VissIrSlikti @ 01.08.2026 07:37Vai Leonards vispār zināja, ka viņa 1.dzimšanas dienai sarīkots festivāls?
Hermiine89 @ 01.08.2026 21:13Oj, tikko norāvos no dusmīgās tantes Everitas Postuhovas. Atļāvos uzprasīt, kāpēc neizoperēja augšējos plakstiņus pie vienām sāpēm? Man tiešām aktuàli un interesē viss par facelift operāciju. Ļoti saasināti agresīvi atbildēja. Nebrīnos, ka vienīgais cilvēks, kas viņu pacieš ir meita. Kā ar tādu cilvēku var vispār kāds sadarboties?!
Tur nekas nav idēls. Ar neapbruņotu aci redzams, ka augšējiem plaktiņiem lieka āda karājas. Tāpēc jau arī biju neizpratnē, kāpēc nenogrieza. Cik tad tur tā darba.Hubabuba @ 01.08.2026 23:12
Ha ha, tā viņai sāpīga tēma, viņa vairākkārt ir uzsvērusi, ka plakstiņi un acu zona viņai esot ideālā stavoklī, tur neesot ko operēt, plastiskais ķirurgs esot apstiprinājis 😀
Un sekotāji tik turpina viņai par to jautāt 😁😁😁
Varbūt tās briesmīgās baltās acu ēnas un tā mūždien izplūdusī strelka rada to dīvaino paskatu, ka liekas ka tur nav kautkas ok. Grūti teikt, bet viņa vienmēr sacepjas, ja kāda pajautā par tām acim 😀
Hermiine89 @ 01.08.2026 21:13Oj, tikko norāvos no dusmīgās tantes Everitas Postuhovas. Atļāvos uzprasīt, kāpēc neizoperēja augšējos plakstiņus pie vienām sāpēm? Man tiešām aktuàli un interesē viss par facelift operāciju. Ļoti saasināti agresīvi atbildēja. Nebrīnos, ka vienīgais cilvēks, kas viņu pacieš ir meita. Kā ar tādu cilvēku var vispār kāds sadarboties?!
Rumblerx @ 02.08.2026 09:41Pastulhovai ir ļoti, ļoooti slikta àdas kvalitate kà tàda, izteikta rozàcija, kas ir jàarstè, tapec ari tas acis izskatàs baltas, tàs nav nekadas baltas acu enas. Un tas briesmīgais permanents.. acis, uzacis…
Un par komunikaciju, nu nav tak nekàds brīnums, ka nav nevienas pašas draudzenes. Tápèc arī caurám dienàm jàmuld kamerà.
Hubabuba @ 01.08.2026 23:12
Ha ha, tā viņai sāpīga tēma, viņa vairākkārt ir uzsvērusi, ka plakstiņi un acu zona viņai esot ideālā stavoklī, tur neesot ko operēt, plastiskais ķirurgs esot apstiprinājis 😀
Un sekotāji tik turpina viņai par to jautāt 😁😁😁
Varbūt tās briesmīgās baltās acu ēnas un tā mūždien izplūdusī strelka rada to dīvaino paskatu, ka liekas ka tur nav kautkas ok. Grūti teikt, bet viņa vienmēr sacepjas, ja kāda pajautā par tām acim 😀
BellaCiao @ 02.08.2026 09:45
Tikko apskatiju, no traģiski tie plaksiņi! Ļoti izteikti ādas karās pāri acij.
Varbūt pietika piķis tikai vidusdaļai un apakšējam rāmim. Tā kā neizdevās sarunāt sadarbību, tad nu pieres daļa palika neskarta. Es gan taisītu visu pie vienām sāpēm.krmmm @ 02.08.2026 10:58
Man arī nedaudz neizpratne, kādēļ feislifts tika taisīts tikai sejas apakšdaļai, bet pierei ne. Tagad tāds neharmonisks efekts, ka sejas augšējā pusē āda karājas vairāk nekā apakšā. Tā jau ir progress pēc tā feislifta, jo bija daudz liekās ādas, bet tāpat šķiet, ka pie vieniem netīriem traukiem tak varēja nedaudz nekonservatīvāk operēt un nedaudz vairāk visu nostiept.
Merilda @ 02.08.2026 16:36Kad mēs apspriedīsim KJ ballīti ar Veru Brežņevu? Mans verdikts - visu cienu Kotjikam 😄
Merilda @ 02.08.2026 16:36Kad mēs apspriedīsim KJ ballīti ar Veru Brežņevu? Mans verdikts - visu cienu Kotjikam 😄
Domā tas ka uzrīko dārgus svētkus parāda ka laimīgā loze? 😆 Visiem jau no sākuma tā ir, rozā brilles. Galvenais lai sirdī laimīgi un ilgi. Lai jau izdodas, abiem patīk zīmēties, ļoti saderīgs pāris. Cerams ka nauda tiešām ir, nevis kārtējais "veiksmes stāsts" ar nelaimīgām beigām.SixPack @ 02.08.2026 16:40
Arī ienācu palasīt un nekā 😑
Visām lielajām KJ nodirsējām žokļi gan jau atkārušies un joprojām nespēj noticēt, ka tomer būs laimīgā loze. Sveicieni Kristīnei dzimšanas dienā🥳