GlorijaGrevcova @ 15.10.2025 23:37
Poršs bij atvadu dāvana? ??? Ka tik ne arī, neko tas Fiļs nezina, ja zinātu, sen būtu izlidinājis un somiņas atņēmis.
tādus komentārus kā tu raksti, tikai kārtīga krople ir spējīga uzrakstīt!GlorijaGrevcova @ 15.10.2025 23:34
Ko ta “kucēnu pircēji” kautrīgi klusē, publiski nekliedz, ka jaukus kucēnus no Modra nopirkuši? Jo nav tādu ??? Sūdu stumdītājs būs apracis visus, pa vienam atstāja un sačipoja, jo, ja vismaz vienu neatstātu, kuce pašam kaklu pārgrauztu ?
es domāju, ka viņa paliks Soul of Nurmuižu un vnk ar to poršu vizināsies, jo kā jau te minēja, tas ir uz firmas un viņa kā darbiniece braukās ar to 😀 Diezvai Oļegs jelkad pārrakstīs viņu jeļai..GlorijaGrevcova @ 15.10.2025 23:37
Poršs bij atvadu dāvana? ??? Ka tik ne arī, neko tas Fiļs nezina, ja zinātu, sen būtu izlidinājis un somiņas atņēmis.
Viņa 5 gadus muižā norukāja, nopelnījusi to Poršu. Un ja Fiļs neprec, tad uz atvadām Poršs kā mierinājuma dāvana nav slikti.lottinja @ 16.10.2025 00:00tieši tā. Pannas prasa atpakaļ, te uz atvadām poršu. Kā tad ???
LaRo @ 16.10.2025 22:54tādus komentārus kā tu raksti, tikai kārtīga krople ir spējīga uzrakstīt!
DabaTevivēro @ 16.10.2025 09:53Ko tu te kauc? Tik ļoti gribas pa tiem sūdiem ņemties, ka katrā ierakstā piemini. Nu apdirsies tak beidzot un izsmēre sev guļamistabā uz sienām, lai miers!
Magnolija @ 17.10.2025 08:11Dzenīte Burkā skatās biļetes par 7tk un stāsta, kā pelna pat 1800eur ar vienu sadarbību, nu malači. Es arī tā gribētu ? tikai interesanti, ko viņi darīs, kad instagram reklāmas vairs nebūs tik aktuālas. Cerams ies laikam līdzi un varēs labi pelnīt citā veidā.
Agris tāds jauks liekas Burkā, vispār kopumā jauka ģimene uz citu fona tur.
man gan liekas, ka tas jaukums ir tikai kamerās, tas viss uci-puci. Mazliet uzspīlē visuMagnolija @ 17.10.2025 08:11Dzenīte Burkā skatās biļetes par 7tk un stāsta, kā pelna pat 1800eur ar vienu sadarbību, nu malači. Es arī tā gribētu ? tikai interesanti, ko viņi darīs, kad instagram reklāmas vairs nebūs tik aktuālas. Cerams ies laikam līdzi un varēs labi pelnīt citā veidā.
Agris tāds jauks liekas Burkā, vispār kopumā jauka ģimene uz citu fona tur.
Omniva55 @ 17.10.2025 12:48Vel ko ieveroju evelina p taa kas tievee lol taadiem vardiem noliek cilvekus ar lieko svaru , joooomajo pati bija piradzins un sejaa var redzet ka ozempik lieto bet savos story noliek tos kas lieto…. Galvenais lai tik dabutu cilvekus maksas tievetaju grupaaa ?
Netradicionāli.Gizem @ 17.10.2025 17:06Riskēšu šeit pajautāt. Varbūt kāda zinās - Rihards Gromuls ir tradicionāli orientēts vai arī tas vīrietis, ar ko viņš apmeklē pasākumus ir viņa boyfriend?