IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 7302
Reģ: 01.04.2023
Aldo @ 02.09.2026 06:41

Lai tiktu Rīdzes pamatskolā deklarācijai jabut teju no dzimšanas. Ceriņiene dzīvoja kaut kur netālu no Bērnu pasaules/Ziedoņdārza ar Aivi līdz izškiras (meitas 4(?) gadi) un tagad dzīvo klusajā centrā, netālu no Antonijas ielas. Neviens no rajoniem nav Rīdzes deklarācijas rajons. Lai nemuld.
Par pupiem piekrītu - apskatot 1.sep bildes visas, kas sabliezušas implantus steidz to atrādīt kāreiz uz zinību dienu, pizğets. 🤣

Nu tad varbūt stāvēja rindā no dzimšanas.
A mēs tikām Zālīšos, neesot rajonā.
Es vienalga pieteicu 4 centra skolās, jo man galīgi negribējās virzīties uz to pusi, kur itkā mums vajadzēja. Un sanāca!
02.09.2026 22:32 |

Reitings 2850
Reģ: 15.09.2023
Skandalalert @ 02.09.2026 21:33
Kada perk sendijas un Danutes maksas kanālu? Man it ka diezgan interese, bet nesaprotu vai ir jega, jo tiesi tadas pašas intereses pēc abonēju jushkas kanālu un nu boooring, vispar nekadi noslēpumi un nekas interesants :D

Sorry not sorry, bet, manuprāt, cilvēkiem, kuri abonē ietekmeļu maksas kanālus, nav labi ar galvu. 🤡 Kas tieši mainās tavā dzīvē no tās maksas informācijas? Paliec gudrāka, kāda pievienotā vērtība dzīvē? 🙄
02.09.2026 22:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)