Elizabeteeee @ 13.10.2025 03:39Katra kura atļāvās uzrakstīt, ka suņus principā varēja nošaut tik vienkārši, ieteiktu padomāt nākamo reizi, pirms izsakāt viedokli. Nopietni domājat, ka cilvēks pēc likuma viedokļa var vienkārši tā izdomāt, nošaut kādu un nenest par to nekādu atbildību!? Vispār kukū?
Law9 @ 13.10.2025 08:57
Galējās nepieciešamības gadījumā var.
Fargerike @ 13.10.2025 02:14
Tikai aizmirsi būtisku faktu- suņi bija svešā teritorijā.
Droši, velc laukā sazvērestības teoriju, kā šos ar viltu tur iemānīja, vēl modrītim no pagalma izzaga... Mieriņi savu vienu smadzeņa rievu.
smūtijs @ 13.10.2025 08:32
Nu izskatās, ka daudzas te nevar tik ātri rimties.
Mans pēdējais komentārs par suņu lietu. Jau kārtējo reizi pierādās, ka šeit daudzas ir bez jebkādas kritiskās domāšanas, tik mauc jeb viena tante teica ?uz rokas pirkstiem te var saskaitīt normāli un saprātīgi domājošas.
Pilgrim @ 12.10.2025 18:30Pietiek jau par tiem suņiem, veriet vaļā jaunu tēmu! Te mēs gribam diskutēt par Jeļas jauno īres dzīvokli centrā. Par 1800€ jābūt glītam. Un Poršs...tās ir Oļega atvadu dāvanas, vai jaunā štucera ieguldījums? ?
Forumiete39 @ 13.10.2025 09:22
Jā, piemēram, tu mauc uz pamata "viena tante teica, ka suņi bija bīstami". Neesi normāla un saprātīgi domājoša, ja nespēj kritiski paskatīties ārpus pretrunīgas mutvārdu liecības.
leldinjaaa @ 13.10.2025 09:15Smieklīgi, ka Anete bloķē visus, kas “nemāk komunicēt, nepārejot uz personīgiem apvainojumiem”. ? Kas tur nesen bija ar tiem Jutas silikona pupiem, a?
Forumiete39 @ 13.10.2025 09:18
Tādu galēju nepieciešamību jāspēj pierādīt, citādi jebkurš var izdarīt jebko un attaisnot ar to, ka bija galēja nepieciešamība. Šeit pierādījumu nav pat 1 suņa slepkavības nepieciešamībai, kur nu vēl 3, kas pat, ja ticētu versijai par stirnu, būtu par daudz, lai aizstāvētos.
Law9 @ 13.10.2025 11:08
Cilvēkam nav jāpierāda savs nevainīgums. Savukārt, cilvēki no malas, kā mēs šobrīd, bieži vien par juridiski vērtējamām lietām nevar objektīvi spriest, kas tur bija vai nebija, jo neredz visus lietas materiālus jeb nezina visus notikuma apstākļus.
smūtijs @ 13.10.2025 09:38
Es gribēju vairs par šo nerakstīt, bet nespēju.
Ieteiktu izlasīt visu, ko es par šo esmu rakstījusi. Nu bļāviens, cilvēki, lūdzu, iemācieties lasīt, nevis spriest par kaut ko, neizlasot VISU!!!
Noņemiet vienreiz tās klapes nost no acīm un paskatieties uz pasauli plašāk. Visi raksta tā, it kā paši būtu bijuši blakus un visu redzējuši. Beidzam spriest par šo, kamēr nav ekspertu un policijas slēdziena. Punkts!!!
Laikam ir jādodas pauzē no šī foruma, jo es vairs nespēju izturēt šo stulbumu!!!
Law9 @ 13.10.2025 11:08
Cilvēkam nav jāpierāda savs nevainīgums. Savukārt, cilvēki no malas, kā mēs šobrīd, bieži vien par juridiski vērtējamām lietām nevar objektīvi spriest, kas tur bija vai nebija, jo neredz visus lietas materiālus jeb nezina visus notikuma apstākļus.
Fargerike @ 13.10.2025 02:14
Tikai aizmirsi būtisku faktu- suņi bija svešā teritorijā.
Droši, velc laukā sazvērestības teoriju, kā šos ar viltu tur iemānīja, vēl modrītim no pagalma izzaga... Mieriņi savu vienu smadzeņa rievu.
IceCream @ 13.10.2025 13:00
Tad, kad mazais puisītis aizklīda un nosala, krimināllieta ir ierosināta pret vecākiem, kas bērnu nepieskatīja. Būtu pieskatījuši, bērns būtu dzīvs. Analogi - būtu Modris pieskatījis savus suņus - viņi būtu dzīvi.
(Vēlreiz apliecinu, neatbalstu nogalināšanu, pieprasu atbildību no saimniekiem!)
IceCream @ 13.10.2025 13:00
Tad, kad mazais puisītis aizklīda un nosala, krimināllieta ir ierosināta pret vecākiem, kas bērnu nepieskatīja. Būtu pieskatījuši, bērns būtu dzīvs. Analogi - būtu Modris pieskatījis savus suņus - viņi būtu dzīvi.
(Vēlreiz apliecinu, neatbalstu nogalināšanu, pieprasu atbildību no saimniekiem!)
Queenyy199 @ 13.10.2025 14:32Iespējams suņus nošāva kā ieriebšanu Modra orientācijai, bet visi ar putām uz lūpām grib izstāties arī no stambulas konvekcijas, lai var šaudīties pa labi pa kreisi, šaut geju suņus un sist sievietes nesodītiem.