Ne sen tak īrē , rādija kad ievācās.Kambalas pliki kā baznīcas žurkas.Valdet @ 02.10.2026 16:14Man vispār likās, ka tas ir Kaspara dzīvoklis īpašumā un tapēc meitenes tur dzīvo, aiz aprēķina, jo savādāk nav saprotams kāpēc Olga vēl turas. Izrādās īrē un Kaspars tiešām galīgi pliks un nabags? Nē nu, nav ko šokēties man 😀
tagad ir citi laiki,cilvēkiem citi ienākumi,izdevumi un problēmas. Nebūs!Valdet @ 02.10.2026 16:27Nu Olga gan jau aizņēmās naudu Marokai. Tur viņa vismaz sapirks visu ko pārdot Latvijā, vispār viņai tas casa blanka pirms Kaspara bija labs ienākumu avots.
Un kā var dabūt gatavu to, ka šobrīd meklē dzīvokli klusais centrs ar 3 guļamistabām un neko citu neizskata??? Tiešām ar tiem kasablankas brīnumiem var kaut ko tādu atļauties?VistaVita @ 02.10.2026 15:35https://nra.lv/tautaruna/slavenibas/531010-kaspars-kambala-atstaj-sievu-ar-vairak-neka-10-000-eiro-paradu.htm
Man kāds var šo fenomenu paskaidro?
Darba nav, parāds par dzīvokli 10 000 tk
Tulīt nebus kur dzivot, a Olga insta stāsta ka lidos uz Kasablanku rit uz vairākām dienām.
Kā to var dabūt gatavu?
Mēs vnk neesam nekaunīgas un nedzīvojam uz citu rēķina.VistaVita @ 02.10.2026 16:14Es vienk nesaprotu. Stradāju, maksāju nodokļus, nav uzturlīdzekļu parāds vai dzīvokļa,vai nodokļu. Taču pa pasauli ceļo un lidinās Kambala un Kiviči. Es nepareizi dzīvoju. Tā iznāk!
Nevar. Pirms tam bija vīrs, pēc tam uzreiz Kambala. Bez jauna sponsora zem tilta dzīvos.Rumblerx @ 02.10.2026 17:34Un kā var dabūt gatavu to, ka šobrīd meklē dzīvokli klusais centrs ar 3 guļamistabām un neko citu neizskata??? Tiešām ar tiem kasablankas brīnumiem var kaut ko tādu atļauties?
Esmu sapratusi ka mūsdienās vinnē dzīvē nekaunīgi divkoši. Diemžēl.JessicaR @ 02.10.2026 17:51Mēs vnk neesam nekaunīgas un nedzīvojam uz citu rēķina.
IceCream @ 02.10.2026 18:27Kambalas sieva Džesika ir viena prasta vecene ar nenormālu naidu pret latviešiem, tāda tipiskā melnā, kas ķērc "rasisms, rasisms" katra vārda galā un lādās rupjiem vārdiem. Facebook kādu laiku atpakaļ gānījās pa dažādiem latviešu kontiem.
protams, un kad šos nekaunīgos dzīve piespiež pie zemes, tad vienmēr ir kāds pažēlos. Tagad jau arī NL diskusijā ir, kuras žēlo Kaču.VistaVita @ 02.10.2026 17:59Esmu sapratusi ka mūsdienās vinnē dzīvē nekaunīgi divkoši. Diemžēl.
JessicaR @ 02.10.2026 16:03mēģinās uz paceltā haipa atdzīvināt biznesu
Tātad Kaspars Olgu piekāva pirms tā lielā mača... bet viņa taču bija mačā.. un ziņu par piekaušanu parādās pēc vairāk nedēļām.. kaut kāds dīvains timeline tam visam