IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 950
Reģ: 16.09.2021
Bumsi @ 28.06.2026 20:00

Ah ar tevi pasveicinājās
Un šeku reku draudi.
Ah Jeļena, baudi tikšanos ar vīru un radiem neviss telefonā dzīvo.
Un tāda inde tādā mazā cilvēciņā.

Tak viņa tiem cilvēkiem to kameru sejàs bāž. Var redzēt, ka tur cilvēki nav pieraduši pie šādām satura veidotājām.
28.06.2026 21:01 |

Reitings 950
Reģ: 16.09.2021
Otiiilija @ 28.06.2026 20:25
Visā šajā visvairāk smieklīgi bija tas, ka tā stulbā wannabe 40 gadīgā bārbija sažuvusī iecepās par tupelēm😂 Labāk aizdomātos, kā savu bērnu pārvērš tādā pašā plastmasas lelē. Tas nav ne “cute”, ne skaisti tas ir vienkārši slimi.Labs aizbrauksi uz Turciju ar vīra radiem un cepojas par forumu. Pat ja tās čības ir oriģinālas, uz viņas bezgaumīgā stila tās tik un tā izskatās pēc pakaļdarinājuma. Pirmo reizi redzu, ka “Chanel” kurp cena vēl ir virsū un aizsargplēve nav kā te min.Jebkurā gadījumā to naudu anoreksiķes kundze labāk ieguldītu psihologā vai kādā citā jēdzīgākā lietā dzīvojot savos 30 m². Wanna-be influencere, bet āda pa plānu.Citiem cilvēkiem piemīt gaume, viedoklis un sava nostāja. Ja gribas sevi izrādīt, uz to ir tiesības, tāpat kā citiem ir tiesības paust nepatiku. Un čūskām saukt visus, kam viņa nepatīk, ir vienkārši lol.

Tam bērnam tās kleitas kā no kādas omes kumodes. Vai tad tiešām nav gaumīgu, lētu kleitu?
28.06.2026 21:02 |

Reitings 16
Reģ: 28.06.2026
Zilais Valis @ 28.06.2026 20:32

Tā nav Jeļena 100%. Kāda grib, lai visas tā domā. Tas nav viņas rakstības stils.
Jūs kā mušas apsēstas ar Jeļenu, nu piedodiet bet neesmu viņa un negribu izlikties ka esmu viņa! 🤣 un jā, turpināju atbildēt jo smiekli nāk no jums dāmām! Kā tik varētu attaisnoties lai pateiktu kaut ko sliktu par cilvēku kuru nepazīstat!!!
Man 27 gadi un es labāk esmu audzināta par jums vecajām klaču bābām 🤣
Bet nu turpiniet klačoties, tas jums vienīgais hobijs.
Skumji ka tas ir vienīgais life purpose, bet dariet ko gribat ☺️
28.06.2026 21:02 |

Reitings 1126
Reģ: 29.05.2023
xkara.w.x. @ 28.06.2026 21:02
Jūs kā mušas apsēstas ar Jeļenu, nu piedodiet bet neesmu viņa un negribu izlikties ka esmu viņa! 🤣 un jā, turpināju atbildēt jo smiekli nāk no jums dāmām! Kā tik varētu attaisnoties lai pateiktu kaut ko sliktu par cilvēku kuru nepazīstat!!!
Man 27 gadi un es labāk esmu audzināta par jums vecajām klaču bābām 🤣
Bet nu turpiniet klačoties, tas jums vienīgais hobijs.
Skumji ka tas ir vienīgais life purpose, bet dariet ko gribat ☺️

Mīļais cilvēk, kādi 27 gadi? Rakstīšana un domāšanas veids kā 12gadīgai pusaudzei. Lūdzu, vairs neko nekomentē, citādi acis asiņo lasīt tādus tekstus 😄
P.S. Ja paveiksies, Tu arī būsi veca. Tas ir nožēlojami kādam pārmest par vecumu.
28.06.2026 21:13 |

Reitings 16
Merilda @ 28.06.2026 21:13

Mīļais cilvēk, kādi 27 gadi? Rakstīšana un domāšanas veids kā 12gadīgai pusaudzei. Lūdzu, vairs neko nekomentē, citādi acis asiņo lasīt tādus tekstus 😄
P.S. Ja paveiksies, Tu arī būsi veca. Tas ir nožēlojami kādam pārmest par vecumu.
Nu lai asiņo acis! Varbūt tā arī labāk 😁
Es aizstāvu cilvēku kurš jums neko nav nodarījis, jūs visas dāmītes te klačojaties kā pusaudzes, bet nu jā, protams ka mani komentāri ir nevietā 🤣
P. S. Vismaz es vecumdienās nesēdēšu forumā un neaprunāšu citus cilvēkus, kuri man neko nav nodarījuši ☺️
28.06.2026 21:18 |

Reitings 172
Reģ: 02.02.2022
Law9 @ 28.06.2026 21:00

Kas ir ar Kristofu Blaus?
palasi Gobzja stories, tur viss viņa biznesa modelis iztirzāts, baigais kretīns tomērs, arī pret līdzcilvēkiem. Pārsteiguma nav, tikai vilšanās 😀
28.06.2026 21:25 |

Reitings 26999
Reģ: 27.11.2018
xkara.w.x. @ 28.06.2026 20:47
Es fluently runāju 5 valodās, a jūs dāmas tikai čūsku valodu zināt 😘👌🏻
aj Jeļa, cik vari te nākt cept tēmas simtiem par sevi augšā, līst visos šovos utt nu tā gribas to lai parunā par tevi, bet kad tas notiek, tad vajag līst te punķus tecināt. Tu tiešām domā ka tev ir kāda pievienotā vērtība? Nekā, tikai vari būt par apsmieklu😂
28.06.2026 21:29 |

Reitings 16
Ja vēl nav skaidrs - jūs mani aizvainot nevarat.
Jūs esat vecenes bez hobijiem, bez empātijas un bez sirdsapziņas.
Jūsu domas par mani, man ir galīgi vienalga.
Es cerēju vismaz parādīt jums empātiju pret citiem cilvēkiem bet jūs labāk klačojaties nekā ieraudzīt citus cilvēkus kā cilvēkus.
Es jums visām novēlu tādu pašu attieksmi no citiem✌🏻 k I'm out
28.06.2026 21:30 |

Reitings 16
Otiiilija @ 28.06.2026 21:29
aj Jeļa, cik vari te nākt cept tēmas simtiem par sevi augšā, līst visos šovos utt nu tā gribas to lai parunā par tevi, bet kad tas notiek, tad vajag līst te punķus tecināt. Tu tiešām domā ka tev ir kāda pievienotā vērtība? Nekā, tikai vari būt par apsmieklu😂
Es saprotu ka jūs gribat lai Jeļenai jūsu viedoklis būtu tik svarīgs lai viņa atbildētu jums, bet again es neesmu viņa.
Try again ✌🏻
28.06.2026 21:52 |

Reitings 26999
xkara.w.x. @ 28.06.2026 21:30
Es cerēju vismaz parādīt jums empātiju pret citiem cilvēkiem bet jūs labāk klačojaties nekā ieraudzīt citus cilvēkus kā cilvēkus.
yee right , mierini sevi tālāk😂😂😂 priecājies, ka panāci savas piecas minūtes slavas, savādāk tā centies tā centies😂😂😂 šeit parādīji, ka esi tieši tik glupa cik izskaties 😂😂😂
28.06.2026 21:52 |

Reitings 16
Otiiilija @ 28.06.2026 21:52
yee right , mierini sevi tālāk😂😂😂 priecājies, ka panāci savas piecas minūtes slavas, savādāk tā centies tā centies😂😂😂 šeit parādīji, ka esi tieši tik glupa cik izskaties 😂😂😂
Es domāju ka tev acis asiņo no maniem komentāriem? Laikam ka ne pietiekami. Let's try this again.
hm. So weirdly obsessed with trying to put someone else down. I hope you learn what love feels like because clearly you need it.
28.06.2026 22:03 |

Reitings 1033
Reģ: 02.04.2023
Šis ieraksts ir domāts tikai un vienīgi tev, Karadžana – izlasi un mēģini neaizrīties ar savu iedomību:
Kur palika čeki un unboxing video šīm pēdējām dizaineru somiņām? Atkal "aizmirsi" nofilmēt, vai vienkārši AliExpress čekus kauns rādīt? Kad vajag zīmēties, telefons no rokām neizkrīt, bet, kad jāpierāda taisnība, iestājas taktiskā klusēšana. Nožēlojami.
Tev tūlīt būs 40 gadi, bet uzvedība ir pusaudžu līmenī. Tas ir vienkārši skumji – tu divas reizes dzīvē par pēdējiem iekrājumiem esi nopirkusi kaut ko oriģinālu un tagad par to bliez kādus 30 postus pēc kārtas, bāžot visiem sejā vienu nabaga lakatu un kurpju pāri no visiem rakursiem. Bet kā paliek ar visiem tiem Chanel un Louis Vuitton, ko tu gadiem ilgi esi likusi? Tos tu netaisies atspēkot? Tur taču no kilometra redzams, ka tie ir lēti, šķībi feiki no čuhņas tirgus. Kur tiem ir čeki? Klusums, ja?
Beidz taču darīt kaunu savai ģimenei. Tu ar putām uz lūpām mēģini tēlot "luxury" karalieni, bet pat ja tu laimētu 50 miljonus un uzkārtu sev virsū visus pasaules zīmolus, tu vizuāli joprojām izskatītos pēc tās pašas anoreksiskās, izplūkātās Purvciema wannabe bomžu bārbijas. Kopējais tēls joprojām kliedz pēc lauku lētuma un kompleksiem.
Apriebušās šīs influenceres, kuras internetā uzbur viltus dzīvi, bet sāk nereāli mīzt un tēlot upurus, tiklīdz kāds šo feika burbuli pamatoti pabaksta ar pirkstu. Ja reiz tēlo lielo zvaigzni, tad stāties pretī kritikai ar faktiem un rādi čekus par *visu* savu kolekciju, nevis bloķē visus un tēlo svēto govi!
28.06.2026 22:08 |

Reitings 26999
xkara.w.x. @ 28.06.2026 22:03
Es domāju ka tev acis asiņo no maniem komentāriem? Laikam ka ne pietiekami. Let's try this again.
hm. So weirdly obsessed with trying to put someone else down. I hope you learn what love feels like because clearly you need it.
bērnudārzs 😂😂😂 principā kas ārā tas iekšā- infantila, nenobriedusi personība, pati ņemies gadiem pa forumu te, apsēstībā par sevi drukā 😂😂😂 dzīvo tālāk savā iedomu vienradžu pasaulē, nevienam tu neesi intresnta vairāk kā pašausmināties 😂
28.06.2026 22:09 |

Reitings 351
Reģ: 30.06.2023
xkara.w.x. @ 28.06.2026 21:30

“Es jums trīs kilometrus pakaļ dzinos, lai pateiktu, cik vienaldzīgas man esat”.
28.06.2026 22:18 |

Reitings 16
God yall are OBSESSED!!!
Nu neesmu jūsu lielā mīlestība - Jeļena. Neesmu. Cik vien ļoti vēlaties lai būtu.
Bet jūsu obsession ar viņu ir redzams no citas galaksijas!
Un lūk arī parādās jūsu īstas personības, domājot ka esmu Jeļena.
And yall uglyyyy
28.06.2026 22:18 |

Reitings 351
Reģ: 30.06.2023
noidea @ 28.06.2026 22:08
Šis ieraksts ir domāts tikai un vienīgi tev, Karadžana – izlasi un mēģini neaizrīties ar savu iedomību:
Kur palika čeki un unboxing video šīm pēdējām dizaineru somiņām? Atkal "aizmirsi" nofilmēt, vai vienkārši AliExpress čekus kauns rādīt? Kad vajag zīmēties, telefons no rokām neizkrīt, bet, kad jāpierāda taisnība, iestājas taktiskā klusēšana. Nožēlojami.
Tev tūlīt būs 40 gadi, bet uzvedība ir pusaudžu līmenī. Tas ir vienkārši skumji – tu divas reizes dzīvē par pēdējiem iekrājumiem esi nopirkusi kaut ko oriģinālu un tagad par to bliez kādus 30 postus pēc kārtas, bāžot visiem sejā vienu nabaga lakatu un kurpju pāri no visiem rakursiem. Bet kā paliek ar visiem tiem Chanel un Louis Vuitton, ko tu gadiem ilgi esi likusi? Tos tu netaisies atspēkot? Tur taču no kilometra redzams, ka tie ir lēti, šķībi feiki no čuhņas tirgus. Kur tiem ir čeki? Klusums, ja?
Beidz taču darīt kaunu savai ģimenei. Tu ar putām uz lūpām mēģini tēlot "luxury" karalieni, bet pat ja tu laimētu 50 miljonus un uzkārtu sev virsū visus pasaules zīmolus, tu vizuāli joprojām izskatītos pēc tās pašas anoreksiskās, izplūkātās Purvciema wannabe bomžu bārbijas. Kopējais tēls joprojām kliedz pēc lauku lētuma un kompleksiem.
Apriebušās šīs influenceres, kuras internetā uzbur viltus dzīvi, bet sāk nereāli mīzt un tēlot upurus, tiklīdz kāds šo feika burbuli pamatoti pabaksta ar pirkstu. Ja reiz tēlo lielo zvaigzni, tad stāties pretī kritikai ar faktiem un rādi čekus par *visu* savu kolekciju, nevis bloķē visus un tēlo svēto govi!

Hmmm..pat ar neapbruņotu aci un bez priekšzināšanām skaidri redzams, ka kā minimums baltā, augšā pa kreisi, ir ļoti zemās kvalitātes feiks. Šuvums un kvadrātiņi pie aizdares. Luxus somām vienmēr viss ir nocentrēts, un ja vienā pusē materiāls beidzas ar puskvadrātiņu, tad otrā pusē ir tieši tāpat. Vēl arī siksna/ķēde izskatās ļoti viegla. Orģinālam tā ir riktīgi smaga.
28.06.2026 22:23 |

Reitings 16
Otiiilija @ 28.06.2026 22:09
bērnudārzs 😂😂😂 principā kas ārā tas iekšā- infantila, nenobriedusi personība, pati ņemies gadiem pa forumu te, apsēstībā par sevi drukā 😂😂😂 dzīvo tālāk savā iedomu vienradžu pasaulē, nevienam tu neesi intresnta vairāk kā pašausmināties 😂
oh noooooo! You hurt my fee fees 🥲 neesmu šajā forumā bijusi pirms šodienas bet nu delulu is gonna delulu.
Look at them mean girls trying to be offensive doe! Cute! Adorable! A+ for effort 🥰
28.06.2026 22:33 |

Reitings 2482
Reģ: 31.01.2023
Vai Puriņa -Liberte atkal nav stāvoklī? Vai vnk liekais svars?
28.06.2026 22:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits