SodaPOP @ 22.06.2026 12:10Storiju atspoguļošanā alkohola pudeles un glāzes ir tikai butaforija? Patreon video pie izlietnes parastā trešdienā stāv tukša Riesling pudele arī ir kaimiņa atkritumi?
SodaPOP @ 22.06.2026 00:10jap, tieši manas domas. Trīs bērni, 6 2 un 3 mēneši, bet brīvdienu storiji nav iedomājāmi bez šampja glāzēm. Nerunājot, ka ikdienas storijos netīšām pavīd tukšas Riesling pudeles pie izlietnes. Visi tik traki pārdzīvo par Miglāni, lūdzu, Andersone ir nākamā kodēja, kas ar savu Teslu ieliks stabā
Law9 @ 21.06.2026 10:59Šovus ar artūriem un leldēm neskatos, savos 30+ man par laimi vīra atrašana vairs nav aktuāla, toties no 30+ draudzeņu loka pieredzes "tirgus situācija" gan ir labi zināma.
Augošu bērnu esamība ļoti daudzos gadījumos liecina kaut ko būtisku par brīvu un pirmšķietami labu vīrieti. Tā ir izteikta riska grupa. It sevišķi, ja no viņiem ir šķīrušās viņu bērnu mātes, normālas sievietes, kad bērni bija mazi. Ja vēl starp tiem, kam ir viens bērns, gadās pa kādam normālam izņēmumam (pēc bērna piedzimšanas saprata, ka ilgtermiņā dzīvē kopā nerullēs un izšķīrās), tad tie, pirmšķietami lieliskie, kuriem ir vismaz divi bērni un no kuriem ir šķīrušas viņu bērnu mātes, normālas sievietes, kad bērni bija mazi, ar ļoti lielu iespējamību ir ļoti problemātiski. Ja nav atkarībmieki, tad ir sistemātiski krāpnieki vai varmākas.
Tā saistība šīm lietām ir tāda, ka normālai sievietei vajag ļoti būtisku iemeslu vai iemeslus, lai šķirtos no savu bērnu tēva, kamēr bērni nav izauguši.
Turklāt, kā liecina man zināmu sieviešu pieredze, līdz sievietes ~40 var diezgan brīvi dabūt labus vīriešus bez bērniem.
ko viņa ir izdarijusi ar seju? 😵💫 taja pedeja video tiesam loti savādi izskatāsamareto @ 22.06.2026 15:26Maija Silova. Seja! Wtf! 🫣
man liekas, tas ir kāds filtrs, ne? lūdzu, pasakiet, ka tas ir filtrs!amareto @ 22.06.2026 15:26Maija Silova. Seja! Wtf! 🫣
Krokoundils @ 22.06.2026 17:48man liekas, tas ir kāds filtrs, ne? lūdzu, pasakiet, ka tas ir filtrs!
Mi mi @ 22.06.2026 19:32oi, cik traki 🫣😬
garsigs_persiks @ 22.06.2026 20:22
Es arī vakar ieraudzīju un nobijos. Tiešām sievietes ir gatavas sev labprātīgi tā sabojāt simpātisku seju? Traki...
it kā pats nebūtu 10x lielāks , tur tak sem skaidrs, ka abi pūšDovana @ 22.06.2026 21:40Nu tad beidzot Kaspars Kambala šovā pateica, ka Kambaliene narkomāne! Es te biju ieminējusies, man neviens neticēja.
Hubabuba @ 22.06.2026 18:46
Izskatās pēc facelifta, bet viņai toč to nevajadzētu. Cerams ka neveiksmigs filtrs.
Dovana @ 22.06.2026 21:40Nu tad beidzot Kaspars Kambala šovā pateica, ka Kambaliene narkomāne! Es te biju ieminējusies, man neviens neticēja.
nu ja soriii, šovakar ar storijs ar glāzēmZ gan jau tikai bērza sulas!!!Merkadel @ 22.06.2026 08:40es vienīgà nesaprotu, kur jūs raujat, ka viņa dzer? 😀
SodaPOP @ 22.06.2026 22:55nu ja soriii, šovakar ar storijs ar glāzēmZ gan jau tikai bērza sulas!!!