core @ 24.02.2021 17:40Man interesē jūsu domas par sandiju Šteinb...Vienu brīdi man viņa patika, bet jo ilgāk sekoju, jo vairāk kaitina. Nezinu, kas tieši...Un var redzēt, ka piķis nav problēma, bet es ļoti ceru, ka viņa ir atlikusi pietiekami daudz naudu savu suņu veselībai, lai atkal nebūtu jāraud un jālūdz palīdzība. Šis nav domāts ļauni, bet nu tie mani tādi noverojumi.
Laylla @ 24.02.2021 18:29Lūse dzīvoklī apprecējās?:D bildes no zaksa vai baznīcas nav. Ah
Lūsei bija bilde no Teikas dzimtsarakstu nodaļas :D man tā izskatījāsLaylla @ 24.02.2021 18:29Lūse dzīvoklī apprecējās?:D bildes no zaksa vai baznīcas nav. Ah
isanalapsa @ 24.02.2021 21:18euuuuuu Lūse profilu noslēgusi privātu
kā tā? ???? pati tak te sevi sareklamēja
Eksperte @ 24.02.2021 17:18
Foruma iespaidota aiz neko darīt arī aizgāju apskatīt. Tiešām pārsteidzoši ka šādā dienā arī gribas maksimāli atrādīt cilvēkiem. Un vel tās valentīndienas bildes, džīzus kraist. Es saprotu, ka dāmām patīk puķes un kāzas un visi tie pričendāļi, bet atrādīšana man to visu padara neīstu. Un vel tā popozitāte.
Manējais tieši pirms pāris dienām izteica ko tādu, kas palika spilgti atmiņā un ko noteikti paturēšu atmiņu plauktos ilgi. Respektīvi - saņemt maz un negaidot patiesībā nozīmē saņemt ļoti daudz.
Tāpēc man arī laikam nav ticamības momenta tad, ja viss tiek atspoguļots sekotājiem.
Laylla @ 24.02.2021 17:10https://instagram.com/anile236?igshid=1dmvtd7ohpcuq
viņai ir nesmuki pieaudzeti matimissfortune @ 24.02.2021 22:26
Muļķīgi varbūt, bet tai Elīnai ir parūka? Vismaz visās bildēs izskatās pēc parūkas, kas pilnībā nesaiet kopā ar seju un izskatās mākslīgi, neproporcionāli.
Es atvainojos, ja viņai ir veselības problēmas un tā tiešām ir. ?♀️
Laylla @ 24.02.2021 22:30viņai ir nesmuki pieaudzeti mati
vina bija minejusi ka ir max isi mati un taa pieaudzeti. Nu varbut melo un ir parukamissfortune @ 24.02.2021 22:32
No saknēm pie paša celiņa? Viņai pie celiņa nav redzama galvas āda. Tā parasti ir parūkām.?
Laylla @ 24.02.2021 22:35vina bija minejusi ka ir max isi mati un taa pieaudzeti. Nu varbut melo un ir paruka
isanalapsa @ 24.02.2021 21:18euuuuuu Lūse profilu noslēgusi privātu
kā tā? ???? pati tak te sevi sareklamēja
Grenarda @ 24.02.2021 22:52
Viņa kaut kur iepriekš pati rakstīja, ka nēsā parūku.
Laikam neizturēja kritiku. Domāja palielīties ar kāzām, cerēja uz citu rezultātu, cerēja, ka visi sàks teikt, cik skaista, cik viss grezni, bet nekā. Aplauzās ? Elīna nekad nebūs skaista sieviete, pat kāzu kleitā (kura arī nebija skaista). Varbūt skan skarbi, bet objektīvi. To laucisko izskatu nekas nemainīs. Ģevušku iz ģerevņi vignaķ možno, a ģerevņu iz ģevuški- ņet.?