Ani23 @ 03.12.2025 14:28
Gobzemam ir pamatīga trauma, ka bijusī sieva pameta, tadēļ visas sliktas un tās, kam nav ģimene jo īpaši. Viņš toč nebūs adekvāts soģis sieviešu psiholoģijā ? vakardien viņam bija publicēta diskusija ar vienu sievieti un viņš, protams, zināja labāk, kā jūtas sievietes ?
Bet attiecībā uz sievieti, kas iebrauca Daugavā, neviens nezina patiesos iemeslus, ja nu varbūt vīrs. Tikpat labi tas varēja būt negadījums, ka kaut kas samisējās. Varbūt tiešām pēkšņi kaut kāds trigeris, un mirkļa lēmums. Bet nu to tāpat neviens neuzzinās.
Elemelekaramele @ 03.12.2025 14:23Nav gan tā, ka viņam nebūtu bijusi arī taisnība daudzās tēmās. Ticēt vai neticēt, tas jau katra paša lēmums.
Ticēt ierakstiem anonīmā dieviešu forumā arī nav baigi gudri un te tikai taisnību vien raksta :D
Tas pats, kas arī šeit iekomentētais, ka manas draudzenes paziņas vīrs policists ir bijis vardarbīgs, tāpēc visi vīrieši policisti ir vardarbīgi, ir tikpat ticami, kā tas, ka tā nav taisnība.
LU kursiki maģistros, tā nu mums tur mācīja. Bet ko viņi zina, tie ārsti ar 30 gadu pieredzi.Rietumusawle @ 03.12.2025 10:34
Nezinu kados kursos esi gajusi, bet liela dala suicidu pec jaunakiem datiem ir impulsivi, ipasi cilvekiem ar nervozu dabu, vai ja kas peksni noticis. Tad nu tavs “principa” izklausas ka reiz izieta “kursina”?
neko vairāk viņš nezin, kā tikai to, ko kāds pareizu vai nepareizu atsūta un + viņa slima suņa murgu minējumi. Tas arī viss.Džinga @ 03.12.2025 15:06
Tev, protams, taisnība, bet kāpēc es esmu tik stingri pret ticēšanu Gobzemam - nu nevar viens cilvēks visu šito informāciju zināt, kuru viņš apgailvo, ka tiešām zina. Forumā var izskanēt šis tas, kur kāds kādu tuvāk vai tālāk pazīst (arī var būt muļķības, ofkoors), bet viens Gobzis nu nekā nezinās virtuvi visu latviešu mājās un darbos un psiholoģijā.
Elemelekaramele @ 03.12.2025 12:12Tā tomēr nebūs īsti taisnība, jo normāli cilvēks baidās no nāves, tas ir izdzīvošanas instinkts, kas piemīt jebkuram, psihiski veselam cilvēkam. Psiholoģiskā distresa līmenis var būt riska faktors, arī traumatiska bērnība, vielu lietošana utt. var būt riska faktori, bet tāpat psiholoģiski veselam cilvēkam šie riska faktori neizraisīs vēlmi un spēju veikt pašnāvību.
Dizzy @ 03.12.2025 15:26LU kursiki maģistros, tā nu mums tur mācīja. Bet ko viņi zina, tie ārsti ar 30 gadu pieredzi.
Rietumusawle @ 03.12.2025 17:17
Pirms cik miljoniem gadu atpakal ?
Džinga @ 03.12.2025 17:43
Čiksīt, tev nav garumzīmes nevienā vārdā, ko tu vispār te runā. :D
Un nestāsti, ka asv dzīvojot to nevar telefonā / datorā iestatīt
Rietumusawle @ 03.12.2025 17:48
Dzinga, Tev manieres nekad nav bijusas. Un vienigais ko proti ir man “uzbraukt”. Bet tas ir tikai raditajs, ka vairak neko neproti un par temu nespej runat. Tas jau sen skaidrs, ka Tev ir izteikta nepatika pret mani. Sorry I can’t help you with that one. Just take a chill pill.
protams, nevar teikt, ka visi vienas profesijas cilvēki ir vienādi, bet es arī zinu vairākus policistus, kas arī ir, atvainojos, dolbajobi. Un ar draudzenēm esam arī izsecinājušas, kāpēc tā varētu būt. Tas ir tīri psiholoğiski - mentene ir vieta, kur tu vari iegūt varas pozīciju, bez lielām izglītībām, tāpēc daudzi vīrieši ar zemu pašapziņu un novirzēm lien par policistiem strādāt. Kurā vēl profesijā tev ir kaut kāda vara pār citiem, kur nav jāpieliek īpaši daudz pūles? Kaut kādas apmācìbas un ments gatavs. Tāpēc ir regulāri skandáli, kur menti ne par ko kādu piekāvuši utt. Līdz ar to tie, kas nav spējīgi būt politiķi, CEO ar biznesiem, kļūst par mentiem, jo tas ir viegli. Palasiet par Stenfordas cietuma eksperimentu (Stanford Prison experiment 1971), kas skaidri parādīja cik ātri mainās cilvēka psiholoğija, tiklīdz viņam tiek dota vara pār citiem.smūtijs @ 03.12.2025 14:15
Nezinu, kur tādi strādā, kā tu nosauci, bet es daudz policistu pazīstu, forši cilvēki.
Auto var būt kredītosqwe @ 02.12.2025 20:13Katrā ziņā neticu nekādai izdegšanas versijai. Sliktas attiecības ģimenē, iespējams, finansiālās problēmas, antidepresanti, ilgstoša depresija, uznāca psihie, nenormāls izmisums un izdarīja. Gan jau vīrs visu lieliski zin. Darba biedri var arī to nepamanīt, jo cilvēki var ļoti labi to noslēpt. Kāpēc tas bija tik publiski jādara un vēl iznīcinot auto, ko varēja atstāt ģimenei... Acīmredzot lai kaut ko parādītu, jo kas traucēja pardozēt un klusi aiziet. Žēl bērnu, jo tā ir trauma uz mūžu, ka viņi nebija tik vērti, lai māte dzīvotu.
Gribētu redzēt kā logus var mašīnai izsist!Ariete @ 02.12.2025 20:29Ir iespēja sist ārā logus. Katrā gadījumā taisnība zina tikai viņa un iespējams vīrs. Mēs to nekad neuzzināsim noteikti. Lai vieglas smiltis. ?️
Mīļākā? Es vairāk esmu dzirdējusi, ka viņš ir uz puikiem!Nav_vispar @ 02.12.2025 22:58Nupat uzzināju tādas runas,ka pie vainas varētu būt tas,ka vīram bija mīļākà. Tādu versiju saka Ilonas bijušie kolēģi (ne publiski).
Nastja32 @ 02.12.2025 15:24Kas tad Džilim ar Ingu noticis? Atkal kāja paslīdēja? Likās, ka uz vecumu būs nomierinājies.
nu vēl jo labāk, beigās auto nav, bet čupa parādu jāmaksā.Dovana @ 03.12.2025 20:13Auto var būt kredītos
Džinga @ 03.12.2025 18:45
Jap, ir nepatika. Kad parādīsies garumzīmes varbūt paliks labāk. :D
Nezinu, bet palasi kā rīkoties ja mašīna grimst ūdenī. Logus izsist esot reālāk nekā durvis atvērt.Dovana @ 03.12.2025 20:17Gribētu redzēt kā logus var mašīnai izsist!