isanalapsa @ 27.01.2021 16:03Elīnīt,kas tad nu? Pamanīji sevi viņas bildēs? Tev jau pie Tava kolēģa laikos,kad strādāji policijā bija tādas pašas bildes :) vēl tagad atceros kā aizgāji nobildēties un pēkšņi novilki biksītes,lai šis bildē
Tas cilvēks ,kurš tevi bildēja bija precēts un viņš to negaidīja :D tās bildes Jelgavā ātri izplatījās
nē,viņš bija šokā ,ka tā atļāvies izdarīt un necienīt viņa ģimeniMjau777 @ 27.01.2021 16:06
Wow.. es domaju vinam bija interesanti skatities.. siekalojas??
kāds ir plikumiem sakars ar ārzemēm?Mjau777 @ 27.01.2021 16:08
Bet ja runajot par to meiteni -vina ir super , lai vai ka visas blozgu mammas vinu ienistu ? bildes smukas! Un meitene maldivas, taizeme bija. Tu , mana mila, arpus LV robezam esi bijusi? Man kaut ka treša acs sajut,ka nee ?
isanalapsa @ 27.01.2021 16:24nē,viņš bija šokā ,ka tā atļāvies izdarīt un necienīt viņa ģimeni
Elīnīt,nav normāli citu vīriešu klātbūtnē vilkt nost biksītes un cerēt,ka esi iekarojama!!!!!
Jasmina1997 @ 27.01.2021 15:50Kāda zin ko dara Karlīnas Kramiņas vīrs Andris?
Nesaprotu kapēc tā slēpj ?
isanalapsa @ 27.01.2021 16:25kāds ir plikumiem sakars ar ārzemēm?
Kādus jaunumus?Tu jau esi tāda pati kā vienmēr. Es vēl saprastu,ka gadiem ejot,būtu mainījusies,bet neesi jauMjau777 @ 27.01.2021 16:28
Iesaku biezak aplukot manu instagramu.. savadak palaidisi /palaidisiet garam svarigus jaunumus ?
isanalapsa @ 27.01.2021 16:47Kādus jaunumus?Tu jau esi tāda pati kā vienmēr. Es vēl saprastu,ka gadiem ejot,būtu mainījusies,bet neesi jau
Viss jau ir redzēts
isanalapsa @ 27.01.2021 16:47Kādus jaunumus?Tu jau esi tāda pati kā vienmēr. Es vēl saprastu,ka gadiem ejot,būtu mainījusies,bet neesi jau
Viss jau ir redzēts
Koooo? Tu nopietni? :D nu gan, es smejosisanalapsa @ 27.01.2021 16:03Elīnīt,kas tad nu? Pamanīji sevi viņas bildēs? Tev jau pie Tava kolēģa laikos,kad strādāji policijā bija tādas pašas bildes :) vēl tagad atceros kā aizgāji nobildēties un pēkšņi novilki biksītes,lai šis bildē
Tas cilvēks ,kurš tevi bildēja bija precēts un viņš to negaidīja :D tās bildes Jelgavā ātri izplatījās
tipa ieliec bildi story ar kleitu, baigā līgava? :DMjau777 @ 27.01.2021 16:46Ta ka tā, manas luxus čikas:*
Stalkojiet, skatieties..Jums ir jābut lietas kursā par visu!
Visas ceribas uz Jums!
nerunasim par to kā nodir*i Jeļenu un vēl pāris meitenes, ne šeit citur:) nekaunīga sieviete esi.Mjau777 @ 27.01.2021 17:30Bwt reali skumji, kad te novacas patstavigas “nidejas” meitenes,kuras dzive nav diez ko laimigas.. skatas patiesiba -ikdiena uz aprunato damu dzivi, ko vinas var atpauties un ka dzivo, un kož pirkstos.?jo ta visa mega “nodirshana” un sito visu faktu izdomasana par cilvekiem ir vistiesakais pieradijums, ka cilvekam iekseji ir tik sudigi..ka tie visi sudi jau lejas ara? kamer mes ,aprunatas, baudam super dzivi , dzivojam labi un feini, mes barosim SITADU TE meiteniu dzivi ar naidu un nicinasanu ?
Kamer jus tur sedesiet aiz sava vecaa, netira loga..veiksmi?
iemācījusies šeit "anonimas" meitenes teicienu un tad tagad 10x atkārto. Nokaunies par saviem darbiem. Sevis cienīga sieviete nevelk apakšbikses nost un neliek citiem bildēt sevi. Neviens nav aizmirsis IG bildes kur bezpalidzigi kliedz lai Tevi kads virietis panem. Fuj !!Mjau777 @ 27.01.2021 17:35Layla
Tapec ari ka visas parejas vistas -esi totalaka
Mizeja! Kad ieraudzis tevi un bus tadi “komplimenti” .?
Tapec ari cilvekus,kuri slepjas aiz fake profiliem nav ko nemt galva! Jo anonimi var nolikt jebkuru un pateikt jebkadu sudu.. ta visa ir vajibas pazime, meitenes. Ka jau teicu-notiram savu netiro logu-skats uz dzivi bus tiraks.
Laylla @ 27.01.2021 17:35nerunasim par to kā nodir*i Jeļenu un vēl pāris meitenes, ne šeit citur:) nekaunīga sieviete esi.
Laylla @ 27.01.2021 17:37iemācījusies šeit "anonimas" meitenes teicienu un tad tagad 10x atkārto. Nokaunies par saviem darbiem. Sevis cienīga sieviete nevelk apakšbikses nost un neliek citiem bildēt sevi. Neviens nav aizmirsis IG bildes kur bezpalidzigi kliedz lai Tevi kads virietis panem. Fuj !!