Viņām pilnīgi noteikti nav biezo vecāku. Viss ir pašu spēkiem sasniegts.Mi mi @ 23.08.2026 07:29izklausās shady dāmas, vai biezie vecāki drostaliņām nofinansējuši māju!
akul12 @ 23.08.2026 10:02Atļaujiet pasmīkņāt par to dikti lielo strādāšanu 😁
Uz papīra kaut 100 projekti, bet reālajā dzīvē neviena no viņām nestrādā 24/7...
Tas tāpat, kā valsts pārvaldes padomnieki, locekļi, kuriem uz papīra ntie darbi, bet realitātē neviens nestrādā parastā cilvēka 8 stundas reizināts ar darbu skaitu...
akul12 @ 23.08.2026 10:02Atļaujiet pasmīkņāt par to dikti lielo strādāšanu 😁
Uz papīra kaut 100 projekti, bet reālajā dzīvē neviena no viņām nestrādā 24/7...
Tas tāpat, kā valsts pārvaldes padomnieki, locekļi, kuriem uz papīra ntie darbi, bet realitātē neviens nestrādā parastā cilvēka 8 stundas reizināts ar darbu skaitu...
Vivian10 @ 23.08.2026 15:33Viņām pilnīgi noteikti nav biezo vecāku. Viss ir pašu spēkiem sasniegts.
sandrute @ 22.08.2026 17:29Augums Kubasovai esot 177cm, svars 50kg.
"Runājot par lieko svaru, skaistule piebilst, ka nav tā, ka viņai ir daudz liekā svara, ko zaudēt. Pēdējos trīs mēnešos viņa zaudējusi piecus kilogramus svara un nu sver 50 kilogramus."
Tik tieviņa, tiešām īsta Dieviete kādu darbu viņa ar sevi ir paveikusi. Agrāk viņa pārdeva kursus par sievišķības tēmu, tur bija meditācijas, manifestācijas utt. Un viņa ir īsts piemērs kā skolotāja, kas pati to visu darījusi un panākusi ideālus rezultātus.
Mathilde @ 23.08.2026 15:54
diezvai viņai ir 177. Man ir 172 un reiz lidostā stāvēju blakus, viņa bija mazāka par mani.
Mathilde @ 23.08.2026 15:54
diezvai viņai ir 177. Man ir 172 un reiz lidostā stāvēju blakus, viņa bija mazāka par mani.
He heSendijaGo @ 04.03.2023 19:08
Labdien, čūsku midzeni! Te Sendija
Sāksim ar to, ka Jums obligāti nevajag forumu, lai uzzinātu patiesību. Es vienmēr esmu bijusi ļoti atvērta un pretīmnākoša jebkuram. Ņemot vērā, ka JUMS TIK ĻOTI interesē mana vēsture:
Roberts Vītols mani nekad nav krāpis. Vienīgais ar ko viņš mani krāpa ir darbs. Es vienmēr esmu teikusi, ka viņam ir sieva, ko sauc par darbaholismu. Mūsu attiecības izbeidzu ES (nevis kā minēts ROBERTS. Es savācu savas pekeles Ziemassvētkos), jo es vēlējos partneri ar kuru būt kopā 24/7, ka arī būvēt impēriju un karjeru KOPĀ. Es vēlējos izceļot pasauli un būvēt ģimeni KOPĀ. Man vārds kopā ļoti daudz nozīmē (nu kā to var redzēt pēc manas tagadējas dzīves). Diemžēl es to vēlējos viena, kas arī pielika punktu mūsu attiecībām. Domāsiet, kāpēc Ziemassvētkos? Jo JĀ, viņa sieva DARBS bija daudz svarīgāks arī svētkos, bet man svētki un kopā būšana nozīmē ļoti daudz. Jebkurā gadījumā neviens no mums nav labāks vai sliktāks, mēs vienkārši bijām pārāk atšķirīgi.
Skatoties uz dakteres Puriņas grūtniecību 40+ gados, man ir divējādas izjūtas. It kā jau super- bērni, stipra kupla ģimene. Bet es nekad nespēšu pārvārīt viņas vīra centienus nodarboties ar virtuālo seksu. Biju diezgan šokēta. Tas tā kā normāli precētiem kungiem skaitās?Mi mi @ 23.08.2026 15:48Opā, nezināju, ka Spīķe un "izslavetā" daktere Puriņa-Liberte ir māsīcas 🤭😬
jā, ir dzirdēta tāda lieta 👀Hermiine89 @ 23.08.2026 16:58Skatoties uz dakteres Puriņas grūtniecību 40+ gados, man ir divējādas izjūtas. It kā jau super- bērni, stipra kupla ģimene. Bet es nekad nespēšu pārvārīt viņas vīra centienus nodarboties ar virtuālo seksu. Biju diezgan šokēta. Tas tā kā normāli precētiem kungiem skaitās?
Merilda @ 23.08.2026 11:46
Diez vai, kad viņas tikko sagāja kopā, tur pēkšņi bija ļoti dārgi ceļojumi, brendu drēbes un lidošana ar private jet.
Hermiine89 @ 23.08.2026 16:58Skatoties uz dakteres Puriņas grūtniecību 40+ gados, man ir divējādas izjūtas. It kā jau super- bērni, stipra kupla ģimene. Bet es nekad nespēšu pārvārīt viņas vīra centienus nodarboties ar virtuālo seksu. Biju diezgan šokēta. Tas tā kā normāli precētiem kungiem skaitās?
Liani @ 23.08.2026 18:04Par kádu jauno profilu Jelinska runá? Par ko vispàr iet runa?
Liani @ 23.08.2026 18:04Par kádu jauno profilu Jelinska runá? Par ko vispàr iet runa?
Mathilde @ 23.08.2026 15:51
mūsdienās strādāt “ parasta cilvēka “ darbu var atļauties tikai totāli neizglītoti, aprobežotām intelekta iespējām, padomju kaluma cilvēki, kuri negrib neko jaunu apgūt un no sfēras- ārsts, autobusa šoferis utt, kur tiešām ir svarīgs cilvēciskais faktors uz vietas.
Kā man besī šie aprobežotie cilvēki! Mūsdienās var pelnīt neizkāpjot no gultas un tas ir tik labi! Bet nē, veco sēņu galvās tas ir mīnuss. Afigeķ, cik pāķiska domāšana.
Mathilde @ 23.08.2026 15:51
mūsdienās strādāt “ parasta cilvēka “ darbu var atļauties tikai totāli neizglītoti, aprobežotām intelekta iespējām, padomju kaluma cilvēki, kuri negrib neko jaunu apgūt un no sfēras- ārsts, autobusa šoferis utt, kur tiešām ir svarīgs cilvēciskais faktors uz vietas.
Kā man besī šie aprobežotie cilvēki! Mūsdienās var pelnīt neizkāpjot no gultas un tas ir tik labi! Bet nē, veco sēņu galvās tas ir mīnuss. Afigeķ, cik pāķiska domāšana.
Es reizēm domāju, ka to tekstu autore vienkārši troļļo, man neticas, ka var būt tik ļoti aprobežots un dumjš cilvēks. Bet, no otras puses, piramīdu shēmu augšgalam bizness iet no rokas, tā ka varbūt es tomēr pārvērtēju cilvēku spriestspēju.Mashka Kakashka @ 23.08.2026 18:30
Es ceru, ka tas aprobežotais ķirurgs, tajā dienā kad tev vajadzēs neatliekamu operāciju, strādās no mājām. 🤡