KATHE @ 20.11.2019 09:19Tāpat arī ne veģetārietim, ne vegānam nav obligāti jāpiekopj viss, kas parasti šīm cilvēku grupām piederas. Ne visi šīs diētas izvēlas ētikas dēļ. Turklāt arī izpratne par ētiku var atšķirties, bet labāk, ja tiek darīts kaut kas nekā nekas. Nav arī strikti jāpieturas pie kaut kādas vienas meitenes galvā izdomātas definīcijas, lai sauktu savu diētu par veģetārisku, kam ir daudzi novirzieni.
Sudrabkaija man vispār nepatīk, bet pieņemu, ka viņai ārsti (vai savs saprāts?) lika ēst vegāni, lai regulētu svaru (nevienam nav noslēpums, ka bieži šādā veidā tiek nomests svars), nejau, lai aizstāvētu dzīvniekus, līdz ar to cruelty free kosmētikas nelietošana viņas gadījumā ir saprotama.
..un veģetārieši neēd arī zivis, ja kādai jūk. Ne tikai dzīvnieku gaļu. Ļoti kaitina, kad kāds štompā iekšā lasi, bet sauc sevi par veģetārieti. Tīri statistikai, es pilnīgā veģetārismā izturēju vairāk kā 5 gadus, vegānismā- pus gadu ?
.... Bet būtībā, ja es gribu, tad varu sevi saukt arī par velosipēdu.
KATHE @ 20.11.2019 09:38Es sudrabkaijai nesekoju, nezinu, ko viņa dara un nedata, iesaistos sarunās, konkrēti atbilde uz šo un tālāko diskusiju par šo komentāru
.... Bet būtībā, ja es gribu, tad varu sevi saukt arī par velosipēdu.
Nu tad tik turpini ēst zivis un saukt sevi par veģetārieti vai vegānu. ? vai arī par velosipēdu.
Jautājums tām, kas ir rakstījušas par šo Sudrabkaijai - viņa arī ir kaut ko atbildējusi?
Crystal @ 20.11.2019 10:00Vispār mani reāli uzvelk šitās ietekmeles, kuras pļūtī absolūtas dumības un dezinformē savus sekotājus, no kuriem lielākā daļa ir mazgadīgas meitenes ar vēl neattīstītu kritisko domāšanu. Viena izdomājusi, ka ir vegāne, otrai TŠS no tamponiem bijis, bāc, vai tiešām grūti pirms posta publicēšanas ieguglēt par attiecīgo lietu? Kad sapratīs, ka daudzi tūkstoši sekotāju nenozīmē tikai haļavnās Wolt un Bolt #sadarbības, bet arī nes sev līdzi atbildību par pateikto?
lustre @ 20.11.2019 10:05Izskatās, ka vakardien viņa bijusi uz radio runāt par influenceru atbildību soctīklos. Cilvēks, kuram to noteikti nevajadzētu darīt, tiek uzaicināts par to runāt ?
KATHE @ 20.11.2019 10:46Per velosipēdu bija teikts neatkarīgi no diskusijas, jo tāpat saskaņā ar teoriju veģetārs uzturs grupa, kurai ir apakšgrupas (lakto, ovo, pesko utt), tāpat veģetārisms un vegānisms var būt un var nebūt saistīts ar dzīvnieku aizsargāšanu.
Kiskismau, piedod, bet ar pliku definīciju nepietiks, ja nekas cits galvā nav. Citādi visi zubri būtu ģēniji, ja atliktu vien definīcijas iemācīties bez jebkādas citas lietu saprašanas un sakarību saskaitīšanas. Bet tas, ka nerunāju dziļus brīnumus, vari pati pārliecināties Google ierakstot angliski atslēgu vārdus.
Kiskismau @ 20.11.2019 11:03Blanche Viņa izmanto loģikas apļus, nevis pieejamo informāciju un ir velosipēds pēc sajūtām. Lai jau domā ko grib.
coconut_xoxo @ 19.11.2019 23:03Jap, visai drīz šamējā dosies uz ASV, tad jau skatīsimies kā viņai tur ies ?
Endijai ir savs veikaliņš? Es zinu viņu vienīgi kā 'tauriņu', izskatās pēc tādas, kurai ir sugar daddy ??♀️
Bārbele* @ 19.11.2019 22:48Tā Sanda Dejus vispār ir 100x traģiskāka kā Grigale, kad noskatās to raidījumu līdz galam ?
feinulee @ 20.11.2019 11:36
Sanda ir mana radiniece, nevajag aprunāt :D :D viņa ir funny, bet tur manuprāt ne savā vietā tai šovā, bet tā vispār, kā jau te minēja, viņa nav uz mutes kritusi :D
Blanche @ 20.11.2019 11:49
Sanda man patīk, liekas draudzīga un jautra sieviete. Un viņas meitiņa Dārta tikpat superīga. Neko traku raidījumā neredzēju par ko šausmināties, viss bija labi. ?