IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 75
Reģ: 15.03.2026
lottinja @ 08.08.2026 22:12
kā lai es to zinu, kā? Fakts, ka vīra māte piedalījās tievēšanas maratonā, un fakts, ka šī rij sviestu 🤔

Un ja nu nezini, cik dienā vari uzņemt kcal - to arī vari pajautāt - uzrakstot savu svaru, garumu, dienas aktivitātes..Iespējams, kļūdīsies kkur pa kādiem gramiem, metriem, centimetriem, bet tāpat kā Lasmane, Grauduma, Pastuhova un citas, kas strādā ar MI, jo tās tak ar neviena dzīvē ne Jūs mērijusi, ne redzējusi, ne satikusi😅🫣😅
08.08.2026 22:58 |

Reitings 75
Reģ: 15.03.2026
lottinja @ 08.08.2026 22:12
kā lai es to zinu, kā? Fakts, ka vīra māte piedalījās tievēšanas maratonā, un fakts, ka šī rij sviestu 🤔

Principā man jau vienalga, bet nesaprotu kā mūsdienās vēl pastāv iespēja tik easy apkràpt cikvēkus???
Es pati bieži neskrienu uz veikalu iepirkt tos īpašos produktus - ietakstu Chatgpt - kas man màjās pieejams - ieraksti, cik nepieciešams dienā uzņemt OB un pats man ēdienkarti saveido!!! Meitenes, neatdodat savu grūti nopelnīto naudiņu par muļķībàm, lai kāda uz tā rēķina padzīvotu šiki😘
08.08.2026 23:05 |

10 gadi
Reitings 1882
Reģ: 29.01.2009
Annar @ 08.08.2026 22:58

Un ja nu nezini, cik dienā vari uzņemt kcal - to arī vari pajautāt - uzrakstot savu svaru, garumu, dienas aktivitātes..Iespējams, kļūdīsies kkur pa kādiem gramiem, metriem, centimetriem, bet tāpat kā Lasmane, Grauduma, Pastuhova un citas, kas strādā ar MI, jo tās tak ar neviena dzīvē ne Jūs mērijusi, ne redzējusi, ne satikusi😅🫣😅
msni tas viss neskar, man ideāls svars. Un māku chat gpt izmantot. Runa bija par slepeno sastāvdaļu. Ne ko citu.
08.08.2026 23:14 |

Patīk
Reitings 64448
Reģ: 12.10.2022
VissIrSlikti @ 07.08.2026 12:26
Nesaprotu, kā var būt tādas aitas, lai maksātu naudu par tievēšanas kursiem un iegādātos tos no personas, kura pati izskatās tik neveselīgi un slikti. Seja ir šausmas
Nesaprotu Pashtukovas fenomenu. Tad badošanās nedēļa, tad tievēšanas projekts. Atbildes uz cilvēku komentāriem ir briesmīgas un arogantas.
Vai cilvēki mūsdienās vēl joprojām ir tik ļoti neizglītoti? Lai nomestu svaru = patērē vairāk nekā uzņem, papildus piedomājot pie tauku, olbaltumvielu, škiedrvielu un ogļhidrātu proporcijām.
Rodas iespaids, ka no viņas projektiem var dabūt neveselīgu attieksmi pret ēdienu un sportu, nevis saņemt vajadzīgo palīdzību ilgtermiņā.
Viņa ir pierādījums, ka ne vienmēr tievs nozīmē skaisti un veselīgi.
09.08.2026 11:24 |

Reitings 1
Reģ: 11.06.2026
Everita tagad piedāvās badošanās kursu. Nekādā gadījumā to nevajadzētu darīt cilvēkam bez medicīniskās izglītības. Viena lieta ir ka tu pats to dari,bet ne jau citiem. Cerams,ka cilvēki neuzķersies.
Un tiešām tas slepenais ir sviests? Tā ēst ar karoti 😵
09.08.2026 12:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits