Varbūt tāpēc Jeļa viņu tur aizvilka, lai beidzot viņš par varas savu seju parādītu visiem 🤣Sveiciens @ 14.03.2026 10:53Vai iepriekš tajā Zandas Zariņas Rešetinas sporta nometnē nebija arī kopbildes visiem dalībniekiem? Nez vai tajās arī Kristīnes jaunais džeks būs kā jaundzimušais ar emoji uz sejas? 😅
sokoladeszemene @ 13.03.2026 11:02
Bet es nesaprotu to, ka visi saka, ka kritiens atpakaļ, vajadzēja ar Oļegu palikt, būtu muižas saimniece utt. Tas ir tik nežēlīgi, ka mēs sabiedrībā tā domājam. Teorētiski vajag palikt ar vīrieti tikai tāpēc, ka viņš ir ir miljonārs un ja satiek kādu jaunu, tad tam arī obligāti jābūt miljonāram un ne centa mazāk nedrīkst pelnīt? :D Protams, Kristīne ir cits gadījums, bet es kopumā par to domāju. Vai nauda tiešām ir top 1 un, piemēram, izšķiroties no turīga vīrieša man ir jādoma, ka mani aprunās, jo vairs nedzīvoju tādu dzīvi kā iepriekš?
loija @ 14.03.2026 10:45
Beitika forši sāk tievēt, paliek arvien slaidāka un skaistāka. Īstenībā ļoti skaista sieviete.
loija @ 14.03.2026 10:45
Beitika forši sāk tievēt, paliek arvien slaidāka un skaistāka. Īstenībā ļoti skaista sieviete.
Tā Elīna Āboliņa ir tā kosmetoloģe/dermatoloģe kura taisa IG tos viltus konkursus? Kaut kur bija TikTok publicēts, ka vāc sekotājus ar fake konkursiem, solot laimèt botox uc injekcijas.CF @ 13.03.2026 15:46Elīnu Āboltinu es nespéju uztvert nopietni. Liekule, baigā dzīvnieku aizstāve, bet līdz ko modé īstie zvérádas kazoki, uzreiz mugurà. Tad dzīvnieki pie vienas vietas, Galvenais lekt līdzi modei. Uzreiz unfollow.
PamelaAndersone @ 14.03.2026 13:33Tā Elīna Āboliņa ir tā kosmetoloģe/dermatoloģe kura taisa IG tos viltus konkursus? Kaut kur bija TikTok publicēts, ka vāc sekotājus ar fake konkursiem, solot laimèt botox uc injekcijas.
Vai tā ir cita?
bet cik stulbi ir iepriekšējos šodienas storijos uzlikt emoji virsū un pāris stundas vēlāk pārpublicēt storiju, kur var redzēt seju 😂😂😂PamelaAndersone @ 14.03.2026 13:36Jeļa gan diršs kā zariņu govs. Nesen savā IG publicēja, ka nav neakāda saistība ar to draudzenes vīru, viss tas ir meli un pat viņu nepazīst.
Protams😂 Reku pedejā story to čalīti var redzēt skrienam viņai blakus. Smaida kā silta caureja būtu biksēs🫠
akul12 @ 14.03.2026 13:24Vai Jeļa atšķiras no vidējās sievietes?
Daudzas dzīvo kopā naudas dēļ 😁 jeb tie pusplikie pauri, alus vēderi ir tik sexy un tikai sagadīšanās, ka plikpauris bik ar mantu apaudzis...
Džinga @ 14.03.2026 15:37
nu, un?
Super 😁👌🏻Mrs.True @ 14.03.2026 16:45Oļegs tikko ieintriģēja ar savu storiju. Sola visiem kaut ko atklāt par īsto Jeļu. It īpaši viņas retrīta publikai
Jāsāk gādāt popkorns, un solās būt karsti 😁😁😁😁😁😁😁
Nu protams, jo viņa ir galīgi tupa.Sveiciens @ 14.03.2026 14:44bet cik stulbi ir iepriekšējos šodienas storijos uzlikt emoji virsū un pāris stundas vēlāk pārpublicēt storiju, kur var redzēt seju 😂😂😂
Mrs.True @ 14.03.2026 16:45Oļegs tikko ieintriģēja ar savu storiju. Sola visiem kaut ko atklāt par īsto Jeļu. It īpaši viņas retrīta publikai
Jāsāk gādāt popkorns, un solās būt karsti 😁😁😁😁😁😁😁
Jā un atstātas tikai retrīta bildes pārsvarā.😁 Tāpēc tagad Oļegs atkal pacēla šo tēmu.Krizdole @ 14.03.2026 16:57
Nez, Kristīne Spānijā atkal šampukus sadzērusies un spaida telefonu, ka nurmuižas ig kontam atkal cits nosaukums? 🤔