Vivian10 @ 20.08.2026 13:08Nevis mantkārīga, bet nepatiesa.
Uz viņas personīgo kontu viņš regulāri skaitīja uzturlīdzekļus. Izņemot, jā, no 2022.gada augusta, kad Timma sāka diktēt savus nosacījumus par Kristiānu vasarās un uzturlīdzekļu samazināšanu no 5000€ uz 3000€. Sarakstes beigās, viņš piekrīt par 3000€ mēnesī uz Sanas kontu, ja viņa pati apmaksā no šīs summas privāto bd. Kā arī, Timma bija pārstājis veikt maksājumus 5000€ apmērā uz Kristiāna krājkontu. Kur bija izveidojies 100000 vairāk liels parāds. Tad, acīmredzot, Sana ir sākusi runāt par tiesu parāda atgūšanai. Un viņu strīds nav atrisinājies vienas dienas laikā. Tā kā Timma uzlika liegumu savam dzīvoklim un mašīnai. Un pilnībā nogrieza uzturlīdzekļus no 2022.g. augusta. No sarakstes ir redzams, ka abi paliek pie 3000€ mēnesī uz Sanas kontu, viņš noņem liegumus dzīvoklim un mašīnai, un apņemas atmaksāt krājkonta parādu.
No Sanas intervijām varēja noprast, ka viņi ar Kristiānu bija atstāti ar neregulāriem maksājumiem, sviesti ārā no dzīvokļa. Tā īsti tas nebija.
Valdet, mani dzīve ir pārliecinājusi, ka mūsu valstī izteikti pārmet sievietēm, kuru ģimenes modulī ir paredzēts rūpēties par ģimeni, un vīram tās nodrošināt. Tāpēc arī lielākā daļa uzreiz pavelkas uz provokācijām, un kā viņa tā atļāvās prasīt viņa peļņai atbilstošu summu?Valdet @ 20.08.2026 12:27Nu kā, Anna gribēja, lai visi domātu cik mantkārīga ir Sana un un Jāņa vecāki ar tiem screeniem. Jāsaka, ka pat izdevās pēc sākuma komentāriem šeit 😵
Lietotaja101 @ 20.08.2026 19:00Valdet, mani dzīve ir pārliecinājusi, ka mūsu valstī izteikti pārmet sievietēm, kuru ģimenes modulī ir paredzēts rūpēties par ģimeni, un vīram tās nodrošināt. Tāpēc arī lielākā daļa uzreiz pavelkas uz provokācijām, un kā viņa tā atļāvās prasīt viņa peļņai atbilstošu summu?
Un pēc mīnusiņu skaita ir skaidrs, cik daudz sievietes apzinās, ka pēc šķiršanās viņas no bijušā nesaņemtu nekādas normālas summas. Un tās, kuras pastāv par sevi, un vēlas saņemt attiecīgu novērtējumu par visu ko tam vīrietim ir devušas, ir čūskas un meles.🤦🏻♀️
Labas sievas alga no vīra būtu līdzvērtīga 5 profesiju algām.
Aukles, pavāres, uzkopējas, šofera un personīgā asistenta.
Par to vai Timma, pēc jaunās vienošanās, skaitīja vai neskaitīja 3000€ Sanai, publiskas info nav. To zina tikai pati Sana.Lietotaja101 @ 20.08.2026 19:00Valdet, mani dzīve ir pārliecinājusi, ka mūsu valstī izteikti pārmet sievietēm, kuru ģimenes modulī ir paredzēts rūpēties par ģimeni, un vīram tās nodrošināt. Tāpēc arī lielākā daļa uzreiz pavelkas uz provokācijām, un kā viņa tā atļāvās prasīt viņa peļņai atbilstošu summu?
Un pēc mīnusiņu skaita ir skaidrs, cik daudz sievietes apzinās, ka pēc šķiršanās viņas no bijušā nesaņemtu nekādas normālas summas. Un tās, kuras pastāv par sevi, un vēlas saņemt attiecīgu novērtējumu par visu ko tam vīrietim ir devušas, ir čūskas un meles.🤦🏻♀️
Labas sievas alga no vīra būtu līdzvērtīga 5 profesiju algām.
Aukles, pavāres, uzkopējas, šofera un personīgā asistenta.
Merilda @ 20.08.2026 19:11
Katram savs, pasaule mainās, vismaz izglītība sievietei ir jāiegūst. Pati saki - vīrs var nodrošināt. Kamēr ir vīrs, tikmēr arī nodrošina. Šodien ir vīrs, rīt vairs nav. Mūsdienu pasaulē ir skumji pilnībā paļauties uz to, ka kāds cits Tevi apgādās un nodrošinās.
Vivian10 @ 20.08.2026 19:12Par to vai Timma, pēc jaunās vienošanās, skaitīja vai neskaitīja 3000€ Sanai, publiskas info nav. To zina tikai pati Sana.
garsigs_persiks @ 20.08.2026 19:53Pēc Sanas tikko rakstītā gandrīz vai nolasījās, ka viņa pa visu šo laiku ir saņēmusi tikai 0,80 eur no Jāņa. Nekādi alimenti tūkstošos vai dzīvokļi un auto nekad nav bijuši pieminēti. Skaidrs, ka viņš noteikti beigās nemaksāja visu, kā bija solījis, bet nu bērns arī nebija tikai uz viņas vienas nabadzītes pleciem. Ko tieši viņa šobrīd cenšas panākt?
garsigs_persiks @ 20.08.2026 19:53Pēc Sanas tikko rakstītā gandrīz vai nolasījās, ka viņa pa visu šo laiku ir saņēmusi tikai 0,80 eur no Jāņa. Nekādi alimenti tūkstošos vai dzīvokļi un auto nekad nav bijuši pieminēti. Skaidrs, ka viņš noteikti beigās nemaksāja visu, kā bija solījis, bet nu bērns arī nebija tikai uz viņas vienas nabadzītes pleciem. Ko tieši viņa šobrīd cenšas panākt?
Lietotaja101 @ 20.08.2026 19:30
Sievietes ar pieredzi, nodrošinās jau laulības laikā. Īpašumi, uzkrājumi, utml. Sanai pats Jānis bija apsolījis nodrošināt 5000€ mēnesī. Ja kaimiņu Kārlis paraksta vienošanos ar bijušo Baibu, ka maksās 400€ mēnesī un pēc 3 gadiem pārtrauc maksāt, viņa ari kļūst par slaucēju, kas nav sakārtojusi savu dzīvi?
Es saprotu, ka daļai te tie 5000€ ir kosmosa summa, bet ne šajai ģimenei. Jānim tie 5000€ vienalga Miami, Parīzē vai Maskavā, bija 2 dienu ēdienreižu un 1 nakts palikšanas viesnīcā jautājums.
Tur taču skaidri un gaiši rakstīts ka mantojumā saņēma 0.80€ , tam kas neizlasa pareizi tā arī izlasās. Mantojums un uzturlīdzekļi ir divas dažādas lietas.garsigs_persiks @ 20.08.2026 19:53Pēc Sanas tikko rakstītā gandrīz vai nolasījās, ka viņa pa visu šo laiku ir saņēmusi tikai 0,80 eur no Jāņa. Nekādi alimenti tūkstošos vai dzīvokļi un auto nekad nav bijuši pieminēti. Skaidrs, ka viņš noteikti beigās nemaksāja visu, kā bija solījis, bet nu bērns arī nebija tikai uz viņas vienas nabadzītes pleciem. Ko tieši viņa šobrīd cenšas panākt?
Džinga @ 20.08.2026 22:09
Es nestaprotu, kāpēc vispār viņa to tagad publiski cilā? Tas cilvēks taču vairs nav, neko mainīt nevar. Tad vajadzēja kasīties un prasīt naudu / mantojuma lietas, kamēr vēl bija tāda iespēja.
Cilā noteikti tāpēc ka Anna izlēma izlikt visu acīm Jāņa maksājumus un sarakstes ar SanuDžinga @ 20.08.2026 22:09
Es nestaprotu, kāpēc vispār viņa to tagad publiski cilā? Tas cilvēks taču vairs nav, neko mainīt nevar. Tad vajadzēja kasīties un prasīt naudu / mantojuma lietas, kamēr vēl bija tāda iespēja.
Jūs izlasijāt visas ziņas par ko tagad spriežat? Ciparus izdomāja Jānis, kad izlēma samazināt arī tad Sana piekrita. Vienu brīdi pat šantažēja ar bērnudārza nemaksāšanu, uz ko Sana atbildēja ka neļauj aizskart Kristianu un pārrakstīs bērnudārza papīrus uz sevi un maksās pati. Viņa prasija no viņa to ko VIŅŠ solija, uz ko arī bija atbilde - protams ka dzīvē notiek visādi un no miljonāra kļūst par bezdarbnieku. Bet punkts bija arī tas ka pārdod apsolīto īpašumu Kristanam Mežaparkā, dzīvo Miami , bet saka ka nauda uzturlīdzekļiem nav. Protams ka Sanai uz to nav jācer, bet nu tā ir melošana acīs skatoties.Džinga @ 20.08.2026 22:12
nūuuu, ja tā solītā nauda acīm redzami kontā vairs nenāk tad būtu tākā laiks sevi nodrošināt citādāk. No čīkstēšanas apsolītā nauda redz pēkšņi neparādījās. Lai tur vai kāds tas dīls būtu bijis, sieviete ar vai bez pieredzes, gudra vai negudra, galu galā piķa avots bija vīrietis, kas izrādījas neuzticams. Pati vien tomēr savas laimes kalēja kā teikt.
Skaarletaa @ 20.08.2026 22:27Tur taču skaidri un gaiši rakstīts ka mantojumā saņēma 0.80€ , tam kas neizlasa pareizi tā arī izlasās. Mantojums un uzturlīdzekļi ir divas dažādas lietas.
garsigs_persiks @ 20.08.2026 22:39
Es nerunāju atsevišķi par mantojumu vai alimentiem, bet viss, ko no Sanas var IG dzirdēt, ir tikai čīkstēšana, ka neko nekad nav saņēmusi. Kur viņa jebkad ir pieminējusi tos tūkstošus un kustamos vai nekustamos īpašumus, ko tomēr ir dabūjusi no Jāņa pēc šķiršanās?
Kāpēc tieši viņai tas būtu jāpiemin ? Kāpēc viņai būtu jāatskaitas par kopīgi iegādātu īpašumu laulībā? Kuram viņa arī ir piedalijusies. Kapēc būtu jāpiemin cik naudas tiek ieskaitīts dēla krājkontā un cik naudas ikdienai bērnudārzam u.t.t? Iedodiet savu instagramu, gribu redzēt kur jūs uzskaitat cik jums vīrs skaita naudu , un cik tērējat. Tā taču nav citu cilvēku darīšana, it īpaši ja jums to neprasa. Ja Anna nesāktu šo cilāt, arī par 0.80€ mēs neko nezinātu .garsigs_persiks @ 20.08.2026 22:39
Es nerunāju atsevišķi par mantojumu vai alimentiem, bet viss, ko no Sanas var IG dzirdēt, ir tikai čīkstēšana, ka neko nekad nav saņēmusi. Kur viņa jebkad ir pieminējusi tos tūkstošus un kustamos vai nekustamos īpašumus, ko tomēr ir dabūjusi no Jāņa pēc šķiršanās?
Skaarletaa @ 20.08.2026 22:29Cilā noteikti tāpēc ka Anna izlēma izlikt visu acīm Jāņa maksājumus un sarakstes ar Sanu
Eee,bet man arī navSiredzho @ 20.08.2026 22:37man kaut ka Arigo no IG pazudis, vai man vienai?