Mathilde @ 26.06.2026 20:46Ko domājiet par Jurdža un Fadejeva ex “ savienību”?
Jurdzim kautkā sanāk piezīsties pie turīgām dāmām, no sievas pie Maligina meitas, tagad pie Evas.
lottinja @ 26.06.2026 20:43nav jau ko diži vairs publicēt. Viesnīca, brokastis, pusdienas, vakariņas un viena un tā pati zivs.
Law9 @ 26.06.2026 21:29
Ja viņiem kopā ir labi, neredzu problēmu.
Tikpat labi varētu teikt, ka kādai turīgai dāmai sanāk savākt jaunākus, bet problemātiskus vīriešus.
viņas ex tagad geju frontē, varbūt arī vienmēr bijis, šajā gadījumā organiskiEloidija @ 26.06.2026 15:57Ko jūs domājat par Īrisas ļoti atvērto attieksmi un ciešajām attiecībām ar bijušo vīru, vīra ģimeni, esot jaunās attiecībās? Man par to ir diezgan dalītas sajūtas. No vienas puses, šķiet ļoti skaisti un apsveicami, ja pēc šķiršanās izdodas saglabāt cieņpilnas, siltas un draudzīgas attiecības. Tas, manuprāt, liecina par emocionālu briedumu. Taču, no otras puses, man šķiet, ka visam tomēr ir savas robežas. Brīžiem rodas sajūta, ka šī atvērtība ir tik liela, ka robežas kļūst diezgan izplūdušas ar tādu mazliet neveiklu sajūtu. Varbūt tas ir tikai mans skatījums.
Nastja32 @ 26.06.2026 11:58WildSpirit Dana nav seju pāršpricējusi? Un izrādās, ka družkas salonā veiktā lāzerepilācija tomēr nav bijusi tik laba, kā slavināja. Ai, ai..
Jappp, un kur jahtas, helikopteri? Jāatrāda kā pa trepēm slāj 🤣Pinko @ 26.06.2026 16:51Un Jeļas koķiks ir kaut kāds vīrieškārtas izstrādājums. Ļoti nevīrišķīgs, liekas,ka pat kā tàds bàbietis. Fuj. Un tie briļuki un zīmolu drēbes liecina,ka viņš par sevi ir nepàrliecināts. Nevienam normālam turīgam vīrietim nav svarīgi uzvilkt jaunākās gucci šmucchi kolekcijas apenes.
Mathilde @ 26.06.2026 20:46Ko domājiet par Jurdža un Fadejeva ex “ savienību”?
Jurdzim kautkā sanāk piezīsties pie turīgām dāmām, no sievas pie Maligina meitas, tagad pie Evas.