IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Patīk
Reitings 2746
Reģ: 08.09.2025
Dizzy @ 16.06.2026 19:10
Džilis savas dāmas krāpj drīz vien pēc kāzām (un viņas to zina). Un, kad atrodas interesantāka kandidāte, tad godavīrs viņu apprec 😁

Vīrietis, kuram laikam nekas nepieder, var tā rīkoties. 😁
16.06.2026 20:20 |

Reitings 2358
Reģ: 19.05.2025
Nav_vispar @ 16.06.2026 17:17
Karadžana sver 38 kg 😲Tas tak nav normàli,mana 11 gadīgā meita tūlīt vairàk svērs.

Vavilovai ir uz ko tiekties 😬
16.06.2026 21:12 |

10 gadi
Reitings 7312
Reģ: 05.08.2013
Es atvainojos, bet tai karadžanai jauns profils vai viņa atbloķējusi mani? Es riktīgi ilgi skatījos uz to..blondo..sievieti un nevarēju savilkt, ka tā ir viņa 😂 Man viņa pēkšņi izleca laika joslā, bet 100% zinu, ka bija mani bloķējusi, jo VNK apskatijos viņas storiju un nepiesekoju 😂😂😂
16.06.2026 21:35 |

Reitings 4187
Reģ: 30.01.2022
yay @ 16.06.2026 21:35
Es atvainojos, bet tai karadžanai jauns profils vai viņa atbloķējusi mani? Es riktīgi ilgi skatījos uz to..blondo..sievieti un nevarēju savilkt, ka tā ir viņa 😂 Man viņa pēkšņi izleca laika joslā, bet 100% zinu, ka bija mani bloķējusi, jo VNK apskatijos viņas storiju un nepiesekoju 😂😂😂

Pēc ilgiem laikiem arī paskatījos, tās taču ir kaut kādas šausmas! Tā “modes skate” virtuvē, kura
ir tik maza, ka Karadžana pat neietilpst kadrā. Un par shein plastmasas kostīmiņiem un kurpēm 2009. gada stilā es paklusēšu
16.06.2026 22:02 |

Reitings 24125
Reģ: 01.07.2024
Julies @ 16.06.2026 17:13

Nepilnus 2 gadus vecs bērniņš jau nu noteikti nav liels bērns. Kas tā par stulbu modi mazos ķiparus dēvēt par lieliem? Kas tad ir 10 gadus veci bērni? Pieaugušie pēc tavas skalas?
Izbeigsim vienreiz šo pārspīlēto mazuļu dēvēšanu par lieliem. Skaidrs, ka tipinātāji nav zīdainīši vai bēbīši, un tad pareizāk būtu apzīmēt mazulis vai mazs bērniņš. Un kā zobi var būt sapuvuši tikai no pudelītes lietošanas? Atkal jau pārspīlējums. Tādā vecumā bērniņš nebarojas tikai no pudelītes, tāpēc tas, ka viņš padzer pieniņu vidēji 2x dienā no pudelītes noteikti nevar sabojāt bērnam zobus. Zobus sabojā šajā vecumā lielākoties nepareizs uzturs un zobiņu kopšana. Iespējams vecāki grēko ar cukurotiem ēdieniem un našķiem, dod visādus parastos jogurtus no veikaliem, kuriem ir papilnam cukura iekšā. Dod sieriņus, biezpiena krēmus, kuros arī cukurs iekšā. Dod saldējumu un saldumus, kad pagadās. Ja vēl tam visam klāt ļauj bērnam tikai pašam "tīrīt" zobiņus, jo uzskata "ka jau tiiiik lieli", tad arī ir tas rezultāts ar sapuvušiem zobiem. Nu nav jāuzskata tikko izšķīlušos "tipinātājspējīgu cālēnu" par lielu un pieaugušu.
nu jau, nu jau... neko neesi dzirdējusi par pudeļu kariesu? Mana vecvecmamma laikam arī domāja līdzīgi - bērniņš jau maziņš... vazājos ar pudeli, pati atceros kā vecāki centās atradināt, gan atņēma, gan meloja, ka suns, kaķis paņēmis, lapsa aiznesusi. Kaut kā nejauši vienmēr atradu atkal izmazgātu un noliktu, un sākās viss no gala. Augšējie piena zobi bija neglābjami beigti, apakšējie kā baltas pērlītes. Saviem bērniem diezgan agri nomainīju pudeli pret krūzīti, bet mazbērniem visa dzeršana notika tikai no krūzītes tikko sāka patstāvīgi sēdēt - zobārstam nav bijis ko darīt līdz šim (18 un 16 gadi).
16.06.2026 22:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits