Tak iemet: Krista nude hairy un izleks uzreiz pirmais links.akul12 @ 08.09.2025 08:35
Caur gugli atrod kaut kādu aļa 00to stila softcore bildes un pāris video, neinteresanti. ?
Tāda veida viģiki un bildes pa internetu klejo katrai otrajai politiķei, aktrisei virs 40 gadiem ?
Es to nosauktu par ekshibicionismu, jo naudu ar šo nepelna. ?
la belle @ 08.09.2025 10:12
Nu es nezinu, domāju, ka viņu ņems uz sadarbībām un daudz. Viņa ir interesanta vismaz. Video ir labi un noslīpēti.
Es labāk tad tās reklāmas no viņas skatos, nekā visām tām IG beibēm.
Pilgrim @ 08.09.2025 11:48Tak iemet: Krista nude hairy un izleks uzreiz pirmais links.
Es tik tā domāju no malas, ka šāda tipa sievietes man šķiet 0% seksīgas, bet vai vīriešiem patīk?
Pa lielam jau daudzu tips - blonda, tieva sieviete. Cik ļoti patīk hairy tas jau atkarīgs no paša vīrieša 🙈Pilgrim @ 08.09.2025 11:48Tak iemet: Krista nude hairy un izleks uzreiz pirmais links.
Es tik tā domāju no malas, ka šāda tipa sievietes man šķiet 0% seksīgas, bet vai vīriešiem patīk?
interesanta??? 😂😂😂😂😂😂la belle @ 08.09.2025 10:12
Nu es nezinu, domāju, ka viņu ņems uz sadarbībām un daudz. Viņa ir interesanta vismaz. Video ir labi un noslīpēti.
Es labāk tad tās reklāmas no viņas skatos, nekā visām tām IG beibēm.
Lizavay @ 08.09.2025 12:23Pa lielam jau daudzu tips - blonda, tieva sieviete. Cik ļoti patīk hairy tas jau atkarīgs no paša vīrieša ?
FDieviete @ 08.09.2025 12:55Gobzema storija,tas kurš atlaidies zālite ir Kambala?
Inelle @ 07.09.2025 16:09Interesanti, ko Uresina mūk no Lv.
šorīt pamodos ne savā ādā, pirmdienas besis, bet tad es izlasīju (un apskatījos) šo un mana diena kļuva gaišāka. Vismaz mans ķermenis nav izstādīts publiskai apskatei. Hashtag mazie prieki :DPilgrim @ 08.09.2025 11:48Tak iemet: Krista nude hairy un izleks uzreiz pirmais links.
martelly un interesanta?🤣🤣zeme paveries! Ja butu tupāko influenceru tops tad viņa butu pirmajā vietā😆akul12 @ 08.09.2025 12:01
Sadarbības ir dažādas, ko dos sadarbības, ja vienīgais netto būs pāris kg siera ledusskapī vai nolakoti nagi.
Redzot, kā mūsmāju influenceri skrienuz padibeņu tv šoviem, nemaz rindas ar sadarbības partneriem kuri maksā nav garas.