Tur jāpiereģistrējas. Es caur drauga kontu to diskusiju skatos
Girlfriend DNA
Leilooe @ 12.02.2021 16:59Vienā citā diskusijā redzēju komentārus par Eviju redko. Man viņa šķiet ļoti forša un jauka, bet tur gan gāja nesmuki komentāru, ka mākslīga lelle, kaut gan tieši pēdējā gada laikā no skropstām, matu krāsošanas atteikusies. Bet bija vēl komentāri, ka nāk no daudzbērnu ģimene sun tagad uz vīra rēķina izceļas ar visu. Tīri interesanti kā mums katram par citiem parādās savs viedoklis.
Viņa izskatās tāda ģimenes sieviete, daudz gatavo ar bērniem pavada laiku, ko daudzas citas nemaz tik daudz nedara. +neaizmirst par sevi. Bet varbūt patiešām vienkārši laimīgi ieprecējusies? Bet nu tomēr vecākajai meitai ir 7vai 8 gadi, tad jau tajā laikā daudz kas ģimenē piedzīvots, tur jau vairs nevar tā vienkārši dzīvot kopā maciņa dēļ un izbaudīt beidozt labu dzīvi. ?♀️ Tomēr ģimenes dzīves ir ģimenes, tur bez ikdienas lietām netiks cauri, bet jebkurā ziņā viņa man šķiet forša.
Ja vēl kādu jāpiemin, tad vēl patīk Santa nimane un es ceru, ka viņa nekļūs par parasto ietekmeli,kas par šampūnu gatavas pārdot nevainību, bet saglabās to savu foršo daļiņu :)
Cocoth @ 13.02.2021 20:29
Redko bijusi diezgan raiba laulība ar vīru, tagad gan ir nomierinājusies, agrāk vairākkārt krāpa un tika izlikta no mājas. Arī bildes ar vīru nekad nekur nelika līdz pieteicās trešais bērns, varbūt saprata kaut ko!
Un Nīmane man šķiet reklamēs pilnīgi visus sūdus, pat limonādītes
Redrose @ 13.02.2021 20:14Es piereģistrējos un pabiju tur tikai 5min, sapratu , ka nekā tur nav. Tik garlaicīgi, rakstās par kaut kādam meitenēm. Vispār nesaskatu jēgu tādai diskusijai, tā pagt kā vīrieši noteikti nesaprot jēgu šajai diskusijai. Otro reizi noteikti tur vairs neatgriezīšos.
Cocoth @ 13.02.2021 20:29
Redko bijusi diezgan raiba laulība ar vīru, tagad gan ir nomierinājusies, agrāk vairākkārt krāpa un tika izlikta no mājas. Arī bildes ar vīru nekad nekur nelika līdz pieteicās trešais bērns, varbūt saprata kaut ko!
Un Nīmane man šķiet reklamēs pilnīgi visus sūdus, pat limonādītes