Leilooe @ 12.02.2021 16:59Vienā citā diskusijā redzēju komentārus par Eviju redko. Man viņa šķiet ļoti forša un jauka, bet tur gan gāja nesmuki komentāru, ka mākslīga lelle, kaut gan tieši pēdējā gada laikā no skropstām, matu krāsošanas atteikusies. Bet bija vēl komentāri, ka nāk no daudzbērnu ģimene sun tagad uz vīra rēķina izceļas ar visu. Tīri interesanti kā mums katram par citiem parādās savs viedoklis.
Viņa izskatās tāda ģimenes sieviete, daudz gatavo ar bērniem pavada laiku, ko daudzas citas nemaz tik daudz nedara. +neaizmirst par sevi. Bet varbūt patiešām vienkārši laimīgi ieprecējusies? Bet nu tomēr vecākajai meitai ir 7vai 8 gadi, tad jau tajā laikā daudz kas ģimenē piedzīvots, tur jau vairs nevar tā vienkārši dzīvot kopā maciņa dēļ un izbaudīt beidozt labu dzīvi. ?♀️ Tomēr ģimenes dzīves ir ģimenes, tur bez ikdienas lietām netiks cauri, bet jebkurā ziņā viņa man šķiet forša.
Ja vēl kādu jāpiemin, tad vēl patīk Santa nimane un es ceru, ka viņa nekļūs par parasto ietekmeli,kas par šampūnu gatavas pārdot nevainību, bet saglabās to savu foršo daļiņu :)
C00L Dzipsy @ 12.02.2021 21:52https://instagram.com/ivarsmaksimuks?igshid=11dhfkgsml2qr
Ivars turpina NL meitenes audzināt ar pareizu ēšanu ????
Laylla @ 12.02.2021 21:23Runājot par NL . Viena jauna meitene tagad ar to nodarbojas, uzdodot jautājumu- cik maksā atbild- raksti privāti. Kāpēc pie produktiem uzreiz neliek cenu?:D
blacke @ 12.02.2021 22:05
Jo cenas var atšķirties, tāpati Sauliete preces tirgo par vienu cenu, bet pati realitātē pērk par zemāku cenu. Kad es šos produktus pirku, tad pirku no attālas radinieces, neko viņai sīki par šo nejautāju, bet viņa pārdeva visu lētāk, ķipa par savām cenām, neņēma no mums nekādu uzcenojumu. Iespējams tāpēc nenorāda. Un tajā mājaslapā, ko norādījā COOL Dzipsy nav visi produkti, bet cenas tādas kā tā pati Sauliete piemēram tirgo.
Vakarkleita @ 12.02.2021 22:04
Ja izaicinātu 1:1 NL un kādu uztura spečuku- NL vienos vārtos. ???
Tā runā par veselīgu dzīvesveidu- bet patiesībā, apkakākots ???
C00L Dzipsy @ 12.02.2021 22:13
Vai ne ? Es gribu redzēt, kura no visām (Sauliete, Vucēna..) piekristu tādam battle. Protams, ka neviena, pašas zin kādus sūdus tirgo un neko nesaprot no ēšanas ? iesākt rītu ar kaut kādu drainu un pačiem.. tāpat visas aizpampušas..
Satori @ 12.02.2021 22:23Viss slēpjas tikai un vienīgi naudā..
Nu nav nekādas vajadzības lietot tādu "pārtiku", kuru viņas tirgo. Es bez visiem "pačiem" un "pulveriem", izskatos daudz labāk par viņām ?
antillope @ 12.02.2021 16:43
izteikts piemērs, kur profils ir pavisam garlaicīgs un nothing special, bet no sevis taisa baigo influenceri mākslīgi uzpūšot sekotājus "seko-seko, koments-koments, like-like". Godīgi nesaprotu, kāpēc viņai tik daudz reklāmas produktu dod, jo tās bildes arī nav nekas īpašs, garlaicīgas parastas bildes. Bez tam pa virsu visām bildēm tas netīrais filtrs, kur pazūd visas patiesās krāsas. Viņa laikam bij tā,kura sūtīja visām mammām vēstulītes,lai atbalsta viena otru ar komentiem un laikiem. Šajā pašā katlā metamas vēl izmisīgās wannabe influenceres annija, evija, inita, brodere,vancane. Viena otrai pakaļu laiza, bet fig viņas kaut ko tev ielaikos vai iekomentēs, ja nebūsi tikpat lišķīga.
Feikie profili bez savām odziņām.
Kā cilvēks gan jau viņa ir jauka, es tik par to wannabe popular izsakos.
core @ 12.02.2021 23:33https://failiem.lv/u/tkwjgqgea
Es saprotu, ka Alisei kails ķermenis ir kā māksla utt. Bet nu reāli tur tāds lētums un kāre pēc vieglas naudas nāk cauri. Kjipa maksājiet, maksājiet, lai redzētu manu kailo ķermeni
Ubelite @ 12.02.2021 23:48
Es atvainojos, bet watafak?
Lielakama vienā palātā ar mūsu mīļo ekstresensi Ilzi
C00L Dzipsy @ 12.02.2021 22:13
Vai ne ? Es gribu redzēt, kura no visām (Sauliete, Vucēna..) piekristu tādam battle. Protams, ka neviena, pašas zin kādus sūdus tirgo un neko nesaprot no ēšanas ? iesākt rītu ar kaut kādu drainu un pačiem.. tāpat visas aizpampušas..