LabaDabaDa @ 10.09.2026 08:47
Cik es saprotu, uzgleznotais Rokijs ir saņemts par ķīlnieku. Kad Dukurs samaksās alimentus, tad arī dabūs gleznu! :D :D
Man no malas izskatās, ka tieši Dukurs nožēlo, ka aizgājis no sievas. Jauno brūti neprec, tikai izdomā 100 un 1 iemeslu, kāpēc atkal tiesāties ar bijušo sievu. Tieši Laura jau dzīvo nost laimīgi ar jauno vīru un 3. bērna tēvu... Tiesa, ar alimentiem dzīvotu vēl drusku laimīgāk.
Law9 @ 09.09.2026 19:38Dukurs ir UGF parādnieks?🙊
Nav_vispar @ 10.09.2026 09:52Interesanti cik Strēle samaksāja Gobzemam par reklāmu?
Nu tikai nevajag. Ja pats ir pizdjuks pa dzīvi, nevajag vainot piegulētāju. KĀ vispār var uzlikt mīksto un nemaksāt par bērnu uzturēšanu? Lupata, ne virietis. Fui.LoteLabuten @ 10.09.2026 12:16
Nu ja! “Nav naudas” berniem samaksat alimentus, bet ir nauda tiesaa sniegt prasiibu piemeerqm. Tas noteikti dazus simtus izmaksaja. Es ari dzirdeju ka pirms tam Dukurs pat neko neprasija Laurai , iesniedza tiesa vienkarsi. A pasa vieta valsts maksa par bernu alimentiem.
Bija tads family man.. tagad kur vinu novedusi taa Kalendy. Drausmigi
LoteLabuten @ 10.09.2026 12:16
Nu ja! “Nav naudas” berniem samaksat alimentus, bet ir nauda tiesaa sniegt prasiibu piemeerqm. Tas noteikti dazus simtus izmaksaja. Es ari dzirdeju ka pirms tam Dukurs pat neko neprasija Laurai , iesniedza tiesa vienkarsi. A pasa vieta valsts maksa par bernu alimentiem.
LoteLabuten @ 10.09.2026 12:16
Desadesa @ 10.09.2026 12:22
Es precīzi to pašu padomāju.
Gan jau viņa noziedoja viņam kādu summu un tad viņš tipa pateica paldies 😂😂😂
kamēr būs lohi, kas aicinās proejktos, par ko viņiem naudu maksā utt. Tikmēr taisīs cirku- visādos stulbos veidos sev pievērsīs uzmanību.Enjoy @ 10.09.2026 13:59Jau kuro reizi? https://jauns.lv/raksts/izklaide/728055-sim-stastam-ir-pienakusas-beigas-elina-gluzunova-skiras-no-vira-artjoma
Nav_vispar @ 10.09.2026 09:52Interesanti cik Strēle samaksāja Gobzemam par reklāmu?
par Strēles? Aizdomīgi pareizs liekas. Kaut kā dara aizdomīgu šitie pareizie vīri, un cik tas viss pareizi tiek atrādīts instagrama. Bet ja patiešām tā ir, tad cepuri nost.Enikő @ 10.09.2026 13:43
Skaļi iesmējos par viņas vīra aprakstu. 😄
Justinewow @ 10.09.2026 16:00Stakena tagad tik populāra un nonstop kāds saturs un podkāsti. Kādam ir info - viņa dzīvo ar bērna tēvu vai ir precējusies? Tagad tik populāra kombinācija - sieviete un bērns un tad agresija - par tēvu neko nejautājiet. Tas arī ir šis gadījums?
Enikő @ 10.09.2026 13:43
Skaļi iesmējos par viņas vīra aprakstu. 😄
Japānas princese @ 10.09.2026 15:42par Strēles? Aizdomīgi pareizs liekas. Kaut kā dara aizdomīgu šitie pareizie vīri, un cik tas viss pareizi tiek atrādīts instagrama. Bet ja patiešām tā ir, tad cepuri nost.
uzreiz atcerējos tos Zanes “skaidrojošos” storijus par daudzajām alkohola pudelēm virtuves plauktos, kas visu laiku figurēja arī sadarbību video un tautai bija cepiens.Desadesa @ 10.09.2026 16:29
Nu ja. Un alko viņiem neesot , švaki seko līdzi. Alkoglāzes tur ir bieži.
Un nav jau pārmetums ,ka reizēm kāds izdzer šampja glāzi. Vnk Gobzemam jau nedod Dievs , ja kādai/kādam glāze ar vīnu rokā tā uzreiz alkoholiķe/is, bet tā ģimene ir svēta. 😃🤷🏽♀️