jā, vienā brīdī saka, ka Dubaijā vai uzreiz pēc Dubaijas (2026.gada sākums) pieņēma gala lēmumu, bet pēc tam saka, ka bērniem dārziņu izvēlējās jau pagājušā gada oktobrī 😁 Es vispār nesaprotu, kāpēc viņai kādam jāataisnojas, vēl ja jāmelo 😁Purvīša Glezna @ 31.08.2026 22:12Viņai arī stāstot to notikumu hronoloģiju, bija pāris nesakritības🤭 Stāsta tagad pasaciņas, cik viss plānots, blablabla. Nu nevar salīdzināt padzīvošanu Itālijā ar ilgtermiņa dzīvošanu Spānijā. Liekas drusku tāda pārcelšanās romantizēšana. Lai nodzīvo gadu un tad redzēsim
LabaDabaDa @ 31.08.2026 13:58
Nedomāju, ka turks bija naivs. Drīzāk speciāli izvēlējās tādu par sevi vecāku un stulbāku sievieti, jo tādu ir pat vieglāk apkrāpt. Ir sievietes, kam ar gadiem rodas nevis pieredze un saprašana, bet tikai reāls izmisums par to, ka sapņu princis aizkavējies un puse klases jau apprecējusies, bet viņai nekā. Tad nu iekrīt uz pirmo vīzas kārotāju.
LabaDabaDa @ 31.08.2026 13:58
Nedomāju, ka turks bija naivs. Drīzāk speciāli izvēlējās tādu par sevi vecāku un stulbāku sievieti, jo tādu ir pat vieglāk apkrāpt. Ir sievietes, kam ar gadiem rodas nevis pieredze un saprašana, bet tikai reāls izmisums par to, ka sapņu princis aizkavējies un puse klases jau apprecējusies, bet viņai nekā. Tad nu iekrīt uz pirmo vīzas kārotāju.
gii_star @ 31.08.2026 19:05Lasījāt Blanches storijus? Tāda pasīvi agresīva dāmīte, negribētu nekad pie tādas strādāt. Šķiet,ka tikai prasa un visu kritizē, grib lai citi strādā virsstundas tā, it kā tas būtu viņu pašu bizness. Ir jau mūsdienās daudzi darbinieki slinki un nemotivēti, bet tas vaibs no viņas tāds negatīvi uzbrūkošs nāk.
gii_star @ 31.08.2026 19:05Lasījāt Blanches storijus? Tāda pasīvi agresīva dāmīte, negribētu nekad pie tādas strādāt. Šķiet,ka tikai prasa un visu kritizē, grib lai citi strādā virsstundas tā, it kā tas būtu viņu pašu bizness. Ir jau mūsdienās daudzi darbinieki slinki un nemotivēti, bet tas vaibs no viņas tāds negatīvi uzbrūkošs nāk.
tā arī izskatās, tāpēc karadža lec vai no ādas ārā un nezin kā iztaisīties. Pēckas nodedzināja, mega nagi, mēģina turēt līdz laikam jaunajai brūteikafijasburka @ 01.09.2026 08:24
Sen turkam tur Parīzē cita. Visu laiku turks pēdējos 2 braucienus telefonā🤣. Nu nejau viņš “regulē” naftas biznesu attālināti.
qwe @ 01.09.2026 09:44tā arī izskatās, tāpēc karadža lec vai no ādas ārā un nezin kā iztaisīties. Pēckas nodedzināja, mega nagi, mēģina turēt līdz laikam jaunajai brūtei
garsigs_persiks @ 01.09.2026 10:20
Un tā viņas izmisīgā taisnošanās par bērna apaviem. Nezinu, kurš saprātīgs cilvēks pāris dienu braucienā ņemtu līdzi neskaitāmus sandaļu pārus, kur nu vēl pilnīgi vienādus 😀
Purvīša Glezna @ 31.08.2026 22:12Viņai arī stāstot to notikumu hronoloģiju, bija pāris nesakritības🤭 Stāsta tagad pasaciņas, cik viss plānots, blablabla. Nu nevar salīdzināt padzīvošanu Itālijā ar ilgtermiņa dzīvošanu Spānijā. Liekas drusku tāda pārcelšanās romantizēšana. Lai nodzīvo gadu un tad redzēsim
McSara @ 01.09.2026 11:23
Es arī paskatījos to video, nu baigi interesanta dāmīte. Itālijā esot ēdusi tikai picas? Spānijā esot labāks ēdiens? Koo? 😁 Labi, nesaku, ka Spānijā slikts ēdiens. Noteikti nē. Tomēr itāļu virtuve cik zinu ir ļoti daudzveidīga, un tā nav tikai pasta un pica, tas ir stereotips. Tad Malaga esot internacionāla. Ok, es laikam biju citā Malagā😁 Protams, tūristu vietās visur būs angļu valoda, bet tur kur vietējie vairāk tā angļu valoda ir pašvaka. Tik daudz absurdu vienā video.
Vēl patika - Itālijā viņi ir itāliski 🤣 Gandrīz izklausās kā krievi saka par latviešiem - par daudz viņu Latvijā, jo tā jau būtu ok valsts!😁
Hermiine89 @ 01.09.2026 10:30Blančētā Eva atkal izņēmusi visu poustus un bildes no IG. Es teiktu, ka viņai kaut kas nav ar psihi kārtībā. Taisa garus storijus, kur izklāsta savu viedo pasaules redzējumu. Ik pa laikam nolaiž tvaiku par sliktajām darbiniecēm un skaudīgajām konkurentēm. Pēc tam it kā nekas bebūtu noticis, liek kaut kādas plikbildes un lux ceļojumus🤷♀️Nu uzvedas gluži kā Kivičiene.
Eiropas Savienības ietvaros bēgt no nodokļiem vai parādiem ir diezgan jocīgi, jo Eiropas Savienības ietvaros visi tiesībsargājošo iestāžu sadarbības tīkli darbojas diezgan labi un Spānijas policija tur atnāks pakaļ daudz ātrāk kā Latvijas. Par citiem nezinu, bet Avenītes gadījums jau vairāk velk tieši uz drošības situāciju, ne par velti viņa minēja, ka pēc Ukrainas kara sākšanās 2 mēnešus esot padzīvojuši Itālijā, tieši šī paša iemesla dēļ.Džinga @ 01.09.2026 12:31
Vai nav tā, ka uz Malagu nez kāpēc perās prom visi, kam ir kaut kādas problēmas ar nodokļiem utml.? Man liekas, ka visi muhļītāji uz turieni ir aizmaukuši prom, sākot ar storyabout us džeku. Un visi steigā.
Man liekas, ka tur nav nekāds sakars ar Latvijas drošības situāciju.
Džinga @ 01.09.2026 12:31
Vai nav tā, ka uz Malagu nez kāpēc perās prom visi, kam ir kaut kādas problēmas ar nodokļiem utml.? Man liekas, ka visi muhļītāji uz turieni ir aizmaukuši prom, sākot ar storyabout us džeku. Un visi steigā.
Ir, ir! Miljonāre Mīlgrāve ņemas atspērusies.jejehsbsbbsbs @ 31.08.2026 18:13Varbūt esmu ko palaidusi garām, bet kur palika zinzino kults? :D
Neesmu manījusi vairs nevienu lielo reklamētāju, lielā piķa ieguvējām - Nikolai un Arnitai no bio arī ir izņemta norāde, ka ir zinzino pārstāves
Džinga @ 01.09.2026 12:31
Krizdole @ 01.09.2026 14:07
Vai ne? Sākot jau ar Rāviņu, tad vēl Danenbergsoni, Jerjomins Deniss jau arī Bez tabu ar savām biznesa aktivitātēm pabijis un visi nodarbojas ar kaut ko, nezin ko.