ja tu esi daune, tad esi. Viss tika izstāstīts Un parādīts iepriekš. Un to lielo vistu daudzumu nokoda svešs suns, no kura saimniekiem pēc tam arī saņēma kompensāciju.LabaDabaDa @ 14.10.2025 10:34
Nopietni? Suni nost nešāva? Ai, kāds eņģelis! Uzcelsim viņam pieminekli. Bet no vairākiem iepriekšējiem kucēniem, kas koda vistas, gan esot atbrīvojies ar viegli roku. Un nekas viņam nesāpēja, un nekādi dzīvnieku likumi neuztrauca...
Un ja to viņa nabaga kuci regulāri apgrūsnina kaut kādi klaidoņi, tad varbūt viņam pašam tomēr vajadzēja kaut ko darīt lietas labā? Varbūt lielajam suņu mīlim vajadzēja tomēr uzstādīt žogu vismaz sava suņa drošībai? Un par dzīvnieku sterilizāciju arī nekas nav dzirdēts?
Skaidrs, ka čalis gribēja ietaupīt. Bet tagad tērēsies uz advokātiem. Paša izvēle.
Queenyy199 @ 14.10.2025 14:48šodien gobzems apstiprināja faktu, ka suņi iespējams tika novākti tieši šī iemesla pec
Merilda @ 14.10.2025 15:04
Beidzot vēl kāds to saprot. Viņa savā IG jau ir salikusi simtiem norādes uz to.
Jā, ievilka pagalmā, smuki noguldīja, ar nazīti nogrieza kažoku un plosīja ar dakšiņu un nazīti un ēda ar karotītēm, jo nekur ne milimetru no stirnas nav neviena asins pleķīša. Ak ja un noslaucīja ar salvetītēm purniņus, jo nošautā suņa bildē purns ir vispār bez asinīm, ta ka vispar. Ārprāts, nu kādi lohi tur visi, leģendu izdomājuši, jo majo😁 Stirnu viņi dzenājuši, noķēruši un saplosījuši un apeduši, kā tad 😁krixis3 @ 14.10.2025 15:19ja tu esi daune, tad esi. Viss tika izstāstīts Un parādīts iepriekš. Un to lielo vistu daudzumu nokoda svešs suns, no kura saimniekiem pēc tam arī saņēma kompensāciju.
Jā, nebija sētas. Bet ļoti daudzos lielos īpašumos nav sētas, īpaši laukos. Un tagad vienkārši pasekojiet Gobzemam. Tur ir tas liecību protokols. Un ievēroju vienu niansi. Policiste min, ka viss īpašums, kura bija suņi ir ar sētu, tikai 20 m piebraucamais ceļš. Kā pie velna viņi to stirnu tur dabūja iekšā dārzā. Suņi, es domāju. Nokoda ārpusē Un ievilka pagalmā PA piebraucamo ceļu?
Da tur vispār nav nekāda Modra vaina. Tur ir reāli ar galvu slimi cilvēki, kas novaktēja, kad viņš aizbrauc, ievilināja suņus privātīpašumā AR beigtu stirnu Un brutāli nošāva. Viss.
Ariete @ 14.10.2025 14:24Izskatās, ka Gobzemam atkal bija taisnība uz Jeļu ar O.saista tikai vairs tikai muižas darbība nevis romantiskas attiecības. Jeļa jau otrajā ceļojumā bez O.
Visdrīzāk Poršs kā pateicība par ieguldīto darbu muižā un atvadu dāvana.
Mathilde @ 14.10.2025 15:26Aizstāves, Jūs gribat teikt, ka olupuisis pēc šī gadījjma pieņemtos prātā un sāktu rūpētoes par savām kucēm un kucēniem???
Nebiju iedziļinājusies, bet izrādās viņš aizklīda mierīgi uz Rīgu atstāj uz visu dienu! savas kuces ar kucēniem brīvā dabā viņu pagaidīt?!? Wtf???
Gribat zināt, kas būtu, ja nebūtu šitais saceltais hajs? Nekas! Olupuisis tādā pat stilā turētu savas kuces, vairotu ar klaidoņiem un neliktos ne zinis, nebūtu ne mazākā vainas sajūta, kura viņam tagad arī nav. Un rozā vienradzes no attāluma plaukšķinātu, cik skaisti un mīļi suņi.
Kirbis32 @ 14.10.2025 17:45
Te tak var just ,ka raksta Rasmas slimie radinieki Homofobi!!
Suņi visi bija sterelizēti!
Interesanti kāpec Rojs klusē? Man ir info ka tas Žilinskis ir arī viņam draudējis un braucis ar mašīnu virsū. Vai vaininiemi pie šķiršanās ir viņi,jo nelika mieru puišiem un draudēja? Par to runā!
Mathilde @ 14.10.2025 18:35
Rasma esi Tu pati un pasaki sev Čau!
Tipiski vienradžiem, ja neesi ar mani vienusprātis, tad esi homofobs un auzmirsi piesaukt visus gejus, kvadroberus un skapi.
Man pašai divi lieli suņi, un es zinu, kā un cik vajag ieguldīties viņu drošībā. Ja nebūtu pesso, nebūtu suņu. Uz Rīgu braucu, suņus neatstāju brīvsolī. Bet varbūt Tu gribētu viņis pieskatīt- divi 52 kg Tevi gaida. Ļoti mīļi suņuki, nekož. Pasaki savu adrsi, es varētu ievest. Tu mīļi parotaļātos un pagaidītu mani, kamēr atvilktos no Rīgas.
Tora @ 14.10.2025 21:25
Mathilde nav Rasma, bet gan Solvita :)
Kirbis32 @ 15.10.2025 00:27
Izklausās vai tā blondā slepkava no glābēju dienesta?normāls cilvēks tā nerunā.
Kā zināms par Modri ir vismaz 60.000 cilvēku,kamēr jūs dranķi pūstat savā žultī!
Tora @ 14.10.2025 21:25
Mathilde nav Rasma, bet gan Solvita :)
Hyrte @ 13.10.2025 15:49Jēziņ, ieraudzīju info, ka esot dokumentālā filma par Gluzunovu un viņas zeku. Par viņu mīlestību un kāzām. ????????
nu cik es lasu visus soctīklus, pilnīgi visi šausminās tikai par nošaušanas faktu, kas ir briesmīgi, bet neviens nerunā par paša Modra atbildībuForumiete39 @ 14.10.2025 09:32
Bet kurš saka, ka Modrim nav jāsaņem sods? Vai Modris to saka? Es viņam nesekoju, jo mani neinteresē Modra dzīve, bet gan tas, lai dzīvnieki netiktu nošauti kāda iegribas pēc, kā tas notika gan šajā, gan citos gadījumos. Bija jāizsauc ķērāji, jānolasa čips, jāpiestāda naudassods Modrim. Un viss.
Ā, ja tā stirna tur patiešām bijusi un stirnu patiešām nogalināja suņi, un suņus nevarēja noķert ar ķērāju ekipējumu, atbaidīt, ar trankvilizatoriem uz laiku iemidzināt utt.utt.,tad būtu pieticis nogalināt 1 suni - vecāko. Pārējie tāpat nobītos, skrietu malā, īpaši tas 4 mēn vecais ar saviem piena zobiem diez vai kādu apdraudētu pēc tam.
Skumji, ka cilvēki attaisno 3 suņu slepkavību bez pierādījumiem, ka suņi bija agresīvi un ka tas bija nepieciešams. Attaisno ar "viņi atradās svešā sētā".
Gudri cilvēku attiecībā pret pamuļkiem ir tūkstošreiz mazāk
LindaP @ 15.10.2025 07:00Un vēl laiks.. Astoņos rītā saimniece ieraudzīja suņus un līdz diviem viņi tur darbojās, kamēr neatbrauca mednieki. Tas ir ļoti ilgi. Kā suņu saimnieks tik ilgu laiku var nesākt meklēt savus suņus?
LindaP @ 15.10.2025 06:45https://www.santa.lv/raksts/aktuali/nopludis-dokuments-atklaj-bauskas-sunu-tragedijas-detalas.-par-notikuso-sokets-pat-iekslietu-ministrs-78004/?utm_source=threads.net&utm_campaign=news&utm_medium=admin
Šeit ir diezgan smalki aprakstīts. Tas tiešām parāda to reālo situāciju, kad tāds milzenis tev tavā sētā rūc virsū un nesaproti, ko tagad darīt. Un saimnieks nākošajā dienā raud, ka nevar būt.
Tur, starpcitu, saka, ka vienam no suņiem bija saplēsts žoklis, ka kāvušies arī savā starpā.
Man, godīgi sakot, žēl saimnieces, mednieku un policistu, kuriem tagad tās samazgas jāklausās. Vai kāds vāks arī ziedojumus šai pusei? Modris tagad varēs 10gadus nestrādāt.
Un vēl laiks.. Astoņos rītā saimniece ieraudzīja suņus un līdz diviem viņi tur darbojās, kamēr neatbrauca mednieki. Tas ir ļoti ilgi. Kā suņu saimnieks tik ilgu laiku var nesākt meklēt savus suņus?