Rasareisa @ 08.02.2021 22:03Nu tak nē, tajā dzīvokli viņi iepriekš dzīvoja kopā. Vnk kad izšķīrās Kaspars aizgāja īres un viņa palika tur jo meitas aug pie viņas,līdz satika Pēteri . Sākumā paturēja, ja nu nesanāks,bet taka sanāk ielaida Kasparu viņā,jo meitām tur tak visi apstākļi un viņas pie tēti brauc .
BadKarma @ 08.02.2021 22:39Katrīne dzīvoja ar Kasparu tajā dzīvoklī arī kamēr vēl kopā bija.
Witcher @ 08.02.2021 23:02Instā Ivars Maksimuks vs Kačiņas NL maratons.??
C00L Dzipsy @ 08.02.2021 23:16
Pareizi pateikts! ?
Ja nu kāda nepaspēj noskatīties, te video: https://failiem.lv/u/sftaq7pmm#/view/fqrrmcsm3
galvenais mani fascinē kad rāda tas marijas sasniegumu, bet tas tapec kad viņa sakārtoja hormons nejau pateicoties tiem pulveriem tapar viņa sēdēja uz diētas ēda zivi un zaļos dārzeņus bet uzsver kad brīnumlīdzekli. Tāpat kā pārējās tam kam ir laba vielmaiņa tām ir, un toa pāris kg arī neēdot tapat nomestu. Tas kas ir resnas tas arī ir nekādi pulveri nepalīdz.Sabiedrības Dāma @ 08.02.2021 23:58Man reāli besī NL kā kompānija un tā piedāvāta produkcija, es pati protams neesmu neko iegādājusies no turienes, bet nedomāju, ka kaut kāds krēms var palīdzēt notievēt, gan jau tās NL dīvas nezin, kas ir diēta un figūra, nekādas izmaiņas neesmu redzējusi tām kuras dzer un lieto savā uzturā tos NL '' brīnumpulverīšus '' smieklīgi, ka cenšās pierādīt, ka ar NL var notievēt. ??
Sabiedrības Dāma @ 08.02.2021 23:58Man reāli besī NL kā kompānija un tā piedāvāta produkcija, es pati protams neesmu neko iegādājusies no turienes, bet nedomāju, ka kaut kāds krēms var palīdzēt notievēt, gan jau tās NL dīvas nezin, kas ir diēta un figūra, nekādas izmaiņas neesmu redzējusi tām kuras dzer un lieto savā uzturā tos NL '' brīnumpulverīšus '' smieklīgi, ka cenšās pierādīt, ka ar NL var notievēt. ??