missfortune @ 05.03.2021 06:48Vucēna šī rīta storiji.. Izklausās, ka viņai ir preeklemsija, jo augsts asinsspiediens, tūska, bet viņa to risinās ar Drain effect. Tas nav OK.?
Lizele @ 05.03.2021 08:54Man pašai nav kaķis, patīk kaķi, bet es nespēju skatīties, kā Sauliete glauda savu kaķi. Viņam tak acis izbolās. Nu labi, es nezinu, varbūt tā pareizi?
Tā ir viņas interpretācija un “secinājums”, jo ārste esot ļāvusi kafiju. Neviens normāls ginekologs neatļautu dzert to sūdu.missfortune @ 05.03.2021 08:50
Viņa it kā minēja to, ka ārste ir atļāvusi lietot DE.
Simbinja @ 05.03.2021 09:16Tā ir viņas interpretācija un “secinājums”, jo ārste esot ļāvusi kafiju. Neviens normāls ginekologs neatļautu dzert to sūdu.
core @ 04.03.2021 22:50Nu ko Juta dodas pie sava svarīgā iemesla ceļot, kas nav vienkārši atvaļinājums :D
Wonder woman @ 05.03.2021 10:17
Nez ,man kaut kā tas Juris pie kura vinja lido tā ne visai,diez ar to arī būs tik pat seksuālas bildes insta vēlåk ,kā ar ex vīru ?
Vēl ,Es tik domāju,kā vini spēj tik ātri uzsākt jaunas attiecibas pēc tik “lielas mīlestības,kā to agrāk pozicionēja visu laiku IG “!
Šie otras puses maina ātrāk,kā Es savu telefonu uz pieslēgumu nowadays ??
Ko diez Vigija tagad darīs,Jutai jauns čibriks uzradies nebus vairs laika lielajai draudzenei ?
missfortune @ 05.03.2021 06:48Vucēna šī rīta storiji.. Izklausās, ka viņai ir preeklemsija, jo augsts asinsspiediens, tūska, bet viņa to risinās ar Drain effect. Tas nav OK.?
C00L Dzipsy @ 05.03.2021 12:17
Un ginekoloģe viņai esot atļāvusi dzert kafiju ar viņas spiedienu 144/92 ? Nopietni? Ārsts atļauj kafiju, kad viņai draud preeklampsija?? Vucēna vispār iet pie ārstiem vai pati izdomā šādas muļķības? Viņai jādzer zāļu tējas nevis kafija, kas vēl vairāk paaugstina spiedienu!
BellaCiao @ 05.03.2021 12:29
Man kardiologs arī teica, ka kafija neko neietekmē, jāidzer spainis, lai tas spiedienu baigi celtu. 1-2 kafijas dienā neko neietekmējot ?♀️
Tieši to pašu iedomājos. Bērns ir liela atbildība, tā nav tikai drēbīšu, mantiņu un mēbeļu pirkšana.