Shayk @ 09.02.2021 00:48Man ta NL Bodnarchuka uzrakstija, piedavaja savu kursu ?Ne ne, tas galigi nav man. Es nemaz nezinu vai tie produkti nav uz dzivniekiem testeti, daudziem ieksa ir govs piens, ko es nelietoju. Uz tam pulveru zupam un omletem paskatoties man nelaba dusa paliek. ?
+cik ilgi vinas visas mals uz rinki Vucena tievesanas bildes, kuras jau ir gadiem vecas.?♀️
Butu ielikusas Baibas rezultatus.(Ja tadi ir)
Diez kur tās vecās bildes izraka
Shayk @ 09.02.2021 11:58Varbut Ilze sadzeras taja diena, jo uzzinaja ka Peteris vinu krapj ar Katrini? Revaldes teva doma, ka Peteris vinu uzsedinaja uz alkohola. Es loti sen dzivoju netalu no Petera, vinam loti patika balleties, bet nu taja laika mes visi balejamies.
Briesmiga situacija mirusas sievietes gimenei, zinot ka Ilzei pieskira tikai 4 gadus cietumsodu.
Notikušais nav bijis tīšs noziegums. Zaudējusi kontroli pār sevi pēc strīda ar draugu un nenotikušām laulībām.
Shayk @ 09.02.2021 11:59Es domaju, ka kads pardeva so rakstu zinu portaliem, ieraudzija laimigo Peteri tv un sadusmojas.
Sabiedrības Dāma @ 09.02.2021 12:02Saulrietei arī tāds liktenis būs nu....
core @ 09.02.2021 12:02Kā tā ilze izskatījās? Nevaru atrast nekādu info
Ieskaitot negadījuma izraisīšanu, tam bija arī citi iemesli: braukšana alkohola reibumā (3,08 alkohola promiles asinīs), bez autovadītāja tiesībām (atņemtas) un ātruma pārsniegšana (atļauto 50 km/h vietā vismaz 65 km/h; iepriekš vairākkārt sodīta par ātruma pārsniegšanu).