Rumblerx @ 28.06.2026 18:29Nu sapratàt, vecàs čùskas, ka karadžas baletkurpes ir īstàs chanel 😂 īstàs vai ne īstàs, uz viņas jebkurà gadījumà tàs izskatàs kà feiki. To naudu bùtu labàk ieguldījusi labà friziersalona. Drausmas.
Rumblerx @ 28.06.2026 18:29Nu sapratàt, vecàs čùskas, ka karadžas baletkurpes ir īstàs chanel 😂 īstàs vai ne īstàs, uz viņas jebkurà gadījumà tàs izskatàs kà feiki. To naudu bùtu labàk ieguldījusi labà friziersalona. Drausmas.
selestine @ 28.06.2026 18:19skatijos tos Karadzanas video....man iekrita acis tas,ka tie turku radi berni to meotu bakstija,raustija..ka kautkadu cirka zverinu
xkara.w.x. @ 28.06.2026 18:44Cik jums dāmām gadi? 12? Pat 12 gadnieki zin labāk nekā baumot par svešu cilvēku. Lūdzu meitenes, ejat paraudāt par savu skumjo dzīvi un lieciet mieru citiem cilvēkiem.
Zaķīt, pārāk veca esat lai šādi uzvestos :*Big Bang Theory @ 28.06.2026 18:57
Zaķīt, pieturi kroni un ej mums lepni garām, mēs te paplunčāsimies mūsu varžu dīķī:*
Un ko tu te dari?😂 Skumji ir, ka pieaugusi sieviete svešàm vecàm čūskām metas pieràdīt, ka feiki nav feiki 😂 Tas tiesàm ir skumji..xkara.w.x. @ 28.06.2026 18:54Vidusskolnieki atradušies 🤣 jums tiešām nav nekas labāks ko darīt ar savu dzīvi? Skumji 🥲 hobijus atrodiet!
xkara.w.x. @ 28.06.2026 19:00Zaķīt, pārāk veca esat lai šādi uzvestos :*
Man jums nav nekas ko pierādīt, vienkārši smieklīgi ka vecu tantuku saiets šeit par cilvēku kuru jūs nepazīstat un kurš nav jums neko sliktu nodarījis.Rumblerx @ 28.06.2026 19:01Un ko tu te dari?😂 Skumji ir, ka pieaugusi sieviete svešàm vecàm čūskām metas pieràdīt, ka feiki nav feiki 😂 Tas tiesàm ir skumji..
xkara.w.x. @ 28.06.2026 19:04Man jums nav nekas ko pierādīt, vienkārši smieklīgi ka vecu tantuku saiets šeit par cilvēku kuru jūs nepazīstat un kurš nav jums neko sliktu nodarījis.
Tiešām nav citas izklaides?
pofig par tām viņas kurpēm bet tā salmu guba uz galvas ir vnk kkas drausmīgs. Nu kā kko tādu var uztaisit un likties ok? Tas turks arī neredz cik tas šausmīgi izskatās? Ar melnajiem bija pēc cilvēka, tagad spoks kas spoksRumblerx @ 28.06.2026 18:29Nu sapratàt, vecàs čùskas, ka karadžas baletkurpes ir īstàs chanel 😂 īstàs vai ne īstàs, uz viņas jebkurà gadījumà tàs izskatàs kà feiki. To naudu bùtu labàk ieguldījusi labà friziersalona. Drausmas.
xkara.w.x. @ 28.06.2026 18:44Cik jums dāmām gadi? 12? Pat 12 gadnieki zin labāk nekā baumot par svešu cilvēku. Lūdzu meitenes, ejat paraudāt par savu skumjo dzīvi un lieciet mieru citiem cilvēkiem.
Jā, arī esmu to ievērojusi. Pajautāju te forumā, bet pagaidām pilnīgs klusums. Laikam visas zina, bet neviena neko negrib stāstīt. 😄Skaarletaa @ 28.06.2026 19:07Neesat pamanijušas ka Ķimenes storijos vairs Ketija neparādas? Vai varbūt tikai man ta liekas
Mashka Kakashka @ 28.06.2026 18:38
Rēcu skaļi!!! 😂 Pat esot Turcijā viņa lasa forumu. Lai vai kādus īstos brendus viņa pirktu, viss uz viņas koptēla izskatās lēti, prasti un fake. “Iedomu bārbija”, kura iesprūdusi 2000. gadā, tāpat kā Vasiļevska.