manuprāt ierakstīt drīkst, pašaizsardzības nolūkā!Tora @ 06.01.2026 07:37
Tā tas nestrādā. Ierakstīt arī nedrīkst bez otra cilvēka piekrišanas.
Man bija situācija ar vienu medicīnas personu, kura vizītes laikā izturējās rupji. Pēc vizītes jautāju viņas vārdu un uzvārdu (nezināju, kas veic izmeklējumu). Uzreiz tonis pamainījās, saprata, ka būs ziepes un sāka raudāt un lūgt piedošanu. Uzrakstīju sūdzību iestādes un veselības centru apvienībai, Veselības inspekcijai. Man zvanīja iestādes vadītājs un atvainojās, jautāja, kādā formā vēlos saņemt med.personas atvainošanos - vai viņai arī jāzvana utt., turpmāk viņi pārliecināsies, ka līdzīga attieksme neatkārtosies. Viņu facebook lapā redzēju, ka neesmu vienīgā, ar kuru šī persona izpaudās.
Nevajag klusēt un par tādām lietām jāraksta vismaz sūdzības.lv, lai brīdinātu pacientus un nedaudz piezemētu to influenceri.
Ja pacienti nesūdzas, viņa turpina pazemot citus.
Guncha @ 06.01.2026 09:08Našķoties zane savā našķoties bodē pārdod e grāmatu krievu valodā ,tas tākā ir normāli ?
Skandalalert @ 06.01.2026 06:54Goba tiesam nevar bernam nopirkt atbilstoša izmēra apģērbu? Cepure pa lielu, taja kombinezonā slīkst nost
Law9 @ 06.01.2026 10:58https://www.santa.lv/raksts/personibas/samantas-tinas-virs-komente-laulibas-izjuksanu-man-loti-zel-ja-vina-ta-jutusies-80011/
Samantas Tīnas vīrs ir runājis.
Maltā gaļa @ 06.01.2026 11:02
Baigi jau nu runājis :D Pateicis tikai “man žēl, ja viņa tā ir jutusies”. Ne noliedzis, ne apstiprinājis to agresijas faktu. Tam rakstam vispār nav jēgas.
Law9 @ 06.01.2026 10:58https://www.santa.lv/raksts/personibas/samantas-tinas-virs-komente-laulibas-izjuksanu-man-loti-zel-ja-vina-ta-jutusies-80011/
Samantas Tīnas vīrs ir runājis.
Baigi jau nu runājis :D Pateicis tikai “man žēl, ja viņa tā ir jutusies”. Ne noliedzis, ne apstiprinājis to agresijas faktu. Tam rakstam vispār nav jēgas.
Mashka Kakashka @ 06.01.2026 11:19
Artūrs žurnālam «Privātā Dzīve» atbildējis: «Man ir ļoti žēl, ja Samanta tā ir jutusies un tādas ir viņas emocijas. Pateikšu tikai to, ka viņa manās acīs ir lieliska un profesionāla māksliniece un ļoti talantīgs cilvēks.»
Neviena vārda, ka Samanta bijusi laba sieva. ?
Džinga @ 06.01.2026 11:24
Nav jau viņiem baigi ilgā tā pieredze vīra un sievas statusā, pa pusotru gadu neiepazina vēl. :D :D (nu ja mēs pieņemam, ka viņi labu laiku vairs nav kopā, kopš kopīgas bildes vairs neliek)
In33555 @ 06.01.2026 07:54kaut ka jau ir savs ego japacelj.. tikai tadas jaunas meitenes.. nauda gan jau tikai interese kaa tai adzai taa parejaam
To pašu domāju. Džilis sen nav nekāda autoritāte teātrī, tāpēc nesaprotu kāpēc joprojām pavelkas uz viņu aktrisītes.bebebe @ 06.01.2026 12:39Man, savukārt, ir žēl Dž.Dž. Džilindžara jaunā mūza - Linda. Liekas, būtu pelnījusi lielāku laimi.
Ariete @ 06.01.2026 12:42To pašu domāju. Džilis sen nav nekāda autoritāte teātrī, tāpēc nesaprotu kāpēc joprojām pavelkas uz viņu aktrisītes.