Ā, vismaz kāds jēdzīgs sarunu biedrs. Nē, mans mērķis nebija salīdzināt Maiju. Abas ar Lindu super foršas. Vizuāli. Neatkarīgas, spēcīgas personības. Bet ar Dj darbu tā var nopelnīt? Droši vien, ir kooperatīvi pasākumi, privātie, darbs radio, reklāmas. Mani brīžiem tā pārsteidz,cik mākslinieki labi nopelna. Šī sabiedrības daļa tiešām krīzi nejūt.sandrute @ 23.09.2026 20:08
Sanāk negodīgi - Lindas izskatu slavē, bet Maijas noliek. Kaut gan abām ir perfekti, seksīgi augumi. Apbrīnoju. Milzu darbs gadiem ilgi sporta zālē.
sandrute @ 23.09.2026 17:51Maijas Rozītes izskats ir vienkārši wow. Tik seksīga. Viņas ķermenis ir pamatīgi trenēts, gadiem ieguldīts darbs sporta zālē, kas pusmūžā nes augļus.
Nefertiti @ 23.09.2026 20:13Kaut vai piemērs. Linda bija uz Formula 1 sacensībām. Nu, nevar jebkurš to atļauties.
Un vispār, tām, kas te komentē. Laiks jaunai ērai. Jūs te apspriežat gadiem vienus un tos pašus. Es ierosināšu jaunus sarunu tematus. ❤️😊 Solīdi, pa smuko.
Džinga @ 23.09.2026 21:23
dod vaļā :D
Pakāpeniski. 😊Džinga @ 23.09.2026 21:23
dod vaļā :D
Nefertiti @ 23.09.2026 22:28Pakāpeniski. 😊
Es tikai nesaprotu, kāpēc šeit tiek apspriestas vispār 2. un pat 3.līgas slavenības? Dažām komentētājām trūkst pašcieņas. Dažas ir ļoti labi informētas.