenas kūkas ēšanas bumerangu? Es paliku ar vaļā muti, tieši kā viņa, ēdot to kūku. ?
Lizavay @ 09.03.2021 08:51https://mrworldpremiere.tv/2021/03/07/oprah-with-megan-harry/#more-3686
Te ir, bet uz vidus daļu nesapratu vai vnk orģināli slikta montāža vai tajā linkā dažos mirkļos fragmenti bezsakarīgi salikti, bet skatīties var.
Eksperte @ 08.03.2021 21:53AKD, AKD, AKD! Kiviču Madarai ir krūtis! ?
ko citu var gribēt no personas, kam ir uzmanības trūkums? Pati sev sūta, pērk ziedus un taisa storijus. Nav pirmā un nebūs pēdējā reize kad tā dara. Bet ne vienmēr sanāk izcelties- man dzimšanas dienā ir vairāk ziedu kā šai kāzās bij. Nabadzīte.isanalapsa @ 09.03.2021 14:20zinu ka šo lasīs Lūse tad nu ...Jā,Lūse mēs sapratām,ka tev sieviešu dienā uzdāvināja ziedus,nevajag tādēļ likt 100 storijus ar pašai sev uzdotiem jautājumiem un 6 bildes pēc kārtas instagramā :D cik var izlikties? beidzot īsts notikums un to vajag 100reizes atrādīt? :D
Mežakaķis @ 09.03.2021 14:45ko citu var gribēt no personas, kam ir uzmanības trūkums? Pati sev sūta, pērk ziedus un taisa storijus. Nav pirmā un nebūs pēdējā reize kad tā dara. Bet ne vienmēr sanāk izcelties- man dzimšanas dienā ir vairāk ziedu kā šai kāzās bij. Nabadzīte.
ņemot vērā Elīnas kaprīzes, tas diemžēl viņai ir pabēdīgi, jo visur ir nauda un tikai nauda. Un še tev-ciemiņi uz kāzām noskopojās.Eksperte @ 09.03.2021 14:56
Jo ziedu daudzums norāda statusu sabiedrībā? ?
Tad jau es ar savām +- 40 narcisēm no savējā sieviešu dienā esmu padibene. ?
Eksperte @ 09.03.2021 14:56
Eksperte @ 09.03.2021 14:56
Nemierīgā @ 09.03.2021 17:14Nevajag runāt par to dumjo Lūsi, to viņa tikai grib. Kaut kāda neadekvāta, pati uzdod jautājumus lai varētu pontot ar to kas viņai ir . Kādreiz pontoja ar dzīvokli, tagat mašīnu. Laikam iedomājusies, ka viņai vienīgajai ir dzīvoklis un mašīna. Tev Lūsēn arī nesimpātisks vīrs ir un lieli kredīti. Tak nekāds sasniegums nav paķert kredītus , kurš tad to nevar?!?!?!