lieniite2015 @ 09.07.2026 13:58Es nevaru. Beitikai katrs otrais reels ir reklāma. Katrs story ir reklāma. Riktīgs reklāmas stabs. Nekur un nekas nav pati, vai pati pirku.. Netici, ka pilnīgi tik daudz sadarbību viņai rindā stāv..
Dita.D @ 09.07.2026 12:58
Nu viņa vienkārši tāda dīvaina būtne. Te jau ir runāts, ka sievietei pie 35 gadiem, bet nodarbojas ar mazu meiteņu hobijiem un taisa infantīlas fotosesijas. Iestrēgusi kaut kur vidusskolā.
Sveiciens @ 09.07.2026 14:17pēdējie 6 ir tikai reklāma! Tā, ka pat ne katrs otrais…
gan jau beigas arī no šīm attiecībām nekas nesanāks… Koķiks sapratīs, ka šī ir tukša, nav nekādas pašrealizācijas un pametis..Mathilde @ 09.07.2026 14:15Kristinka šķiet norāvusies no ķēdes. Izskatās, ka nekāds mega luxus life nebūs, būs jāsamierinās ar sexu un kosmētiskajiem saloniem.
Bet vai tās procedūras un aparāti katru dienu nesanāks par skādi? Viņa vēl ir samērā jauna, bet uzvedās kā padzīvojusi 50 gadīga milfa, kurai par katru cenu ar seju jānotur jaunais alfonss.
Gribētu zināt, ko tad šajās attiecībās gruntīgais vīrietis ir atvēlējis tikai Kristīnei? Dzīvokli, māju, mašīnu, vai ir emocionālā piesaiste dēliem? Jo, cik varēja saprast, to visu nedabūja attiecībās ar ex un bija jāmazgā apenes publiski.
He730 @ 09.07.2026 17:11gan jau beigas arī no šīm attiecībām nekas nesanāks… Koķiks sapratīs, ka šī ir tukša, nav nekādas pašrealizācijas un pametis..
Savva @ 09.07.2026 17:53Kristine, vai tiesam zīmēšanās ir svarīgāka par elementāru drošību?? Kapec jarada mājokļa atrašanās vietu, dzīvokļa novietojumu ēka? Atnāks un visas tavas olega dāvinātas 3 somiņas nozags. Un nevajag sākt dirst par konsjeržu, ka HOFT jebkurš garāmgājējs neiekļūs utt. Pietiek izlikties par wolt kurjeru lai iekļūtu ēka un aplaupītu dzīvokli. Besi ara sitas duras, kurām krustošanās pirmajā reizē. Es nemūžam nepublicētu internetā savu dzīvesvietu, it īpaši ja ir ko zagt. Reali trūkst vārdu par tadu tupumu.
Savva @ 09.07.2026 17:53Kristine, vai tiesam zīmēšanās ir svarīgāka par elementāru drošību?? Kapec jarada mājokļa atrašanās vietu, dzīvokļa novietojumu ēka? Atnāks un visas tavas olega dāvinātas 3 somiņas nozags. Un nevajag sākt dirst par konsjeržu, ka HOFT jebkurš garāmgājējs neiekļūs utt. Pietiek izlikties par wolt kurjeru lai iekļūtu ēka un aplaupītu dzīvokli. Besi ara sitas duras, kurām krustošanās pirmajā reizē. Es nemūžam nepublicētu internetā savu dzīvesvietu, it īpaši ja ir ko zagt. Reali trūkst vārdu par tadu tupumu.
lieniite2015 @ 09.07.2026 13:58Es nevaru. Beitikai katrs otrais reels ir reklāma. Katrs story ir reklāma. Riktīgs reklāmas stabs. Nekur un nekas nav pati, vai pati pirku.. Netici, ka pilnīgi tik daudz sadarbību viņai rindā stāv..
Mathilde @ 09.07.2026 19:26
Es to pašu par Ķimeni domāju. Regulāri izrāda meitu skolas, dzīvokli, lokalizāciju, savu dienas režīmu. Tiešām nav bail, kad nolaupīs bērnus vai apzags?! Ok, ja viena dzīvotu, varbūt gribētu būt nolaupīta, bet bērnu dēļ taču jādomā ar galvu!
Nabadzīgā valstī cik ilgi lielīsies ar savu luxus dzīves veidu?
Es reiz redzēju dok. filmu, kur bērnu nolaupīja, un galvenais organizētajs bija cietumā. Vienkārši vecene visu savu dzīvi izlika IG. Pārējais ir tumso lautiņu ziņā.
He730 @ 09.07.2026 21:02Nezināju, ka Irisa iet cauri Ivf. Bet pēdējais posts, ka atvieglojums, ka pēc zaudējuma var atkal iet sportot, šķiet dīvains…
Mathilde @ 09.07.2026 19:26
Es to pašu par Ķimeni domāju. Regulāri izrāda meitu skolas, dzīvokli, lokalizāciju, savu dienas režīmu. Tiešām nav bail, kad nolaupīs bērnus vai apzags?! Ok, ja viena dzīvotu, varbūt gribētu būt nolaupīta, bet bērnu dēļ taču jādomā ar galvu!
Nabadzīgā valstī cik ilgi lielīsies ar savu luxus dzīves veidu?
Es reiz redzēju dok. filmu, kur bērnu nolaupīja, un galvenais organizētajs bija cietumā. Vienkārši vecene visu savu dzīvi izlika IG. Pārējais ir tumso lautiņu ziņā.
Džinga @ 09.07.2026 21:24
Diez vai bēnus kāds ies laupīt. Bet jebkurā gadījumā konkrēti parādīt, kur atrodas dzīvesvieta, nav prātīgi.
tas skaidrs, ka maina. Bet dīvaini, kā viņa to pasniedza. Varbūt neutvēru to domu.Mashka Kakashka @ 09.07.2026 21:15
Jo? Kas tur dīvains? IVF ļoti izmaina ķermeni - fiziski un arī emocionāli.
Villanelle @ 09.07.2026 22:11A kur Jeļa ir ielikusi savu dzīvesvietu?