Jāņem vērā, ka Virsnīte ir ļoti neirotiska. Viņai tiešām neko ar kafiju labāk nelietot.Mix @ 29.04.2026 23:11Virsnītes postā parādās gan izglītības trūkums, gan slimīgā attieksme. Un nu vispār… pieaugušai sievietei taisīt slaidus par to, ka neēd cukuru… wow
Tajā bēdīgajā tiramisu vienā tējkarotē būtu 3g cukurs, vienā ābolā ir stipri vairāk. Kā arī fakts, ka bērns ēda kūku ar kafiju - viņu nesatrauc, bet atteikšanās no 3g cukura gan ir baigais sasniegums, par ko uztaisa slaidiņu.
Nastja32 @ 30.04.2026 08:16Ja jau par Virsnīti, kā jums viņas izgājiens tajā kleitā? Man ļoti nepatika, un arī tas makeup. Tāds dragqueen vaibs kkā.
Kājas kā parastas kājas, nekas īpašsKrizdole @ 30.04.2026 09:06
Manuprāt, nekāda vaina, ir glīti, tikai nesaprotu, ko raksta, ka tās seksī kājas ir gada darbs, ne tur izteiktāks muskuļu reljefs, ne vairāk slaidas, kādas vienmēr bijušas, tādas ir, no botām iekāpj papēdenēs un domā, ka kājas savādākas palikušas 🤦♀️
Mix @ 29.04.2026 23:11Virsnītes postā parādās gan izglītības trūkums, gan slimīgā attieksme. Un nu vispār… pieaugušai sievietei taisīt slaidus par to, ka neēd cukuru… wow
Tajā bēdīgajā tiramisu vienā tējkarotē būtu 3g cukurs, vienā ābolā ir stipri vairāk. Kā arī fakts, ka bērns ēda kūku ar kafiju - viņu nesatrauc, bet atteikšanās no 3g cukura gan ir baigais sasniegums, par ko uztaisa slaidiņu.
kas tur var atmaksāties? Ja palielam dāvanās saņem diez ko nederīgas lietas? Piemēram kosmētika😳 es lietoju tikai to ko lietoju un nekādi eksperimenti mani neinteresē, tikai viens zīmols un viss. Ādas tipi arī visiem atšķirīgi. Saldumus jau visi arī neēd. Ar smaržām un grabuļiem arī diez ko notrāpīt nevar. Pat īsti nezinu ko viņa tur pasniedza, tā ēdināšana arī ne katra gaumei un nekā ekskluzīva tur nebija. Proseko aumaļām ko ne katra lieto.Vārdotāja @ 27.04.2026 16:07ja paskatās no tā viedokļa, ka saņēma dāvanas diez gan lielā vērtībā, tad varbūt atmaksājās dalība retrītā😁 tagad ir stilīgi dot dāvanas, bet tām nu nekādīgi nevar dabūt auditoriju
katram savs, es arī neēdu man slikta dūša paliek. Ko darīt? Ēst lai kādam izpatiktu🤔😅Korbiitiis @ 29.04.2026 16:29
Jus jau visi aizlaidat auzas.
Stasts sakuma bija par to ka vina nepagarsoja meitas izlaiduma tiramisu, no vienas karotes Nekas nebutu noticis, gluži otradi- pectam paraditu cik stiprs gribasspeks un var turpinat nesaprotamo atteiksanos ( tipa figura, tipa asinsvadu slimibas, hvz )
Dovana @ 30.04.2026 12:38kas tur var atmaksāties? Ja palielam dāvanās saņem diez ko nederīgas lietas? Piemēram kosmētika😳 es lietoju tikai to ko lietoju un nekādi eksperimenti mani neinteresē, tikai viens zīmols un viss. Ādas tipi arī visiem atšķirīgi. Saldumus jau visi arī neēd. Ar smaržām un grabuļiem arī diez ko notrāpīt nevar. Pat īsti nezinu ko viņa tur pasniedza, tā ēdināšana arī ne katra gaumei un nekā ekskluzīva tur nebija. Proseko aumaļām ko ne katra lieto.