C00L Dzipsy @ 10.02.2021 00:11
Pārkere kā Parker pildspalvas vai kā filma Parker? ?
Sabiedrības Dāma @ 10.02.2021 00:14
Liekas, ka viņa iedvesmojās no Sara Jesicca Parker (SJP) vismaz tā sapratu. ??
GoodForYou @ 10.02.2021 01:00Man nešķiet ētiski par Ilzi smieties. Es ceru, ka viņa saņem atbilstošu ārstēšanu.
Dokumentālists arī nešķita ētiska filma.
GoodForYou @ 10.02.2021 01:08Starp citu, Ilze savos 35 gados izskatās jaunāka nekā daža laba 20gadniece IG.
GoodForYou @ 10.02.2021 01:13Cool dzips, es pasekoju vienu brīdi Ilzei, bija interese. Man neradās iespaids, ka viņa ir alkoholiķe vai narkomāne. Tāpat nebiju nekur redzējusi, ka viņa pieminētu narkotikas savā sakarā, ka tās lieto. Iedzert jau iedzer diezgan daudzi. Bet šāda uzvedība nešķiet pēc alkohola reibuma. Man ir radies iespaids, ka viņai ir jāaiziet pie speciālistiem, cerams, ka ir jau to darījusi. Tas vispār nav nekas smieklīgs, ja cilvēkam ir šāda veida problēmas.
Esmu ievērojusi, kā arī Madara Kiviča viņai seko un abas ir apmainījušās ar komentāriem, laikiem.
Nez, mēs jau neko nezinām, kas viņai notiek reālā dzīvē, varbūt ir cilvēki, kas viņu atbalsta, bet telefonu taču neatņemsi.
GoodForYou @ 10.02.2021 01:20A par tiem puišiem/vīriešiem, kurus viņa piemin, runājot, radās iespaids pēc tiem sarakstes skrīnšotiem, ka viņi ir diezgan pretīgi. Tas ir, ielaižas kaut kādās dēkās ar viņu, bet pēc tam neglīti notinās. Nu par Ilzi tas liecina, ka viņai jāizvērtē, kam uzticēties, bet par tiem puišiem, ka viņi ir izmantotāji.
GoodForYou @ 10.02.2021 01:20A par tiem puišiem/vīriešiem, kurus viņa piemin, runājot, radās iespaids pēc tiem sarakstes skrīnšotiem, ka viņi ir diezgan pretīgi. Tas ir, ielaižas kaut kādās dēkās ar viņu, bet pēc tam neglīti notinās. Nu par Ilzi tas liecina, ka viņai jāizvērtē, kam uzticēties, bet par tiem puišiem, ka viņi ir izmantotāji.
Katz @ 10.02.2021 01:34Akdievs, pačekoju tos 1000 storijus, nav vēlmes katru klausīties, bet labi neizskatās. Par ko tur stāsts tajos 1000 video?