IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 3
Reģ: 03.03.2026
gii_star @ 17.06.2026 12:16
Noskatijos šodienas Laimīgie laiku(-s) neskaita un tas ir vāks, tā lelde tak nav izturama. Tik pretīgs raksturs viņai, ne parunāties ar viņu, ne izturēt viņas negatīvo enerģiju. Vislaik uzpūtusies, tizli smaida, neko nevar atbildēt, tēlo aizvainoto dvēselīti. No Artūra varēja saprast, ka viņa tiešām ir narkomāne, jo teica, ka ne viss ko Gobzems un mediji raksta ir meli un atteicās atklāt publiski, kas ir Leldes vaina, bet to varēja saprast. Galīgi ku-kū tā beibe ir, pilnīga nonarkota šizo narcise, kas izliekas par sazin kādu apgarotu dvēseli.

Es arī noskatījos, bet pirmo reizi, nezinu, kas ir bijis iepriekš. Lai vai kāda ir Lelde, bet tas Artūrs nav labāks. Uzrakstīt pirms izrādes "mājās nebrauc, man tevis ir par daudz" un "izrādē atkarīgs no tēla, jo man ir svarīgi, ko citi domā par manu sievieti", ir kaut kas ārpus manas sapratnes par elementāru vīrišķību, un tas ir tikai ieskats, ko mēs redzam kamerās. Neattaisnoju Leldi, bet man tapa skaidrs, kāpēc tāds "mačo" jau 2x ir šķīries. Ja man būtu aktuāli, es no tāda turētos pa gabalu :D
17.06.2026 14:11 |

Reitings 56
Reģ: 13.09.2025
Man patīk, kā viņa vismaz 10x piemin, ka strādā “Ofisā”. 🥹🥹🥹🥹🥹
17.06.2026 14:12 |

Reitings 3
Reģ: 03.03.2026
Tai Andersonei jau galīgi širmis aizkritis - tikko ievācās mājā un jau jātaisa ledusskapja revīzija? :D un tā kleitu kārtošana vispār bomba - pārkrāmēja desmit pakaramos pa krāsu tonīšiem :D izskatās mazliet slima apsēstība ar perfekto dzīvi
17.06.2026 14:19 |

Reitings 105
Reģ: 22.11.2023
asakalama @ 17.06.2026 14:11

Es arī noskatījos, bet pirmo reizi, nezinu, kas ir bijis iepriekš. Lai vai kāda ir Lelde, bet tas Artūrs nav labāks. Uzrakstīt pirms izrādes "mājās nebrauc, man tevis ir par daudz" un "izrādē atkarīgs no tēla, jo man ir svarīgi, ko citi domā par manu sievieti", ir kaut kas ārpus manas sapratnes par elementāru vīrišķību, un tas ir tikai ieskats, ko mēs redzam kamerās. Neattaisnoju Leldi, bet man tapa skaidrs, kāpēc tāds "mačo" jau 2x ir šķīries. Ja man būtu aktuāli, es no tāda turētos pa gabalu :D

Tas Artūrs ir pilnīgs narciss. Es teiktu, ka viņš ļoti pazemo Leldi tikai dara to tā ļoti pārdomāti un tiem, kuriem nav izpratne par narcisiem arī neko sliktu tajā neuztver.
Viņš ir ļoti patmīlīgs un uzskata sevi par visu gudrāko, realistiskāko un simpātiskāko vīrieti uz planētas Zeme.
Bija baigi sacerējies, ka nocopējis Leldi un domāja, ka viņa ir super pareiza sieviete, bet kad saprata, ka nav, tad nu baigi viņu nosoda un liek viņai mainīties. Būtu labāk paskatījies pats uz sevi nevis savu ārēji noslīpēto fasonu. Otrs cilvēks ir mūsu spogulis un , lai beidz meklēt vainas Leldē, lai paskatās pats uz sevi un padomā, kāpēc pats nespēj noturēt ilgtermiņa ģimenes attiecibas ar savām bērnu mātēm.
17.06.2026 15:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits