KrūzīteDūzīte @ 28.08.2025 10:31
Prātiņ, nāc mājās!
1. Jebkura mamma ir pelnījusi atpūtu- un ja gribās uz klubu- lai iet uz klubu- neko sliktu tur neredzu.
2. Klubā var dzert arī bezalkoholiskos dzērienus.
Nemēri visus pēc sevis varbūt!
💯 un tam bērnam cik mēneši 3,4? Es saprastu tuvāk pie gada, kad mazulim ir iziet ar draudzenēm kaut kur, bet arī nejau naktsklubi ar zdx 🤣 un nogrūzt tik mazu jau kādam, traki. Arnita tiešām nebūs tas gadījums, kas dzers bezalko kokteili.EsPati @ 28.08.2025 15:11
Piedodiet, atvainojiet - man ar nešķiet normāli, ka mazs zīdainis tiek kaut kur nogrūsts, kamēr māte jādelējas apkārt pa klubiem ar kaut kādu ZDX, kuram sievietes mainās katru nedēļas nogali. Arnita kārtējais vienas nakts sakars. Skaidrs, ka šitā turpinot, tulīt būs trešais bērns un varēs atkal raudāt internetā, ka viņa pamesta un kas tur vēl bija. Parādi priekšzīmīgas mammas statusu un tad pinkšķi ??♀️ man pat prātā neināca savu dažus mēnešus mazo kurkuli atstāt tētim, lai pati mauktu naktsdzīvē. Laikam radot bērnus arī radīju sevī atbildību pret tiem, jo bērni, kamēr mazi, grib mammu naktīs sev blakus, nevis ka tā skraida pa klubiņiem meklēdamās. Abas ar Annušku ??
Janis Aukstars. Laikam precējušies nav. Foršs pāris.Huppoo @ 28.08.2025 17:12Santai Miķelsonei ir vīrs?
es arī nolaikoju un mani nobloķēja🤣 skatījas katru, kas nospiedis like viņas pretrunai un nobloķējamaijpukjiite @ 28.08.2025 11:36es pat viņu nepazīstu un nesekoju ? man izleca threados vai twitter, vairs neatceros, viņas diskusija, ka viņa ķipa neēd šķiedrvielas, nolaikoju Ances atbildi, kur viņa saka pretējo, pēc dienas skatos, ka esmu nobloķēta instagram ? dīvains sievišķis, ja tik daudz laika sekot un bloķēt visus, kas nepiekrīt tavam viedoklim :D tur pat nekāda uzbrauciena nebija, vnk taktiski Ance pateica, ka Anete runā nepatiesas lietas
, pa klubiem mekleet nakamos beernu teervus
abas ir tupas maukas, kas dzenas pec naudas un megina vechus noturet tikai ar berniem.
Queenyy199 @ 28.08.2025 18:56es arī nolaikoju un mani nobloķēja? skatījas katru, kas nospiedis like viņas pretrunai un nobloķēja
Pilgrim @ 28.08.2025 11:47Vai ne. Ironiski, ka viņš apņirdz m*ukas, bet pats ir tāda pati pērkama m.
Un neļaut bērniem tikties ar māti, vēlāk pakļaujot ilgām psihoterapijas sesijām...Ļoti egoistiski un vardarbīgi pret bērniem. Viņiem nevajag smalko privātskolu un jāšanas nodarbības, primāri viņiem vajag mammu.
tik smieklīīgi, ka Google meklētājs atrod auklītes sludinājumu feisbukā, ko ielicis tēvs nevis māte!Savva @ 28.08.2025 17:36Janis Aukstars. Laikam precējušies nav. Foršs pāris.
var vēl trakāk? 😄 Rudens paasinājums 🫣 DepresīvaKrizdole @ 28.08.2025 22:54OMG, Krastai laikam atkal periods, kad pārtiek tikai no gaisa, viņa taču ir vēl kārnāka palikusi, tās kājas!! ?