Klāt gaļu, vai gaļas mērci un/vai salātus. Miltu mērces pēdējo x ēdu pirms 20 gadiem.Sigita11 @ 01.09.2025 01:26Bet ar ko jūs ēdiet vārītus kartupeļus, ja ne ar miltu-piena mērci? Es tikai ar tādu! ?
Lonely Planet @ 01.09.2025 11:46Kāda zin, vai manssapnudarzs (Dace laikam bija) tie ir viņas bērni? Tas vīrietis arī jaunāks par viņu izskatās, bet kaut kā liekas ļoti jauks pāris un ģimene viņiem kā laba komanda. Pati esmu otrreiz precējusies un ieguvusi salikto ģimeni, tāpēc tāda ziņkārība radās ?
maijpukjiite @ 01.09.2025 08:55
Gobas tagadējie storiji ir lielisks piemērs, kā ir, kad ne visai gudram un nenobriedušam bērnam piedzimst bērns. Pirms tam visu internetu piezuzināja ar tekstiem, ka "bērns ir smagi, bet es esmu tam gatava, man ir labs vīrs un visi man palīdzēs" un tagad, kad brilles ir nokritušas, ņerkst apkārt pa visu pasauli, ka viss tomēr ir grūti :D :D smieklīgi, vairāk nekas. Un par to, ka viņi visus bērnu kopšanas jautājumus un problēmas risina ar chatgpt palīdzību, es vispār nekomentēšu
Lonely Planet @ 01.09.2025 11:46Kāda zin, vai manssapnudarzs (Dace laikam bija) tie ir viņas bērni? Tas vīrietis arī jaunāks par viņu izskatās, bet kaut kā liekas ļoti jauks pāris un ģimene viņiem kā laba komanda. Pati esmu otrreiz precējusies un ieguvusi salikto ģimeni, tāpēc tāda ziņkārība radās ?
Aldo @ 01.09.2025 12:18Ļoti interesanti, kā Kramjņas meita var iet Franču Licējā, ja dzīvo ķīpsalā. Kārtējā feikā deklarācija ?
Vanja @ 01.09.2025 14:17
Deklarētā un faktiskā adrese ir divas dažādas lietas un ja atšķirās abas adreses, kas tur slikts ?
Burbulī @ 01.09.2025 14:06
Viņa ir 2x precējusies- visi viņas bērni! Ļoti sen viņai sekoju! Viņai ir 47 gadi, bet izskatās krietni vecākā! Ar savu notievēšanu ļoti iedomīga palikusi- ir redzēta dzīvē? uzvedība ka mega zvaigznei!
BellaCiao @ 01.09.2025 12:03
Divi pieaugušie bērni ir no pirmā vīra, jaunākās meitas no šī vīra.
Vasarniica @ 01.09.2025 15:01Andzas terps 1.septembri vedot bērnu uz skolu…tikai man liekas pēc lētas striptīzdejotājas??
Burbulī @ 01.09.2025 14:06
Viņa ir 2x precējusies- visi viņas bērni! Ļoti sen viņai sekoju! Viņai ir 47 gadi, bet izskatās krietni vecākā! Ar savu notievēšanu ļoti iedomīga palikusi- ir redzēta dzīvē? uzvedība ka mega zvaigznei!
Vasarniica @ 01.09.2025 15:01Andzas terps 1.septembri vedot bērnu uz skolu…tikai man liekas pēc lētas striptīzdejotājas??
Kitija Reiz @ 01.09.2025 15:33Medova raksta, ka pārcēlusi jaunāko uz privāto bērnudārzu un vecākos - uz privāto skolu. Nu labi, bet paskatījos cenas - bērnudārzs ap 500 € mēnesī, skola diviem ~1000 €. Un tas vēl nemaz nerunājot par māju, mašīnu, ēšanu restorānos utt. Nu, atvainojiet, bet vai tiešām ar vienu “Latvenergo” algu to visu var pavilkt? ? Diez vai viņas mamma uztur janas ģimeni… Vai tiešām blogošana šodien nes tādu naudu, ka var šitā dzīvot?
a kā gaļas mērci taisa? Bez miltiem?Pilgrim @ 01.09.2025 12:02Klāt gaļu, vai gaļas mērci un/vai salātus. Miltu mērces pēdējo x ēdu pirms 20 gadiem.
Lonely Planet @ 01.09.2025 14:49
Oi par gadiem esmu riktīgi šokā, nu viņa ļoti neizskatās uz 47, kāpēc tā, interesanti gan???
Tad jau varbūt vienādā vecumā ar vīru, bet nu gandrīz kā mana mamma izskatās, kas jau pensijā.... Pat negribās ticēt, ka viņai tik maz gadu.
Kāpēc es iedomājos paprasīt, jo man tomēr likās, ka viņa nedaudz vēsi pret savām meitām izturās, es tā izturos pret sava vīra bērniem. Nē, viss kārtībā, mums ir labas attiecības, bet nebužinu un nemīļoju viņus, kā savējos un tāpēc radās iespaids, ka tie nav īsti viņas bērni.
Neticu. Izskatās pēc uztjūnētas 60gadnieces un tas balss tonis vecišķs, arī apģērbs, mati.Burbulī @ 01.09.2025 14:06