Anncha @ 18.02.2026 23:23
Kas vienam šķiet interesants, otram nē. Neredzu nekādu problēmu ?
Lasi to, kas tevi interesē, un to, kas neinteresē, tin tālāk, tieši tik vienkārši
Džinga @ 19.02.2026 10:12
Es neez, jums ir speciāli izveidota diskusija par to tēmu.
Man arī sāk traucēt, ka gribu apskatīties kādu pāris stundas vecu sarunu, bet jātin garām visam, kas par Jelinsku Jelinsku. Didriķiem un Kivičiem taču strādā atsevišķa tēma, kāpēc viņai nevarētu?
smūtijs @ 19.02.2026 10:15
Tieši tā, tēma ir ietekmeļi, nevis Jelinska un viņas dzīves perepētijas.
Merilda @ 19.02.2026 10:23
Ja Tev traucē, tad nenāc šeit. Jelinska ir ietekmele, viņa tiek apspriesta šajā lapā un punkts. Drīzāk besī te čīkstules vai off topic par bērniem, māmiņām utt. Neviens te netaisīs katram kadram lapu, parunās par viņu un aizmirsīs pēc laika.
Džinga @ 19.02.2026 10:12
Es neez, jums ir speciāli izveidota diskusija par to tēmu.
Man arī sāk traucēt, ka gribu apskatīties kādu pāris stundas vecu sarunu, bet jātin garām visam, kas par Jelinsku Jelinsku. Didriķiem un Kivičiem taču strādā atsevišķa tēma, kāpēc viņai nevarētu?
Dizzy @ 19.02.2026 09:17Nu, nu. Nebāž acīs. Redzēju tos vienus Ziemassvētkus, kur visi plātîjās ar dāvanām.
Anncha @ 19.02.2026 10:32
Nu, man personīgi arī neinteresē temats par Modri vai Miglāni, es to nelasu un tinu tālāk. Nerakstu citiem komentārus, lai viņi iet citur par to runāt. Tad jau varbūt arī ejiet uz citu diskusiju un runājiet tur?
Vienkārši sanāk ļoti neloģiski. Saprastu, ja šī būtu konkrēta cilvēka diskusija un kāds rakstītu par citu cilvēku, bet šeit ir visi ietekmeļi kopā, tā ka nāksies vien samierināties ar to.
Lai jauka diena!
smūtijs @ 19.02.2026 10:42
Par Modri un Miglāni te ieraksti ir reti un ātri diskusija izbeidzas, bet par jūsu mīļo Kristīni jau nedēļām iet. Nejūti atšķirību? ?
Merilda @ 19.02.2026 10:55
Meitenes, nu beidzam. Man arī neinteresē Modra un Miglānes tēmas, par Modri te runāja daudz un dikti. Pieņemam, ka tas ir viļņveidīgi un viss. Nav ko iespringt par šo.
smūtijs @ 19.02.2026 11:14
Pašķirsti, diskusija par Kristīni te jau iet katru dienu un jau nedēļām bez apstājas un paskaties cik ilgi iet diskusija par citiem ietekmeļiem. Tēma ir IETEKMEĻI (daudzskaitlī). Es te ieeju un vēlos palasīt par IETEKMEĻIEM (daudzskaitlī), nevis katru dienu tikai Jelinska to nopirka, Jelinska to izdarīja. Tak dieva dēļ taisiet jaunu diskusiju priekš viņas vien un tur varēsiet apspriest cik dīvāns bija dārgs vai dāvana ir īsta un nenofeikoja priekš foruma. ?
loija @ 19.02.2026 11:18
A ko par Danenbergsoni un Beitiku nav atsevišķas diskusijas? Tak atslābsti, te visi raksta par visu. Šīs personas pārāk garlaicīgas, lai būtu atsevišķas tēmas. Skrollē tālāk.
smūtijs @ 19.02.2026 10:42
Par Modri un Miglāni te ieraksti ir reti un ātri diskusija izbeidzas, bet par jūsu mīļo Kristīni jau nedēļām iet. Nejūti atšķirību? ?
Džinga @ 19.02.2026 11:22
Nu taču Jelinskas tēma te ir jau kādu gadu, katru dienu. Pārējās parādās un pazūd.
Būtu normāla administrācija šeit, sen jau tas viss būtu sakārtots.
Vai tad Ķimenes Loccitane nav franšīze? Tur jau Ķimene nevar izdomāt cenas, kādas tiem produktiem likt, lai atbalstītu viņas dzīvesveidu. McDonaldam tak arī visi veikali ir franšīzes, bet burgers visos maksā vienādi.VissIrSlikti @ 18.02.2026 22:00Tieši viņas dzīvesveida dēļ, kad nauda tiek šķiesta pa labi un pa kreisi, Loccitane kosmētiku nemaz negribas pirkt, jo rodas iespaids, ka tā ir ļoti pārcenota
Raksti, kas Tev svarīgs! Citām varbūt ir aktuāla. Kas tie vispār par tādiem stulbiem noteikumiem, kurš ir izdomājis, ka šeit jāraksta tikai tas, kas Tev aktuāls?CoCoBoom @ 18.02.2026 22:35Jelinskas apmātās,Jums nepietiek?Katram teikumam,vai bildei tiek meklēts "sprungulis" bāc cik var,kā te ienāk,tā Jelinska.Tak nomierinaties!No malas un neiesaistoties tajā balagānā,sajūta,ka apsēstība,te kaut kāda.Tak dzīvo savu dzīvi!Citas tēmas nav?
Traumas un sāpes jau var būt, tas tieši par labu nāk tādam mentora darbam, vairāk empātijas un sapratnes. Bet Nika šķiet nevis traumēta un sāpināta, bet ar narcistiskiem traucējumiem mākta personība. Tas ir pavisam cits vibe. Bet vismaz atšķirībā no Didrihsones, nejāj uz beigtiem zirgiem (studija, blociņi, kursiki), tas ir drosmīgi un godīgi, par to Nikai cepums.Merilda @ 19.02.2026 12:47Šodien lasījāt Threads par Niku? Es nekad īsti neesmu viņai sekojusi, jo šķiet ļoti nepatīkams cilvēks bez empātijas, ļoti samākslota. Vislabāk man patika komentārs par to, kāds no viņas mentors, ja viņa pati ir pilna ar traumām un sāpēm, es vnk nesaprotu kā citi to nenolasa.