galīgi sakaltis bābietis, un tiešām, uz visiem 60.gadiem velk. Sadomājusies mo sevis nez kādu galma dāmu, bet istenībā, veca izkaltusi tizlene 😀🤡Pilgrim @ 01.09.2025 16:33Neticu. Izskatās pēc uztjūnētas 60gadnieces un tas balss tonis vecišķs, arī apģērbs, mati.
Vasarniica @ 01.09.2025 15:01Andzas terps 1.septembri vedot bērnu uz skolu…tikai man liekas pēc lētas striptīzdejotājas??
BellaCiao @ 01.09.2025 16:43Iedomīga tā Dace ir gan, bet man tieši liekās, ar bērniem ņemās vairāk, kā daudzas citas. Darbojās kopā pa dārzu, braukā ar velosipēdiem, ceļojumos ņem līdzi. Jeb tas neskaitās, vajag lai visu laiku klēpī sēž?
Vanja @ 01.09.2025 14:17
Deklarētā un faktiskā adrese ir divas dažādas lietas un ja atšķirās abas adreses, kas tur slikts ?
Kļuva interesanti man kā 63 gadus vecam bābietim, sameklēju paskatīties... Tas video ar vārīto olu mašīnā - ļoti, ļoti vecišķa balss un izteiksme. Tāda dzīvesgudra grošiņa... Nav labi laikam lielīties, bet es kopā ar saviem mazbērniem izturos dabiskāk, viņi paši to vienmēr teikuši, ka neesmu "tik veca kā citas omes". Jā, vecišķumu nenosaka krunku daudzums, bet galvenokārt balss, izturēšanās un apģērbs.Pilgrim @ 01.09.2025 16:33Neticu. Izskatās pēc uztjūnētas 60gadnieces un tas balss tonis vecišķs, arī apģērbs, mati.
Aldo @ 01.09.2025 17:25
Kaudze ar vecākiem feiki piedeklarējas random dzīvokļos, veikalos utt, bet dzīvo cità Rīgas galā, lai tik savas atvases varētu krutā skolā laist. Kamēr bērniem, kuri dzīvo tajā rajonā ir problēmas tikt skolā (piemēram, ja pārvākušies uz rajonu 2-3 gadus pirms skolas uzsākšanas un tur nedzīvo no dzimšanas.
Precīzi! Grošiņa 💪😀Erna @ 01.09.2025 17:57Kļuva interesanti man kā 63 gadus vecam bābietim, sameklēju paskatīties... Tas video ar vārīto olu mašīnā - ļoti, ļoti vecišķa balss un izteiksme. Tāda dzīvesgudra grošiņa... Nav labi laikam lielīties, bet es kopā ar saviem mazbērniem izturos dabiskāk, viņi paši to vienmēr teikuši, ka neesmu "tik veca kā citas omes". Jā, vecišķumu nenosaka krunku daudzums, bet galvenokārt balss, izturēšanās un apģērbs.
bet, protams, ka bez miltiem. Ar miltiem ir meh 🥴🥴🥴lottinja @ 01.09.2025 15:52a kā gaļas mērci taisa? Bez miltiem?
ļoti absurds un greizs uzskats. Govs piens vispār nav cilvēka organismam nepieciešams. Tas ir vajadzīgs teliņam.smūtijs @ 01.09.2025 09:07
Tā arī neatbildēji, ko tādi veselīgi un izsmalcināti cilvēki ēd?
Nav jau obligāti jālieto trenks govs piens, bet augu pieni nekad nedos organismam to vērtīgo, ko var dabūt no govs piena.
maltās gaļas mērcīte Dievīga sanāk kopā ar mandeļu vai Indijas riekstu kulināro krēmu.lottinja @ 01.09.2025 15:52a kā gaļas mērci taisa? Bez miltiem?
Taču nē , kopš dzimšanas dzīvo centrā. Vēlāk noperk lielāku NII pārdaugavā. Kāpēc mainīt skolu ja bērni tur jau ilgak mācās? Tad jau puse Rīgas 12 gadu laikā vismaz 2-4 mainītu skolu.Aldo @ 01.09.2025 17:25
Kaudze ar vecākiem feiki piedeklarējas random dzīvokļos, veikalos utt, bet dzīvo cità Rīgas galā, lai tik savas atvases varētu krutā skolā laist. Kamēr bērniem, kuri dzīvo tajā rajonā ir problēmas tikt skolā (piemēram, ja pārvākušies uz rajonu 2-3 gadus pirms skolas uzsākšanas un tur nedzīvo no dzimšanas.
Lonely Planet @ 01.09.2025 18:33Nu nez tomēr kaut kā neticās, ka viņai 47. Janai Duļevskai 45, Dagmārai Legantei 46, Aijai Auškāpai kaut kas pie 50, tas pats Gundegai Skudriņai vai pat nav pāri 50. Sorry varbūt kaut kur neietrāpīju precīzi, uz atmiņu, šie pirmie kas nāk prātā.
Vēl kas pārsteidza, ka Agitai Bindrei tikai 44, nu labi viņai tikai daudz krunku, pārējais jau daudz maz mūsdienīgs. Bet nu manssapnu dārzs izskatās vairāk.
Un galu galā pa manam viņa sanāk gadu vecāka kā Gobzems.
akul12 @ 01.09.2025 19:10
Vecāku doma skaidra...
Ne tik daudz, kā vidusskolas diploms ar skaistas skolas nosaukumu, bet kontakti bērnu nākotnei... Ja papēta 90to gadu veiksminiekus daudzi mācījusies kopā šajās "prestižajās" skolās, bet tajos laikos vēl turīgo kārta formejās...
Domāju, ka tie laiki ir beigušies un "nabagus" ar feikajām deklarācijām tajās skolās ātri pārējie bērni izsijā no bara. Nekādus vērā ņemamus kontaktus nākotnei vairs nedabūs, ja nu vienīgi bērns dikti harizmātisks... bet tādi 1 no 100.
VistaVita @ 01.09.2025 20:50Taču nē , kopš dzimšanas dzīvo centrā. Vēlāk noperk lielāku NII pārdaugavā. Kāpēc mainīt skolu ja bērni tur jau ilgak mācās? Tad jau puse Rīgas 12 gadu laikā vismaz 2-4 mainītu skolu.
Lai tiktu centra skolā jau labu laiku jādzīvo netālu no skolas vismaz 2 vai 5 gadus? Nevis kā agrāk. Vakar piedeklarējies ,nekad tajā adresē nedzīvoji un ritā jau skolā vari iet tuvējā.