Jā, ļoti piestāv viens otram. Kopīgas materiālās vērtības. Fiļa bija pārāk inteliģents viņai. Tad arī vairāk komunicēja valsts valodā abi.He730 @ 26.06.2026 11:50domāju, ka abi ir viens otra vērti. Abi apsēsti ar zīmoliem, galvenais veids kā izrādīties…
Starpcitu Amalfi piekrastē var noīrēt jahtu uz dienu kādu vien vēlās. Varbūt koķikam jūrasslimībaRumblerx @ 26.06.2026 10:19Ar skopo Oļegu braukāja ar jahtām, tagad atliek tikai noskatīties un filmēt 😁
Claire @ 26.06.2026 14:16Man bija tas “gods” satikt Joyou Madaru vienā pasākumā. Pilnīgs kolhozs… Es pat nevaru izstāstīt vienā teikumā to viņas uzvedību. It kā atnākusi tikai parīt un storijus safilmēt. Briesmīga dāma. Tas gan bija pirms visiem pulveriem un šoviem, bet gan jau tas cilvēka būtību nemaina
truedeee @ 26.06.2026 14:11Kāpēc Karandža 5.5 gadus kopš ar vīru ir precējusies nebija satikusi vīra ģimeni?
Hermiine89 @ 26.06.2026 13:35Jā, ļoti piestāv viens otram. Kopīgas materiālās vērtības. Fiļa bija pārāk inteliģents viņai. Tad arī vairāk komunicēja valsts valodā abi.
Mix @ 26.06.2026 15:14
Varbūt ļoti konservatīvi un nevar rādīt tādu bārbiju, lai nesanāk gadsimta skandāls. Zinu vienu turku, kurš tāda iemesla dēļ tā arī neiepazīstināja ar savu sievu. Omei un mammai teica, ka dzīvo viens. Abas ļoti konservatīvas.
Pinko @ 26.06.2026 16:48
Šķiet,ka tieši tagad ar tiem salmu matiem karadžana izskatās pec lētas bārbijlelles,tāds barbie basic sanācis. Iepriekš bija kaut cik ok. Tagad absolūti neadekvāts skats pieaugušai sievietei.
Paskatījos šo sievieti. Vai kāds vispār pie viņas ar tādu attieksmi pērk tos tievēšanas maratonus? Ārprāts.Pinko @ 26.06.2026 16:44Jopcik,cik tā Pastuhova ir dirsīga un iedomīga! Pilnīgi neadekvāta vecene ar savu face liftu. Rokas arī vajadzēja pievilkt-āda karājas.
CallMeAnnika @ 26.06.2026 17:45Paskatījos šo sievieti. Vai kāds vispār pie viņas ar tādu attieksmi pērk tos tievēšanas maratonus? Ārprāts.
CallMeAnnika @ 26.06.2026 17:45Paskatījos šo sievieti. Vai kāds vispār pie viņas ar tādu attieksmi pērk tos tievēšanas maratonus? Ārprāts.
Eloidija @ 26.06.2026 15:57Ko jūs domājat par Īrisas ļoti atvērto attieksmi un ciešajām attiecībām ar bijušo vīru, vīra ģimeni, esot jaunās attiecībās? Man par to ir diezgan dalītas sajūtas. No vienas puses, šķiet ļoti skaisti un apsveicami, ja pēc šķiršanās izdodas saglabāt cieņpilnas, siltas un draudzīgas attiecības. Tas, manuprāt, liecina par emocionālu briedumu. Taču, no otras puses, man šķiet, ka visam tomēr ir savas robežas. Brīžiem rodas sajūta, ka šī atvērtība ir tik liela, ka robežas kļūst diezgan izplūdušas ar tādu mazliet neveiklu sajūtu. Varbūt tas ir tikai mans skatījums.
nav jau ko diži vairs publicēt. Viesnīca, brokastis, pusdienas, vakariņas un viena un tā pati zivs.Merkadel @ 26.06.2026 19:33Hahahaha! Dienas joks - Jeļinskai negriboties neko postot un izrādīt ceļojumos. Vairāki pat nav publicēti. Rēcīgi! Viņa un neizrādīt? 😂 tik ārišķīgu dāmu ir diezgan jāpameklē vēl 😂