GoodForYou @ 12.02.2021 23:29ieva.jakovleva tiešām garlaicīgs profils, jo daudz reklāmu un nekādā man saistoša satura nav, bet filtrs/krāsas gan man patīk bildēm.
Man, piemēram, nepatīk tās košās bildes, kādas ir Danenbergsonei, es atceros, ka te viena meitene bija sajūsmā par viņas bildēm.
Seina @ 12.02.2021 23:57
piekrītu par reklāmas bukletu. Bet tie filtri ir tāda savdabīga gaumes lieta. Man liekas jocīgi, ka veido tik nedabīgas krāsas, kas tad tās par atmiņām, ja visas krāsas tik sagrozītas un neatbilst reālai dzīvei. Ja vēl šitādas visas attīsta, nebūs žēl pēc gadiem,kad IG trends pāries, skatīties uz feikām drūmām krāsām? Kur neviena diena nav ar patiesiem skaidriem laikapstākļiem, balto sniegu, zilām debesīm, skaistu zaļu vasaru ar spožu sauli un gaismām?
Danenbergsone ir cita galējība, oversaturated. Bet ir taču arī +- dabīgu toņu filtri.
Un vispār tādi moody toņi labāk piestāv koka mājām ar rustic koka interjeru, nevis parastam dzīvoklim un dzīvesveidam.
Redrose @ 13.02.2021 10:09Slavina, ka tur ir baigie vitamīni un viss kas vajadzīgs organismam. Labāks, nekā no svaigām olām. ?
Neesot jātērē laiks , viens-divi un gatavs. Šo Katrine teica. ?
vivii @ 13.02.2021 10:26Manuprāt, tas pat ir slimi - aizstāt īstu olu, ar kaut kādu pūlverīti, it īpaši ja ir lauku olas!
Tas pats ar zupām, kas var būt gardāks par īstu zupu, tur pat nevajag baigās zināšanas, lai izvārītu parastu gaļas/bezgaļas zupu, kura ir gan veselīga, gan diētiska
Vāks!
Manā skatījumā, tas ir slinkuma kalngals.
Es neticu un neticēšu, ka tas ir veselīgi.
core @ 13.02.2021 11:22Tas ir vienkārši slinkiem cilvēkiem
Tajā šoviņā ģimene burkā saulietes meitas viena no vēlēšanām bija,.ka mamma nedēļu taisītu ēst. Jo viņa teica, ka mammai nepatīk un slinkums, sūtot tikai no wolt. Es domāju, ka tās meitas normālu ēdienu arī bieži nedabū :D
kvīn kačiņa takSabiedrības Dāma @ 13.02.2021 11:31Nesekoju Saulītei jo ir iedomīga , kurai instagram bio ir rakstīts, ka viņa ir “ Princese un punkts. “ , šaura gan viņai tā domāšana.