greenway - man liekas, tagad katra otrā māmiņa ar viņiem iesaistās un priekšā, pakaļā reklamē
maijpukjiite @ 05.02.2021 13:46es kāreiz tagad nepamanu tik daudz tos NL, kā greenway - man liekas, tagad katra otrā māmiņa ar viņiem iesaistās un priekšā, pakaļā reklamē savus brīnumtīrāmdvieļus :D
Bellatresa @ 05.02.2021 14:06Kāda no jums te ir mēģinājusi NL drainus un pačus?? Es nekad neko tādu neesmu mēģinājusi un tādi maisiņi zem acīm nekad nav bijuši, pat pēc slikti gulētàm naktī.
Bellatresa @ 05.02.2021 14:16Kādas atsauksmes? ?
Shayk @ 05.02.2021 09:54Sauliete vakar 'live' teica, ka kompanija maksa par mersi, bet tev tikai janotur sava kvalifikacija. Tikko ka tu nokriti no kvalifikacijas, tu maksa kreditu par mersi. Interesanti ka tas notiek uz papira.
Saulietei ta tirgosanas labi sanak, jo vina ir riktiga vavula. ?
Man liekas, lai tur kaut ko nopelnitu, ir jabut loti lielam draugu lokam. Paskataties uz to pasu NL Baibu no Anglijas, vina tur Anglija tadu biznesu vareja uztaisit, bet izskatas, ka nekas spozs vinai tur nesanaca. Lai tirgotu NL produktus ir ari atbilstosi jaizskatas, jabut skaistai, tievai un jarada visiem Insta cik tu labi dzivo tur stradajot.
Minkačū @ 05.02.2021 17:21
Ja salīdzina Vucēnu ar Saulieti, es personīgi ņemtu no Vucēnas, jo viņa tā mierīgi izstāsta utt nevis kā cukuru aprijies 3gadnieks :D
Minkačū @ 05.02.2021 17:21
Ja salīdzina Vucēnu ar Saulieti, es personīgi ņemtu no Vucēnas, jo viņa tā mierīgi izstāsta utt nevis kā cukuru aprijies 3gadnieks :D
blin un man vēl likās kur tās mesh kurpes redzētas (filtrs uzbāsts tāpēc likās citas) bet tiešām tās pašas kas siluetā :D :D es saku 25-35€ meshMjau777 @ 05.02.2021 18:17Nu tā, dāmas,Jusuprat kadu cenu Mesh fashion mamma uzliks tam kurpem ,kuras ir ari veikala “siluets” pa 12 euro?!?
Laylla @ 05.02.2021 18:20blin un man vēl likās kur tās mesh kurpes redzētas (filtrs uzbāsts tāpēc likās citas) bet tiešām tās pašas kas siluetā :D :D es saku 25-35€ mesh
Shayk @ 05.02.2021 12:35Man liekas, tiesi tagad vinas tur NL (a) berze rokas, jo daudzas bus ieinteresetas del pandemijas.