Skaidrs, ka mēs no malas nevaram būt droši par diagnozēm, bet es vienkārši ceru, ka viņai ir reālajā dzīvē kāds cilvēks, kurš pasaka, ka nav OK un kaut kas jādara. Tāpat, ka ir kāds, kurš zina, ka viņa var parūpēties par bērniem un tur arī viss OK.
Protams, ka es neiešu ar viņu runāt un viņu glābt, viņa man svešs cilvēks un man savu problēmu gana. Nevienu arī neaicinu viņu glābt. Bet tikai cilvēcīgi izturēties, tas ir, nu ja tu redzi, ka šis cilvēks izturas neadekvāti, nu kāpēc viņš ir jānorēc. Tie visi "teroritizētie" puiši var droši uzlikt block viņai, nevis kāri skatīties uz viņas atklātajām bildēm, un, piemēram, ja tiešām tas apdraud kāda biznesu (kā tas bija sūdzībā norādīts), ielikt savā profilā bildi/storiju, kur neitrāli pasaka, ka Ilze Kleze nav nekā saistīta ar viņu biznesu. Tāpat kā, piemēram, Veselības ministrija norobežojosies no Maijas Armaņevas izteikumiem par Covid. Neitrāls paziņojums. Tas viss, ka nevis pat paši šie vīrieši, bet kaut kādas trešās personas raksta viņai, raksta sūdzības utt arī ir jocīgi. To situāciju var risināt arī citādākā veidā. Rodas iespaids, ka tur nevienam nav smadzeņu.
Labi, viss. Es par šo vairs nerunāšu, ļoti daudz komentāru no manis par šo tēmu, pietiks.