piekrītu. Savādāk tik visu laiku sēž dīvānā un kasās. Pat Magoni ir interesantāk skatīties.Sveiciens @ 07.10.2026 10:21
Neskatos to šovu, bet ik pa laikam kaut ko redzu portālos. Domāju, ka tieši SBF varētu uztaisīt “kā viņa no šīs situācijas izkūlās”! Nolaisties no augstumiem, noīrēt parastu dzīvokli (ne klusajā centrā) utt. Kur tas viņu aizvestu. Varbūt cilvēkiem būtu interesanti sekot, bet nu gan jau šis nepārspētu skandālus. :D
Pinko @ 07.10.2026 18:21Oi kā vakar Everitai nepatika zobārsta teiktais par Turcijas zobārstiem. Everita burtiski vārījās😂😂
Rumblerx @ 07.10.2026 11:29A par ko žēlot Olgu? Par to, ka visu laiku taisijusies par luxury dàmu bagàtnieci? Un visiem parejiem skatijusies no augšas, apsaukàjusies, jo redz salveniba un KAMBALA! Tagad viss wannabe sagruvis kà kàršu namiņš. Jo atrak sapratīs, ka janolaižas no saviem kaut kàdiem iedomatiem augstumiem realitatè, jo pašai labàk bus. Profesijas nav, darba nav, iekràjumu nav, dzīvesvietas nav, vot slavenība. Jàiet stràdàt, jàīrè dzīvoklis, ko var atļauties un jàbeidz dzīvot màkoņos. Miljonàru viņa meklè 😁 Nu good luck 😁
Maltā gaļa @ 07.10.2026 18:27
Everita: “Es gribēju Holivudas smaidu”
Zobārste: “Es to saucu par Turcijas smaidu” 😂
Tik šausmīgi sintētiska sieviete un vēl tā baltā plastmasas redele mutē!
Kas tā bija par dakteri, palaidu garām. Daktere malacis, nolika viņu pie vietas. Un pašai ļoti skaisti zobi.
es tik brīnos, ka tāda mīlošā māte nepiedalas savas meitas kāzas. Labāk aizskriet uz Maroku bez parpalām. Nu nekas, paspēs uz nākamajam. Meita jau tāda pati tukšpaure, smukums pazudis un kam tādas vairs vajadzēs. Mammīte nav iemācījusi, ka izglītība jāiegūstlottinja @ 07.10.2026 16:22piekrītu. Savādāk tik visu laiku sēž dīvānā un kasās. Pat Magoni ir interesantāk skatīties.
jā,zobi labi,bet nesapratu,kādeļ nevēra vaļā muti runajot🤷♀️tā kā salīmeta būtuMaltā gaļa @ 07.10.2026 18:27
Kas tā bija par dakteri, palaidu garām. Daktere malacis, nolika viņu pie vietas. Un pašai ļoti skaisti zobi.
nu, bļ.ģ, dirs.s - PAŠAS SEVI BEZ MAKE UP + FILTIEM NO RĪTA ESAT SPOGULĪ LŪRŪJUŠAS?????vecās ofisu piepes. Olga izskatās ļoti labi - ne ūdens aiztures, ne kādi pampumi - slaida, laba seja, viss super🫶noidea @ 07.10.2026 10:35
Par kādu miljonāru viņa sapņo? 😬
Fitnessbabe @ 07.10.2026 20:59nu, bļ.ģ, dirs.s - PAŠAS SEVI BEZ MAKE UP + FILTIEM NO RĪTA ESAT SPOGULĪ LŪRŪJUŠAS?????vecās ofisu piepes. Olga izskatās ļoti labi - ne ūdens aiztures, ne kādi pampumi - slaida, laba seja, viss super🫶
Mashka Kakashka @ 06.10.2026 23:04Nesaprotu tās, kuras te raksta, ka viņām žēl Olgu Kambalu. Viņa tik pretīgi izturas pret saviem pircējiem, nesūta preci, melo, ka izsūtīts, tad vienkārši pasūta dir**.
Iedomīga blozga. Turklāt totāla nabadze, ne savs auto, ne mājvieta. Iedomājusies no sevis nez kādu zvaigzni.
Kā ķirsītis uz ogas - šodien viņas meitai kāzas Latvijā, bet viņa aizbrauca uz savu sūda Casablanca pēc smaržām un tupelēm. 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
Krizdole @ 07.10.2026 18:39
Bet nevar viņa nekad likties mierā, ja kāds kaut ko pasaka pretēji viņas viedoklim. Tagad storijs pēc storoju par necieņas pilno dakteri un kādu komentētāju 🤯
Maltā gaļa @ 07.10.2026 18:27
Hermiine89 @ 07.10.2026 21:51Skatos “ Gandrīz ideālas vakariņas”, man izskatās, ka Ķimene uztaisījusi deguna plastiku. Nav vairs tas platais rukša deguns. Vai arī prasmīgs make up.
Dita.D @ 07.10.2026 21:43
Olgas meitai nemaz kāzas nav Latvijā.
Vienā no raidījumiem bija kleitu mērīšana kurā radīja un viņas runāja, ka kleita jāizvēlas uzreiz, jo viņa lido kaut kur uz tām kazam