acīgākā1 @ 26.08.2026 22:47Kramiņa nav stāvoklī vai vnk neveiksmīgs kostīms paddle (selfijā sprogulī)?
Tas room tour bija iespaidīgs. Kur cilvēkam var ienākt prātā ar temu nagiem apgrāpstīt cukura un tējas paciņas, atrādīt it kā tā būtu kāda ekstra. Tas nummuriņš parasts ekonomiskās klases, bet atrāda, it kā dzīvotu 5zvaigžņu butikā.Mc.Queen @ 27.08.2026 04:46Karadžana brauc taksī, bērns nepiesprādzēts 😠 Rāda room tour, tur Stefānijai saliekamā plastmasas gulta. Cik viņai ir gadu? Galvenais, ka hotelī paliek, bet naudas normālai jau nesanāca. Tādu gultu izmanto max 3gadniekam, bet meita taču ir krietni lielāka.
un atkal 2 izmēru pa mazu vecās sandales kājās. Kur tās firmennij Versace kalašas?Hermiine89 @ 27.08.2026 06:13Tas room tour bija iespaidīgs. Kur cilvēkam var ienākt prātā ar temu nagiem apgrāpstīt cukura un tējas paciņas, atrādīt it kā tā būtu kāda ekstra. Tas nummuriņš parasts ekonomiskās klases, bet atrāda, it kā dzīvotu 5zvaigžņu butikā.
Hermiine89 @ 27.08.2026 06:13Tas room tour bija iespaidīgs. Kur cilvēkam var ienākt prātā ar temu nagiem apgrāpstīt cukura un tējas paciņas, atrādīt it kā tā būtu kāda ekstra. Tas nummuriņš parasts ekonomiskās klases, bet atrāda, it kā dzīvotu 5zvaigžņu butikā.
Mc.Queen @ 27.08.2026 04:46Karadžana brauc taksī, bērns nepiesprādzēts 😠 Rāda room tour, tur Stefānijai saliekamā plastmasas gulta. Cik viņai ir gadu? Galvenais, ka hotelī paliek, bet naudas normālai jau nesanāca. Tādu gultu izmanto max 3gadniekam, bet meita taču ir krietni lielāka.
BellaCiao @ 27.08.2026 11:07Nu, vai kādai jau ir zināms īpašais D.Kubasovas mīlas stāsts, ko vairāki kāzu viesi tik ļoti uzsver? Viņa pati neko nav stāstījusi? Es viņai nesekoju, bet paliek interesanti, ar ko viņu stāsts ir tik īpašs 🤔
selestine @ 27.08.2026 12:33un kas tai Sandai Krastai ir ar to muzigo parcelsanos...
viņš jau pirms bēbja viņu krāpa. tad kur vispār prāts vēl taisīt mazuliAnces866 @ 27.08.2026 19:14Lai vai kā gribētos teikt “mēs jau te runājām, mēs jau zinājām”, nenormāli žēl, ka tik mazi bērni paliek bez ciešas piesaistes ar abiem vecākiem kopā. Nav jau pat svarīgi, kas un kā. Skaidrs jau aptuveni ir, bet tik žēl. Bērna pirmie gadi ir grūti, bet tik maģiski reizē un nav foršākas sajūtas kā to dalīt ar otru vecāku
Skandalalert @ 27.08.2026 18:07Stulba goba, kipa baigi pareiza, ko tad vilkās uz to a about you pasākumu, ja nesakrīt ar viņas vērtībām. Vēl kko tur izsmej, ka līdz beigām toc nepaliks, tad tak sedi mājas ar bernu, nevis vienlaicigi sedi uz 2 krēsliem - it ka piedalos un man patik, bet esmu baigi pareiza un pasākums nesakrita ar manam vērtībām un vispar es bēgšu pusē prom