Tak Gobzems kaut kādu vīrieti viņai piešuva, ar kuru nesen itkā esot ceļojumā. Cik tad viņi viņai ir? 🤣Krizdole @ 23.09.2025 11:15
Pārliecību, mīlestību un drosmi esot devis Oļegs, nez, ko Verpakovskis ?
Magnolija @ 23.09.2025 08:25Dzenīšus burkā gan negaidīju. Ir iemesls ieslēgt, bet ļoti viņi atšķiras no pārējām ģimenēm. Pārējo jātin garām.
Tiešām dēļ finansēm piedalās?
Bet kopumā viņi tur parāda, ka labi un mierīgi tiek galā ar stresainām situācijām, patīk man viņi kā vecāki, saderīgi. Tikai kā tiem puišiem ies pirmajā klasē, ka tik slikti runā abi. Traki.
Liepa...... @ 22.09.2025 19:19Nu KĀ, KĀ GLUZUNOVA ir tik akla... Visur tagad ar Artjomu, tik laimīga...bet tik tiko vēl raudāja...nu kā var šitā spēlēt teātri..
viņa domā, ka beidzot apprecēsies un visas problēmas izgaisīs.. kaut kādas mazas meitenes gaidas... taču realitātē,neviens cits viņu negrib precēt... Tad nu jāņem tas kas ir...
Atkal jālien tajā šovā,lai varētu kāzas uztaisīt..par brīvu, uz sadarbībām.. pašiem nav neviena īpašuma..bet kāzas grib svinēt..
Par bērnu, bērniem nemaz neizteikšos...
Claire @ 23.09.2025 13:20Ko domājat par Līcīšiem? Būs ģimenes pieaugums?
Te taču ir klaču forums, ne tā? Kāpēc varam apspriest Vasiļevsku, Gluzunovus, Dzenīšus u.c? Ja jau esi tik balta un tīra, ko šeit meklē?Džinga @ 23.09.2025 14:28
Kāpēc vispār spekulēt par tik privātu lietu, kas aboslūti nav svešu cilvēku darīšana?
Claire @ 23.09.2025 14:48Te taču ir klaču forums, ne tā? Kāpēc varam apspriest Vasiļevsku, Gluzunovus, Dzenīšus u.c? Ja jau esi tik balta un tīra, ko šeit meklē?
Elizabeteeee @ 18.09.2025 11:32
Ja cilvēks 10-15 gadu laikā nespēj sev izveidot kaut minimālu stabilitāti, tad tiešam rodas jautājums, vai tādam cilvēkam vajadzīgi bērni.
Fleming @ 23.09.2025 18:37
Jā, kādā tik mēs pasaulē nedzīvotu, ja bērni dzimtu tikai izglītotajiem un stabilajiem. Es arī gribētu.
Der gan atcerēties, ka dzīve, ja tai laimējas būt pagarai, ir pilna ar dažādām nestabilitātēm - slimības, labā darba zaudēšana, nelaimes gadījumi utt.
Un, kā redzam - daudzi jaunie, veiksmīgie un stabilie nemaz nav naski uz pēcnācēju radīšanu - grib ceļot, dzīvot sev un vairot savu stabilitāti ?
beidzot norm ģimene šovā. Apnicis tas Uģis Kuģis un Agrita.Melleņkūka @ 23.09.2025 12:57
Skatoties Ģimeni burkā, man tas iespaids par Dzenīšiem mainījies uz labo pusi. Ne tā, ka tagad pēkšņi gribas abiem Instagram sekot, bet tur Kristīne šķiet tāda piezemētāka, nekā agrāk savā uzvedībā sociālajos tīklos.
kurš zīmols ar viņu sadarbības pērk? Drausmas, zeme atveries…Margo86 @ 23.09.2025 13:30
Gadu gadiem ,visus 12 gadus viņi ir abi tādi toksiski.
Man vairāk fascinē cik viņa prasa par savu "darbu" reels posts 450e un storijs 90 e
Es atvainojos, un vel vāca ziedojumus, tam mazākajam bērnam?! Citiem tiešām pēdējās kapeikas kabatā un kauns prasīt citiem ,šitā nekuniga būtne ..
la belle @ 23.09.2025 21:39Man paziņa teica, ka Elīna Andersone māju pa 400k ceļ. Par ko tas vīrs strādā? Tādu hātu rauj augšā
themoon @ 23.09.2025 11:05Kellija Žizņevska atkal kopā ar Lasmani? Viņa tagad Ķīnā pa viesnīcu dzīvojas un Lasmanim instagram norādīts, ka atrodas Šanhaņā. Bet vēl pirms pāris dienām Gobzems lika ziņas par to, ka Lasmanis laiž pa labi un pa kreisi ar visādām dāmām viesnīcās.
MatildeR @ 23.09.2025 22:02
400k maksā dzīvoklis centra jaunajā projektā, hipoteka sanāk uz ~1500-2000€/mēn. Tas nav daudz pie šī brīža NĪ cenām.
Lupinlups @ 23.09.2025 22:33Spīķe atkal čīkst, viss slikti. Karteijo reizi, laikam jaatseko