IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 93
Reģ: 04.04.2020
Runājot par tēmu Sana, Jānis un Anna.. kā nu ir, tā nu ir, visi viņi tur ir labi.
Es kaut kur saprotu Sanu, zinot kā viņš dzīvoja ar Annu, saprotams, ka viņa vēlas dot labāko dēlam un nepalikt galīgos lūzeros, tāpēc jau tā slauca Jāni.
Savukārt, piekrītu Jānim, ka viņai bija pietiekami daudz laika sakārtot savu dzīvi un SEVI nodrošināt pašai. Ja runā par bērnu tēmu, tad pieaugušo attiecības ir pieaugušo attiecības un tur jaukt bērnu pa vidu nav nekādas vajadzības. Turklāt, ņemot vērā situāciju Latvijā, nu nezinu es nevienu ģimeni, kur 5tk ir par maz, lai uzturētu bērnu, turklāt, ja no viena vecāka ir 5tk, tad no otras puses ir jādod tikpat, ko diez vai Sana varētu. Plus tekstos bija minēts, ka auto un dzīvoklis ir viņai, tikai ar Jāņa atsevišķiem nosacījumiem. Un nebrauc viņa ar Honda Jazz 2003.gada. A ko viņa vēl gribēja? Izģērbt vispār? Panāca, abas labas. Viss klasiski, saprotami, nav ko piebilst.
19.08.2026 23:48 |

Reitings 43
Reģ: 19.07.2026
Tiešām mazliet smieklīgi, ka Sana rakstīja ka neko neesot saņēmusi un blabla, tikai kāda dzīvokli viņa dzīvo un ar kādu mašīnu brauc? 🤭
20.08.2026 01:35 |

Reitings 60
Reģ: 18.06.2026
Timmam bija jānodrošina dēla dzīve, nevis Sanas.
Varat man nepiekrist, bet nebija Jānim jāturpina nodrošināt Sanas somiņas un pārējais lux dzīvesveids.
Tas, ka Timma (vai kāds cits) nodrošināja Sanu, bija vairāk kā skaidrs, jo dāma ne strādāja, ne baigi influencēja, bet badā nemira, pa restorāniem staigāja un dzīvoja labi!
Tas, ka Sana bija blakus laikā, kad Jānis izsitās, neuzliek par pienākumu apgādāt Sanu visu dzīvi!
Un 2,7k ir pat ļoti pietiekami mazam bērnam.
Savukārt par Annu runājot-es esmu pārliecināta, ka Anna bija Timmu piebūrusi un jā! Es ticu šim senajam rituālam, kuru joprojām daudzas izmanto. Pieburti vīrieši nereti sajūk prātā, dzer un lieto narkotikas, apzinās, ka partneris ir toksisks, bet tāpat raujās pie viņa. Tieši tas ko novērojām šos gadus uz Jāni skatoties.
20.08.2026 05:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)