amaia @ 09.02.2021 09:46Vai man vienīgajai škiet, ka NL dalībnieces sev patiesībā ilgtermiņā dara pāri ar to draineffect. Es saprotu ik pa laikam pēc svētkiem, bet viņas katru rītu ar vien piemampušākas un piepampušākas. Tāda tūska regulāri jau liecina, ka organismā kaut kas nav.
Tieši tā pat, kā patčus neiesaka lietot katru rītu, jo regulari lietojot pasliktina ādu ap acīm.
Bet nu varbūt es kļūdos
Sabinchiks @ 09.02.2021 17:16Gints Valdmanis liekas traki samīlējies tajā Jekaterinā. Neatceros, ka viņš tā publiski būtu izteicies par Jutu. Bet nu prieks par viņu. Jauki, ka arī ar Jutu uztur normālas attiecības.
QueenAlisa @ 08.02.2021 00:30
Nu cik saprotu viņa strādā tajā idental. Ja jau zobārste tad jau turīga. Domāju viņš tāds izmantotājs un labumu meklētājs. No Indras atpazīstamību guva tagad zobārste. Ar labā maizē būs. Es vakar ar klausījos Indras live. Bija, bija tur komentārs par Justini, Annu utt. Bet nepievērsu uzmanību domāju vienkāršu izdomāti vārdi. Un viņa ar tur tā caur puķēm izteicās parr Kasparu kad tik ātri jau pec šķiršanās jau attiecības un tur ar arī par vīriešu īpašībām un viena draudzene iekomentēja tas kas Kasparam nebija..
Blanche @ 09.02.2021 18:34https://failiem.lv/u/egkkejaa2
Nezinu, vai kāds bija ieliecis šo, kāds pasūdsējies ???
Mjau777 @ 09.02.2021 17:20Eu, atceros ;ka agrak piemineju Ilzi Klezi.. un slikti izteicos
Tagad neko sliktu nesaku , bet interesanti vinai pedejie storiji? tadi tiesam interesanti. Pacels garigo
C00L Dzipsy @ 09.02.2021 18:48
Aprunā un apsaukā veiksmīgas, godīgas un uzņēmīgas sievietes ?????
Sasmējos par šo ???????
Mjau777 @ 09.02.2021 17:20Eu, atceros ;ka agrak piemineju Ilzi Klezi.. un slikti izteicos
Tagad neko sliktu nesaku , bet interesanti vinai pedejie storiji? tadi tiesam interesanti. Pacels garigo
Katz @ 09.02.2021 19:54https://puaro.lv/politika/rigas-domniece-brante-protestejot-pret-vinasprat-nelogiskajiem-ierobezojumiem-friziera-pakalpojumus-sanem-meza/?fbclid=IwAR28Hhf_l4jLz26ajrLIOUaWE8MwEzGUjYeYJD2_CrhmHHoBVt6P4JVCIhU
Ja man būtu jānosauc viens sabiedrībā zināms cilvēks, kas besī, tad tā ir Brante.
C00L Dzipsy @ 09.02.2021 20:40
Piekrītu, man arī galīgi nesimpatizē un tracina visas viņas izdarības. Tā zārku fotosesija bija pretīga. Un šis izgājiens neko nedos, būtu gājusi piketos nevis tikusi mežā pie matu griezuma.
Sabiedrības Dāma @ 09.02.2021 20:48
Man arī baigi neuzrunāja viņas darītais, fotosesija pie kapiem nopietni? ? liekas, ka Brante pēdeja laikā alkst pēc slavas un uzmanības. ??♀️