GoodForYou @ 10.02.2021 01:42Viņa par narkotikām runāja tai kontekstā, ka ir izsaukusi policiju, kas savāca kaut kādus cilvēkus, kas lietoja. Viņai bija gan storijā, gan pašā IG bildes ar kaut kādu vīrieti (lietotāju). Viņa teica, ka neviens neienesīs viņas solārijā narkotikas.
Man izklausās, ka tur bija kaut kāds tusiņš, kas izgājis no ierindas.
Bet nu viņa ļoti haotiski izsakās.
Tad nu klozetpods visu šo cirku uzrikoja! Šiza thats all.
Zip zipuļa @ 10.02.2021 01:51Nu gan panesās baumas! Viss cepiens par to ka viņu atmaskoja! Šī stāsta visiem jau gadu ka ir kopā ar ciikstoni no MMA Daniku Vesnenoku. Bet patiesībā tas čalis kā jau čalis ir caur čatiņu kaut ko tur atbildējis uz plikām bildēm. Par ko ne, ja pati sēžas virsū. Tagad Vesnenoka draugs publiski atklāja ka Vesnenoks Ilzi pat saticis nav kur nu attiecības. Tad nu klozetpods visu šo cirku uzrikoja! Šiza thats all.
GoodForYou @ 10.02.2021 01:59
Stulba tu esi. Nekad neesmu sapratusi vārdu kropļošanu, turklāt aizvainojošu.
Un šizofrēnija nav nosakāma caur internetu, bet, pat ja tā, tā ir slimība un normāli cilvēki par slimību nerēc.
Zip zipuļa @ 10.02.2021 01:51Nu gan panesās baumas! Viss cepiens par to ka viņu atmaskoja! Šī stāsta visiem jau gadu ka ir kopā ar ciikstoni no MMA Daniku Vesnenoku. Bet patiesībā tas čalis kā jau čalis ir caur čatiņu kaut ko tur atbildējis uz plikām bildēm. Par ko ne, ja pati sēžas virsū. Tagad Vesnenoka draugs publiski atklāja ka Vesnenoks Ilzi pat saticis nav kur nu attiecības. Tad nu klozetpods visu šo cirku uzrikoja! Šiza thats all.
Sabiedrības Dāma @ 10.02.2021 00:14
Liekas, ka viņa iedvesmojās no Sara Jesicca Parker (SJP) vismaz tā sapratu. ??
keegan @ 10.02.2021 10:04
Es intervijā vai kur, lasīju, ka viņai bija crush uz kaut kādu slavenību, džeku, kuram uzvārds Parker. Un tad jau tīņu gados piedēvēja sev šo uzvārdu.
Mjau777 @ 10.02.2021 10:16Man par Ilzi prieks. Vina cinas par taisnibu!
Pie zepcika “mego” apsplava un apspardija bomzus, kas ubago svesu naudu :))
Mjau777 @ 10.02.2021 10:16Man par Ilzi prieks. Vina cinas par taisnibu!
Pie zepcika “mego” apsplava un apspardija bomzus, kas ubago svesu naudu :))