IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 367
Reģ: 30.06.2023
Un vēl, grūti iedomāties, ka cilvēks, kurš strādā valsts iestādē, veido šāda veida instagram.
Tur jābūt diezgan ku-kū, lai publiskotu chanel somas (pieņemsim, ka orģinālās;), kas vismaz 5- reizes pārsniedz oficiālos ieņēmumus.
Ak, jā, un ja Ševkuts ir tas šugardedī, kurš tiešām visu to luksusu apmaksā, tad esmu droša, ka Francijas VIDam arī radīsies jautājumi.
Viņa vienkārši nesaprot, cik bīstamu sūdu liek internetā un tad vēl ietāgo chanel, dior un ko tik vēl nē.
30.06.2026 20:38 |

Reitings 16473
Reģ: 06.07.2022
Big Bang Theory @ 30.06.2026 20:31

Labi, neskaldīsim matus. Vari, lūdzu, parādīt kaut vienu atsauci uz viņu, vai viņas darbu ārpus instagram un dzelteno presi? Šodien, kad neko vairs nevar noslēpt un katrs tavs purkšķis uzpeld digitālā pasaulē, nevajadzētu būt problēma sameklēt sabiedrībai tik svarīgu pētījumu.

Konkrēto pētījumu man vajadzēja lasīt vēlēšanu kontekstā, bet tagad vairs neatceros, Saeimas vai pašvaldības vēlēšanās. Man vajadzēja uzzināt, cik krievu ir cietumos kontekstā ar viņu balsojumu. Tagad sāku domāt, kā sapratu, ka pētījuma līdzautore bija Karadžana - vai nu es agrāk zināju viņas pirmslaulību uzvārdu, vai arī viņa jau bija Karadžana. Katrā ziņā toreiz prātā palika, ka - o, šitā taču ir tā infantilā bārbija. Toreiz mani tas izbrīnīja, cik ļoti bilde neiet kopā ar darbu, ko viņa veic. Neviens jau no tāda paskata sievietes negaida analītikas spējas. Bet šeit ir :)
Varbūt to pētījumu var sagūglēt pēc kādiem atslēgvārdiem (ieslodzījums + tautība + respondenti + dalījums), man vnk tagad tam nav ne laika, ne vēlmes ņemties
30.06.2026 20:40 |

Reitings 4026
Reģ: 09.06.2024
Mia6 @ 30.06.2026 15:48
kā zini ka sūkaja? Faktus lūdzu. Daudz klačas tik par viņu bet tā īsti nav nekas pierādīts. Nu ceriņu atmaskoja , tāpēc izšķiras bet par kachu un Pēteri daudz klačas tikai
Klačas, klačas lai tad arī paliek klačas. Ceriņš nevienam nebija jāatmasko to visi zināja sen arī Lelde. Gobzis tikai pateica skaļi! Sen pirms Gobža es jau rakstīju, ka viņš no bāra laikiem ņēma visu pēc kārtas, bet Lelde uz zagsu vilka un televīzijā kārtoja. Ig taisīja feiko dzīvi. Par Saulieti visiem sen zināms ar kādiem ragiem nebūt ne svētais Saulietis staigāja. Tūlīt vēl svēto kārtā ierindosi visus staiguļus Melderus, Simsonus un Dejus 😅
30.06.2026 20:45 |

Reitings 4026
Reģ: 09.06.2024
Annie @ 30.06.2026 17:18

Lasīju un brīnījos, ka viņai viņš tāda mūža mīla. Kādu pieklājību gan var gaidīt no cilvēka, kuram laulība neko nenozīmē. Gribēja viņa, apprecēja. Droši vien uzticīgs tāpat nebija.
džilis uzticīgs? Viņš pat neko nevienai nekad nav slēpis pa lielam. Viņas pasas viņu gribēja un pakaļ skrēja. Pat to nenoliedz.
30.06.2026 20:48 |

Reitings 367
EmilijaArm @ 30.06.2026 20:40

Konkrēto pētījumu man vajadzēja lasīt vēlēšanu kontekstā, bet tagad vairs neatceros, Saeimas vai pašvaldības vēlēšanās. Man vajadzēja uzzināt, cik krievu ir cietumos kontekstā ar viņu balsojumu. Tagad sāku domāt, kā sapratu, ka pētījuma līdzautore bija Karadžana - vai nu es agrāk zināju viņas pirmslaulību uzvārdu, vai arī viņa jau bija Karadžana. Katrā ziņā toreiz prātā palika, ka - o, šitā taču ir tā infantilā bārbija. Toreiz mani tas izbrīnīja, cik ļoti bilde neiet kopā ar darbu, ko viņa veic. Neviens jau no tāda paskata sievietes negaida analītikas spējas. Bet šeit ir :)
Varbūt to pētījumu var sagūglēt pēc kādiem atslēgvārdiem (ieslodzījums + tautība + respondenti + dalījums), man vnk tagad tam nav ne laika, ne vēlmes ņemties

“-mani interesē jebkādas publikācijas ar viņas vārdu (iepriekšējo un tagadējo), kas nav saistītas ar instagram, vai dzelteno presi.
-Tādu publikāciju nav. Ārpus sociālajiem tīkliem, dzeltenās preses un izklaides medijiem Jeļenas Karadžanas (ne tagadējā, ne iepriekšējā uzvārdā Petrova) vārds publiskajā telpā vispār neeksistē.Lai sniegtu jums pilnīgu skaidrību, kāpēc šādu materiālu nav, šeit ir faktu apkopojums:Nav uzņēmējdarbības reģistru: Viņa nav reģistrēta Latvijas Uzņēmumu reģistrā kā valdes locekle, prokūriste vai īpašniece kādam uzņēmumam, līdz ar to viņas vārds neparādās biznesa ziņās vai korporatīvajos pārskatos.Nav tiesu un juridisko aktu: Viņas vārds nav atrodams oficiālajos tiesu nolēmumos, Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" vai valsts iestāžu publiskajos lēmumos.Nav profesionālo nozaru ziņu: Tā kā viņas pamatdarbs ir satura veidošana un mārketings tieši platformā Instagram, viņa neparādās nopietnos biznesa, ekonomikas vai citu profesionālo jomu analītiskajos rakstos.Visi publiski pieejamie teksti, kuros lasāms viņas vārds, ir tikai un vienīgi televīzijas šovu anotācijas (piemēram, kanālos TV3 un STV) vai izklaides portālu (piemēram, žurnāla Santa Privātā Dzīve) raksti par viņas privātās dzīves notikumiem.Ja jūsu meklējumiem ir kāds konkrēts iemesls, varbūt vēlaties atrast kādas citas Latvijas personības nopietnus rakstus vai pētījumus?“
30.06.2026 20:49 |

Reitings 53
Reģ: 01.03.2026
Big Bang Theory @ 30.06.2026 20:49

“-mani interesē jebkādas publikācijas ar viņas vārdu (iepriekšējo un tagadējo), kas nav saistītas ar instagram, vai dzelteno presi.
-Tādu publikāciju nav. Ārpus sociālajiem tīkliem, dzeltenās preses un izklaides medijiem Jeļenas Karadžanas (ne tagadējā, ne iepriekšējā uzvārdā Petrova) vārds publiskajā telpā vispār neeksistē.Lai sniegtu jums pilnīgu skaidrību, kāpēc šādu materiālu nav, šeit ir faktu apkopojums:Nav uzņēmējdarbības reģistru: Viņa nav reģistrēta Latvijas Uzņēmumu reģistrā kā valdes locekle, prokūriste vai īpašniece kādam uzņēmumam, līdz ar to viņas vārds neparādās biznesa ziņās vai korporatīvajos pārskatos.Nav tiesu un juridisko aktu: Viņas vārds nav atrodams oficiālajos tiesu nolēmumos, Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" vai valsts iestāžu publiskajos lēmumos.Nav profesionālo nozaru ziņu: Tā kā viņas pamatdarbs ir satura veidošana un mārketings tieši platformā Instagram, viņa neparādās nopietnos biznesa, ekonomikas vai citu profesionālo jomu analītiskajos rakstos.Visi publiski pieejamie teksti, kuros lasāms viņas vārds, ir tikai un vienīgi televīzijas šovu anotācijas (piemēram, kanālos TV3 un STV) vai izklaides portālu (piemēram, žurnāla Santa Privātā Dzīve) raksti par viņas privātās dzīves notikumiem.Ja jūsu meklējumiem ir kāds konkrēts iemesls, varbūt vēlaties atrast kādas citas Latvijas personības nopietnus rakstus vai pētījumus?“

Jesus..
30.06.2026 21:01 |

Reitings 2775
Reģ: 15.09.2023
EmilijaArm @ 30.06.2026 19:59

Nu vispār viņa ir inteliģenta sieviete, izskats galīgi neatbilst saturam. Nezinu konkrēti, kur strādā, bet nesen lasīju pētījumu, kuram viņa bija viena no autorēm. Tas bija, šķiet, Ieslodzījumu vietu pārvaldes pētījums par cietumniekiem, viņu nacionalitātēm, atkarībām, recidīviem utt. Ka tik Karadžanai nebija socioloģes izglītība vai tml.

Viņa ir teikusi, ka strādā “pētījumu” firmā. Pēc IG storijiem, iespējams, ka strādā SKDS, jo viņas storijos bija redzams pa logu Dailes teātris, tur atrodas SKDS. Es gan apšaubu, ka viņa ir baigā pētniece, nekur nav publiski atrodams viņas vārds, publiski arī nav uzstājusies ar pētījumiem. Gan jau, ka apkopo iesniegtās anketas.
30.06.2026 21:06 |

Reitings 53
Dovana @ 30.06.2026 20:48
džilis uzticīgs? Viņš pat neko nevienai nekad nav slēpis pa lielam. Viņas pasas viņu gribēja un pakaļ skrēja. Pat to nenoliedz.

Viņam 'tas' ir no platīna > nesaprotu? :))
Vecs, neglīts, smirdīgs un nopīpējies vecis. Ja man tik ļoti niezētu kājstarpe, es labāk izmantotu savus pirkstus, ne viņa pīpmaņa klātbūtni.
30.06.2026 21:09 |

Reitings 53
Mashka Kakashka @ 30.06.2026 21:06

Viņa ir teikusi, ka strādā “pētījumu” firmā. Pēc IG storijiem, iespējams, ka strādā SKDS, jo viņas storijos bija redzams pa logu Dailes teātris, tur atrodas SKDS. Es gan apšaubu, ka viņa ir baigā pētniece, nekur nav publiski atrodams viņas vārds, publiski arī nav uzstājusies ar pētījumiem. Gan jau, ka apkopo iesniegtās anketas.

Dziļā jaunībā daudzi man zināmi studenti bija a ļa 'pētnieki' - veica aptaujas (pusi vai pat vairāk no tā piedomājot). Kas viņa par pētnieci? Kas par ofisnieci? Vispār....šausmas viņa ir....
30.06.2026 21:16 |

Reitings 1630
Reģ: 11.08.2022
Pètniece 😁 Ali express viņa savus rozà grabuļus un blondàs parūkas pèta 😁 Viņa tak tajos savos 5cm nagos pildspalvu noturet nevar, kur nu vel kadu excel tabulu aizpildīt. Viņa reàli tajàs striptizdejotaju kurpes tramvajà brauc uz savu ofisu? Neticu😂!
30.06.2026 21:32 |

Reitings 53
Rumblerx @ 30.06.2026 21:32
Pètniece 😁 Ali express viņa savus rozà grabuļus un blondàs parūkas pèta 😁 Viņa tak tajos savos 5cm nagos pildspalvu noturet nevar, kur nu vel kadu excel tabulu aizpildīt. Viņa reàli tajàs striptizdejotaju kurpes tramvajà brauc uz savu ofisu? Neticu😂!

Eu, Jeļene! Lūdzu, paskaidro mums; atspēko mūs visas :) Ka tev nav parūka, ka tev ienākumi pēc deklrācijas atļauj Chanel, ka esi luxury :) turku kāzas taču beigušās, iepriecini čūskas :)))) mēs esam gatavas dažādiem pavērieniem :)
30.06.2026 21:38 |

10 gadi
Reitings 992
Reģ: 17.12.2010
Kalniņai gan jau garais medusmēnesis sabojāts tagad dēļ tās intervijas. Nepatīk man viņa. Dreimanes Artūru nolika, bet pati ar Džili kopā, kuram vispār ir miljons red flag 😅
30.06.2026 21:41 |

Reitings 2999
Reģ: 10.09.2021
Jeļena ir socioloģe, pilnīgi ticami par to aptauju. Vajadzētu jau zināt, ka pilnībā nevar paļauties uz AI informāciju, bieži kļūdās.
30.06.2026 21:41 |

Reitings 2999
Reģ: 10.09.2021
Kas tur no Džila ex bija labs intervijā? Īsumā interesē 🙃
30.06.2026 21:43 |

10 gadi
Reitings 992
Un vispār man nelikās, ka viņiem ir 60 un 33g, pačekoju tikko, omg. Kur tai Lindai prāts?
30.06.2026 21:44 |

10 gadi
Reitings 992
Šai sarunai ir senāka vēsture. Pērn novembra vidū, redzot Ingas Instagram, ka top jauns tetovējums – sarkans diedziņš, kas vijas ap plaukstu –, spontāni viņu uzrunāju. Biju pārliecināta, ka piekritīs. Bet Inga atteica: «Tas vēl nav publiski izskanējis, tāpēc ārpusē pagaidām (!) varu justies pasargāti no naida runas, bet pirms pāris nedēļām no manis aizgāja vīrs. Vienmēr esmu sapņojusi būt SANTĀ pati ar saviem sasniegumiem, nevis – kā šobrīd sanāktu – bijusī sestā sieva ar salauztu sirdi un dzīvi.
Un šo es saku Tev kā rakstniecei un žurnālistei – ja vien mums būs tāda iespēja vēlāk pavasarī, vasarā, kad būšu mazliet sadzijusi, mēs varēsim šo manu atklātumu izmantot kā atsauci, jo, tici man, šī izlikšanās – tas visu padara vēl sāpīgāku un nomācošāku.»
Tā bija divu triju minūšu telefonsaruna darbadienas vidū. Kopš tās dienas neesmu viņu satikusi.
Pārlasīju tavu Mariju déjà vu, un man skrēja šermuļi pār muguru – tu esi uzrakstījusi savu nākotni.
Tieši nesen draudzenei teicu, ka man ir jābūt uzmanīgai, ko rakstu. Šogad tiešām es gluži kā Marija iešu Santjago ceļu, lai tiktu līdz savam okeānam.
30.06.2026 21:45 |

Reitings 367
Valdet @ 30.06.2026 21:41
Jeļena ir socioloģe, pilnīgi ticami par to aptauju. Vajadzētu jau zināt, ka pilnībā nevar paļauties uz AI informāciju, bieži kļūdās.

Runa tak nav par to, vai viņa ir, vai nav socioloģe, bet gan par:
EmilijaArm @ 30.06.2026 19:59

Nu vispār viņa ir inteliģenta sieviete, izskats galīgi neatbilst saturam. Nezinu konkrēti, kur strādā, bet nesen lasīju pētījumu, kuram viņa bija viena no autorēm. Tas bija, šķiet, Ieslodzījumu vietu pārvaldes pētījums par cietumniekiem, viņu nacionalitātēm, atkarībām, recidīviem utt. Ka tik Karadžanai nebija socioloģes izglītība vai tml.

Nezinu kā citiem, bet mani vienmēr interesējuši fakti. Nekad neesmu sapratusi cilvēkus, kuri lasa “ko ārsti jums nestāsta”, tic sazvērestības teorijām vai homeopātijai:)
30.06.2026 21:51 |

Reitings 60
Reģ: 13.09.2025
Maltā gaļa @ 30.06.2026 18:38

Piesekojiet kontam @nativesinners daudz jauna uzzināsiet par Almu.

Pastāstīsi, lūdzu, kāds tur ir saturs? Gribēju pie sekot, bet īsti nesapratu domu kontam. Ka vai tas bez maz kā solījums bildēties. 😀
30.06.2026 21:54 |

10 gadi
Reitings 992
Par šo es īsti negribēju runāt. Tāpēc es teicu, ka visvairāk laikam man sāp nevis, ka, bet – kā tas beidzās.
Tā bija divu triju minūšu telefonsaruna darbadienas vidū. Kopš tās dienas neesmu viņu satikusi. Pat nejauši, lai gan abi dzīvojam Rīgas centrā.
Tagad bieži runā par no contact šķiršanos, tas ir, kad nogriež kā ar nazi un neuztur nekādu komunikāciju.
Reizēm domāju – vai viņš to dara apzināti, ticot, ka tā man būs vieglāk? Bet viņš mani ļoti labi pazīst. Viņš noteikti zina, ka šis man nodara pāri vairāk, nekā ja mums būtu bijusi kaut šausmīga, histēriska pēdējā saruna ar lūgumiem: «Neaizej!», ar manu ķeršanos viņam pie kājas. Lai kas tas būtu, bet man būtu bijis noslēgums. Pēc daudzām terapijas sesijām un grāmatām uzzināju, ka tā parasti aiziet no vardarbīgām attiecībām, vienkārši aizbēg. Tad es sāku šaubīties pati par sevi. Varbūt viņš no manis bēga? Varbūt viņš baidījās no pēdējās sarunas? Jo parasti tā aiziet no cilvēkiem, no kuriem ir bail.
Katrā ziņā no režijas viedokļa aina bija perfekta. Viņš taču ir ģeniāls režisors. Tikai man nebija izvēles nekļūt par galvenās lomas atveidotāju šajā ainā.
Nezinu. Tas ir ļoti sarežģīti. Es pat nezinu, vai šodien vēl gribētu ar viņu iet cauri tai sarunai. Man vienkārši ir ārkārtīgi žēl, ka tas beidzās tā. Varēja būt cilvēcīgi, zini, pat skaisti. Mums nav obligāti jākļūst par draugiem, bet mēs varējām izšķirties ar cieņu. Man ir žēl, ka es tagad viņu nevaru uzaicināt uz Selīnas atvēršanu, es nevaru grāmatā ierakstīt pateicību viņam, lai gan no sirds esmu. (Grāmatas atvēršanā Inga skaisti pateica publisku paldies savam nu jau bijušajam vīram. – red. piezīme.)
Mēs pat pie notāra šķiršanās dokumentus parakstījām tā, lai nebūtu jāsatiekas. Es vienkārši citādi nespēju.
30.06.2026 21:54 |

10 gadi
Reitings 992
Piedod, bet ko sieviete pēc šādas telefonsarunas dara?
Droši vien es aizgāju uzpīpēt, neatceros. Neviens jau nemāca, ko darīt, kad no tevis aiziet dzīves mīlestība. Kas ir pareizā rīcība? Brauc mājās raudāt? Velk sporta drēbes un iet uz zāli? Pabeidz darba e-pastus? Nezinu.
Zinu tikai, ka pēc tam vakarā ilgi sēdēju te, Monte Kristo, un nespēju aiziet mājās. Pēc tam staigāju apkārt pa ielām. Kad tomēr ienācu pa durvīm, dzīvoklī bija vaļā visi logi. Tā pretīgā, slapjā novembra tumsa bija ienākusi nu jau tikai manā mājā. Dzīvoklis fiziski bija izsalis. Skapju durvis vaļā. Tukšums. Un man šķiet – tas aukstums ienāca arī manī fiziski. Iespējams, viņš, vācot mantas, bija pīpējis, bet mēs nekad dzīvoklī nesmēķējām. Varbūt viņš pat gribēja labu, izvēdināt. Nezinu. Katrā ziņā no režijas viedokļa aina bija perfekta. Viņš taču ir ģeniāls režisors. Tikai man nebija izvēles nekļūt par galvenās lomas atveidotāju šajā ainā.
Kaut kur lasīju, ka Džilindžers no sievietēm aizejot ar vienu čemodānu, visu viņām atstājot.
Man arī šķita, cik skaists žests, līdz tas notika ar mani (smejas). Liels dzīvoklis centrā – ar īri un apkures rēķiniem. Jauns auto, kuru pirkām kopā, bet līzings ir uz mana vārda.
Nu, jā, tu esi sieviete ar darba līgumu. Viņš – brīvais mākslinieks.
Bet zini, var jau būt – labi, ka tā. Sagrupējies, Grencberga, tev ir jāstrādā! Jo vienā brīdī tomēr iestājās spīts – es negribu zaudēt visu, ko esmu izdarījusi. Karjera, grāmatas, Laiks lasīt, jā, arī mašīna. Man tā pārāk patīk, man to vajag rakstīšanai, braukšanai uz bibliotēkām. Tā ir pilna ar manām grāmatām, manuskriptiem. Tā ir mana mazā rakstnieces noliktava, kur pa vidu ir arī rezerves kedas, peldkostīms un dvielis.
.
30.06.2026 21:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits