Magnolija @ 24.02.2026 14:44Endijai ar Miku viss ok? Izdzēsusi tos Paulas Dukures ierakstus no sava IG.
Lai nu kā, izturību Mikam, ka tik atkal neuzkāpj uz alko taciņas ?
Pilnībā piekrītu man ļoti patīk Oļega otrā sieva Olga👌 Man šķiet, ka tur viņš kļūdu lielu piešāva. Par viņas fizisko formu vispār esmu sajūsmā. Kristīne par tādu cerēt nevar tādis apjomis šampi ļeksējot. Viņai tāpat izturības pietrūktuloija @ 24.02.2026 14:39sandrute teksts @ 24.02.2026 11:13[/quote
Smuka ir, bet sīkā. Oļegam galīgi nepiestāv. Viņai laikam jau ir džeks. Tam Oļegam vajadzētu beidzot nākt pie prāta un ar normālu sievieti saieties nevis krāmēties ap un ar sīkajām. Redz pie kā tas novedis, tagad atkal ķēpa pēc izbeigšanas.
loija @ 24.02.2026 14:39sandrute teksts @ 24.02.2026 11:13[/quote
Smuka ir, bet sīkā. Oļegam galīgi nepiestāv. Viņai laikam jau ir džeks. Tam Oļegam vajadzētu beidzot nākt pie prāta un ar normālu sievieti saieties nevis krāmēties ap un ar sīkajām. Redz pie kā tas novedis, tagad atkal ķēpa pēc izbeigšanas.
Sancto @ 24.02.2026 14:38
Nav diena par Jelinsku Nr.1. Google saka, ka viņi izšķīrās novembra beigās (? laikam), tātad jau tūlīt jau trīs mēneši, kad šajā sadaļā nevar rāmi un mierīgi pie rīta kafijas palasīties vispārējas klačas, visu laiku 80% ir Jelinska to, Jelinska šito. Iesāktās interesantākas tēmas pazūd...
Mīļās, jaukās dievietes, uztaisiet Jelinskai atsevišķu diskusiju, nav jau žēl :) Bučiņas *
Vai arī nē, tad beidzot darīšu ko liederīgāku, nevis virināšu forumu :D
Džinga @ 24.02.2026 15:29
Tieši manas domas.
Vienkārši jātaisa cita diskusija par ietekmeļiem un šī tad paliek Jelinskas tēma? Tiešām nesaprotu to spītu turpināt runāt par viņu šeit, ir jau izveidota speciāla diskusija, kur ir problēma???
Visas pīkstētājas, ka es varu nelasīt, variet iet ieskrieties, to es toč nelasīšu.
Džinga @ 24.02.2026 15:29
Tieši manas domas.
Vienkārši jātaisa cita diskusija par ietekmeļiem un šī tad paliek Jelinskas tēma? Tiešām nesaprotu to spītu turpināt runāt par viņu šeit, ir jau izveidota speciāla diskusija, kur ir problēma???
Visas pīkstētājas, ka es varu nelasīt, variet iet ieskrieties, to es toč nelasīšu.
Sancto @ 24.02.2026 14:38
Nav diena par Jelinsku Nr.1. Google saka, ka viņi izšķīrās novembra beigās (? laikam), tātad jau tūlīt jau trīs mēneši, kad šajā sadaļā nevar rāmi un mierīgi pie rīta kafijas palasīties vispārējas klačas, visu laiku 80% ir Jelinska to, Jelinska šito. Iesāktās interesantākas tēmas pazūd...
Mīļās, jaukās dievietes, uztaisiet Jelinskai atsevišķu diskusiju, nav jau žēl :) Bučiņas *
Vai arī nē, tad beidzot darīšu ko liederīgāku, nevis virināšu forumu :D
DAVAI TAISI ! Šī tēma atvērta 2019 gadā redzēs cik tava izturēs😀😀😀😀😀😜Džinga @ 24.02.2026 15:29
Tieši manas domas.
Jeļa ir bezdarbniece, uz Abu Dabi īsā laikā lido jau reizi 4 vai 5???lai dzertu un pistos ar draudzenes vīru.Luizee1 @ 24.02.2026 11:48
Vispār ne pa to personību, bet kā man besī mammu kaunināšana “kas ar bērniem, kamēr ceļojumā?”
Tēti neviens nav atcēlis. Nav piesieti tikai mammai. Ir abi vecāki.
Dovana @ 24.02.2026 15:10Pilnībā piekrītu man ļoti patīk Oļega otrā sieva Olga? Man šķiet, ka tur viņš kļūdu lielu piešāva. Par viņas fizisko formu vispār esmu sajūsmā. Kristīne par tādu cerēt nevar tādis apjomis šampi ļeksējot. Viņai tāpat izturības pietrūktu